tigrunia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 iberia napisał(a):ciut ciemniejsze włosy miałam:razz: ale kobieta zmienną jest I tak i tak jest piknie :loveu::loveu: Quote
zetka73 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Visenna']A ja 31 maja :lol: Czyli jesteśmy z tego samego dnia :) wszystkiego dobrego "bliźniaczko"--- tylko mnie "okrągłe " 35 latek stuknęło w tym roku :) A to my JA I NERO By zetka73 Quote
madziasto4 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://img150.imageshack.us/img150/381/p6071685xl4.jpg Już Ci mówiłam, żeście podobni do się :p zetka, miło Cię zobaczyć :) Quote
zetka73 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ciesze sie :) Ale mnie już chyba można było gdzieś tu na forum widzieć ?:) Quote
madziasto4 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 zetka73 napisał(a):Ciesze sie :) Ale mnie już chyba można było gdzieś tu na forum widzieć ?:) Możliwe, ale nie przypominam sobie :) Chyba mi kiedyś tyko w avatarku śmignęłaś ;) Quote
Jagódka&Uzi Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Dziękuje, to bardzo miłe co mówisz/piszesz:lol: PositiveThought napisał(a):Jagódka&Uzi, zdjęcia świetne! stanowicie świetną parę, oboje macie znakomite figurki :loveu: Quote
pysiulka86 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A to my :diabloti: Po raz kolejny zreszta :eviltong: Quote
Jagódka&Uzi Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 To jest świetne! :lol: [quote name='madziasto4'] Quote
Visenna Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 agódka, ależ ten Twój Uzi podobny do mojego Lokiego :lol: Magda, widzę że drugi pies zawsze bliżej pańci i zawsze wyżej :eviltong: skąd ja to znam ;) Quote
anushka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 wszystkie fotki super :-D panie jak Modelki a psiaki jak Modeliny :-D Madziasto4 wogóle myślałam,że ty jesteś blądynka :crazyeye: :razz: ale widzę że ty tak w stronę Torka kolorystycznie :lol: Quote
madziasto4 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']To jest świetne! :lol: Dzięki :lol: [quote name='Visenna'] Magda, widzę że drugi pies zawsze bliżej pańci i zawsze wyżej :eviltong: skąd ja to znam ;) To chyba raczej kwestia charakteru psa, niż tego czy był pierwszy czy drugi :lol: Tak myślę :lol: [quote name='anushka'] Madziasto4 wogóle myślałam,że ty jesteś blądynka :crazyeye: :razz: ale widzę że ty tak w stronę Torka kolorystycznie :lol: To aż takie głupoty gadam?? :evil_lol: Hihi, żartuję ;) Czasami tak jest, że człowiek sobie wyobraża kogoś zupełnie inaczej niż ten ktoś wygląda w rzeczywistości :) A potem zdziwienie :lol: Quote
anushka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 madziasto4 napisał(a):;) Czasami tak jest, że człowiek sobie wyobraża kogoś zupełnie inaczej niż ten ktoś wygląda w rzeczywistości :) A potem zdziwienie :lol: no właśnie,wyobrażałam sobie ciebie zupełnie inaczej ale mega pozytyw :-D :lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ej słuchajcie bo mi sie do dzis myli wiekszosc psów właścicieli i ich imion i jak kto wyglada itp..:shake: Może założę jakiś wątek-liste gdzie bedzie podpisane imieniem i nickiem zdjęcie własciciela i podpisane imieniem zdjęcie psiaka/ków bez komentarzy nawet. Będzie wiadomo co i jak, bo ogólnie straszny burdel jest:eviltong: Co wy na to? Wiem ze jest ten wątek "my i nasze yorki" ale tu sie wrzuca na bieżaco. Jest tez "lista yorków na forum" ale to same pieski tam są.. A nowy wątek byłby uzupelniany tylko gdy dochodzilby nowy uzytkownik albo stary uzytkownik by dokupil nowego psiaka i chcialby sie z nim dodac do listy.. Quote
Jagódka&Uzi Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 PositiveThought napisał(a):możesz założyć, ale proponuję, żeby ludzie sami się wpisywali, jeśli chcą (; i na forum głównym chyba ^^ No no właśnie każdy ma sam się wpisac, wlasnie myslalam czy na głównym yorkshire czy w galerii?? Quote
madziasto4 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Kiedyś na dogo była stworzona taka graficzna plansza, "Dogomaniacy w pigułce" :cool3: To teraz będą yorkomaniacy w pigułce :lol: Quote
anushka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 właśnie szukałam tego kiedyś ale już chyba nie ma tego ?? bo jest problem..ja nie mam fotki z Boogi ani z Cynią :diabloti: bo to ja psy zazwyczaj chwytam :evil_lol: TZ mówi że nie mamy ani jednego zdjęcia..na wszystkich są tylko psy i córka :loveu: to się nazywa miłość co nie ??:multi: haha Quote
Recommended Posts