Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Pegaza']Jagoda kojarzysz mi się z Stenką:p[/QUOTE] Prawde Daria-Ewa rzecze :grins: Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Prawde Daria-Ewa rzecze :grins:[/quote] Anusia bo ja mam te oko wiesz.... czasem aż zabardzo wnikliwe:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Pegaza']Anusia bo ja mam te oko wiesz.... czasem aż zabardzo wnikliwe:cool1:[/QUOTE] I znowu prawde rzeczesz :megagrin: Strzezcie sie wnikliwego oka Darii-Ewy :diabloti: Quote
Jagódka&Uzi Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Pegaza napisał(a):Jagoda kojarzysz mi się z Stenką:p To zależy jaką Stenkę masz na mysli:p Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):To zależy jaką Stenkę masz na mysli:p Danutę ofkors. Quote
Jagódka&Uzi Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Danutę ofkors. ;) a jak ;) Quote
Pegaza Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 chyba rodzina jakas najbliższa z Danutą:eviltong: Quote
Visenna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nie wiem czy się już pokazywaliśmy, ale na pewno nie w trójkę ;) Goofie, Loki i Visenna :) Quote
Upiór Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Visenna napisał(a):Nie wiem czy się już pokazywaliśmy, ale na pewno nie w trójkę ;) Goofie, Loki i Visenna :) sliczni wszyscy jestescie :loveu: ale wiesz ja ciebie zawsze inaczej wyobrazalam, jakos myslalam, ze ty starsza :oops: Quote
Visenna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ale wiesz ja ciebie zawsze inaczej wyobrazalam, jakos myslalam, ze ty starsza A to zależy - ile lat myślałaś że mam, a na ile Tobie wyglądam na tym zdjeciu? :) Ojej .. jakie słodkie spiochy Dziekujemy :) Quote
Upiór Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Visenna napisał(a):A to zależy - ile lat myślałaś że mam, a na ile Tobie wyglądam na tym zdjeciu? :) nie wiem, zawsze zle trafię, nigdy nie potrafię zgadnąc lat u ludzi :oops: a myslalam, ze starsza, bo ile pamiętam twoich postow to są mądre, argumentowane i moze dlatego jakos sobie pomyslalam, ze masz minimum 35 lat czy więcej, bo masz doswiadczenia... ale widocznie nie od lat zalezy, a od zdrowego rozsądku i od tego ile czlowiek poswięca czasu na zbieranie informacji o psach. Quote
emirek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witam, a ja pochwalę się moim maleństwem: Oto mój najukochańszy Emirek. Quote
madziasto4 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Visenna']Nie wiem czy się już pokazywaliśmy, ale na pewno nie w trójkę ;) Goofie, Loki i Visenna :) http://img394.imageshack.us/img394/6533/p1030588to4.jpg Ale się chłopcy przylepili do Ciebie :loveu: Quote
Visenna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 nie wiem, zawsze zle trafię, nigdy nie potrafię zgadnąc lat u ludzi a myslalam, ze starsza, bo ile pamiętam twoich postow to są mądre, argumentowane i moze dlatego jakos sobie pomyslalam, ze masz minimum 35 lat czy więcej, bo masz doswiadczenia... ale widocznie nie od lat zalezy, a od zdrowego rozsądku i od tego ile czlowiek poswięca czasu na zbieranie informacji o psach. a dziękuję, dziękuję :) - pod koniec maja skonczę lat 28 Ale się chłopcy przylepili do Ciebie Oni tylko czekają żebym się położyła..miałabym masę zdjęć z nimi gdyby było komu pstrykać :lol: Emirek śliczny, ale w tym watku powinien być z włascicelem na zdjęciu - proszę sie szybko poprawiać Quote
Upiór Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Visenna napisał(a):a dziękuję, dziękuję :) - pod koniec maja skonczę lat 28 z tego zdjęcia powiedzialabym, ze jakies 23-24 :razz: :lol: Quote
emirek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Visenna napisał(a):a dziękuję, dziękuję :) - pod koniec maja skonczę lat 28 Oni tylko czekają żebym się położyła..miałabym masę zdjęć z nimi gdyby było komu pstrykać :lol: Emirek śliczny, ale w tym watku powinien być z włascicelem na zdjęciu - proszę sie szybko poprawiać Ja kończę 28 lat 1 czerwca, Quote
Visenna Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ja kończę 28 lat 1 czerwca, A ja 31 maja :lol: Quote
Magda Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Śliczne:loveu: Widać, że były słodkie buziaki, bo Ibka się oblizuje:razz: Quote
Upiór Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 iberia napisał(a):A to Ibka i jej pańcia fajne zdjęcia :lol: a ty wczesniej brunetką bylas :razz: Quote
iberia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Vici i Jeannie napisał(a):fajne zdjęcia :lol: a ty wczesniej brunetką bylas :razz: ciut ciemniejsze włosy miałam:razz: ale kobieta zmienną jest Quote
Recommended Posts