Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Visenna']A ja 31 maja :lol:

Czyli jesteśmy z tego samego dnia :)
wszystkiego dobrego "bliźniaczko"--- tylko mnie "okrągłe " 35 latek stuknęło w tym roku :)

A to my JA I NERO

By zetka73

Posted

zetka73 napisał(a):
Ciesze sie :)
Ale mnie już chyba można było gdzieś tu na forum widzieć ?:)

Możliwe, ale nie przypominam sobie :)
Chyba mi kiedyś tyko w avatarku śmignęłaś ;)

• 1 month later...
Posted

agódka, ależ ten Twój Uzi podobny do mojego Lokiego :lol:

Magda, widzę że drugi pies zawsze bliżej pańci i zawsze wyżej :eviltong: skąd ja to znam ;)

Posted

wszystkie fotki super :-D panie jak Modelki a psiaki jak Modeliny :-D
Madziasto4 wogóle myślałam,że ty jesteś blądynka :crazyeye: :razz: ale widzę że ty tak w stronę Torka kolorystycznie :lol:

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']To jest świetne! :lol:
Dzięki :lol:

[quote name='Visenna']
Magda, widzę że drugi pies zawsze bliżej pańci i zawsze wyżej :eviltong: skąd ja to znam ;)
To chyba raczej kwestia charakteru psa, niż tego czy był pierwszy czy drugi :lol: Tak myślę :lol:

[quote name='anushka']
Madziasto4 wogóle myślałam,że ty jesteś blądynka :crazyeye: :razz: ale widzę że ty tak w stronę Torka kolorystycznie :lol:
To aż takie głupoty gadam?? :evil_lol: Hihi, żartuję ;)
Czasami tak jest, że człowiek sobie wyobraża kogoś zupełnie inaczej niż ten ktoś wygląda w rzeczywistości :) A potem zdziwienie :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
;)
Czasami tak jest, że człowiek sobie wyobraża kogoś zupełnie inaczej niż ten ktoś wygląda w rzeczywistości :) A potem zdziwienie :lol:

no właśnie,wyobrażałam sobie ciebie zupełnie inaczej ale mega pozytyw :-D :lol:

Posted

Ej słuchajcie bo mi sie do dzis myli wiekszosc psów właścicieli i ich imion i jak kto wyglada itp..:shake:

Może założę jakiś wątek-liste gdzie bedzie podpisane imieniem i nickiem zdjęcie własciciela i podpisane imieniem zdjęcie psiaka/ków bez komentarzy nawet.

Będzie wiadomo co i jak, bo ogólnie straszny burdel jest:eviltong:

Co wy na to? Wiem ze jest ten wątek "my i nasze yorki" ale tu sie wrzuca na bieżaco. Jest tez "lista yorków na forum" ale to same pieski tam są..

A nowy wątek byłby uzupelniany tylko gdy dochodzilby nowy uzytkownik albo stary uzytkownik by dokupil nowego psiaka i chcialby sie z nim dodac do listy..

Posted

PositiveThought napisał(a):
możesz założyć, ale proponuję, żeby ludzie sami się wpisywali, jeśli chcą (;

i na forum głównym chyba ^^

No no właśnie każdy ma sam się wpisac, wlasnie myslalam czy na głównym yorkshire czy w galerii??

Posted

właśnie szukałam tego kiedyś ale już chyba nie ma tego ?? bo jest problem..ja nie mam fotki z Boogi ani z Cynią :diabloti: bo to ja psy zazwyczaj chwytam :evil_lol: TZ mówi że nie mamy ani jednego zdjęcia..na wszystkich są tylko psy i córka :loveu: to się nazywa miłość co nie ??:multi: haha