rzaba Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 alicjo kochana miło cię widzieć;) i ten "ródy brąz" ładnie wygląda;) Quote
rzaba Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 tak śpimy.... (made by tata) a tak werter się budzi: Quote
Yorkies Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Jako że wszyscy się przypominają to i ja tak zrobię... :evilbat: pozdrawiam :fadein: Quote
rzaba Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 fajne;) ostra dziewczyna, ostry lord i ostra siekierka;))))) Quote
Daga_i_Oskar Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Malwiś z siekierą w jednej ręcę, z Lordem w drugiej i z tym szerokim uśmiechem Ci do twarzy. Wyglądasz supper :lol: :lol: Quote
Yorkies Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Dziewczyny dzięki z amiłe słowa... jak zwykle postawiłam na orginalnosć i się wyróżniam... :evilbat: <mam tylko nadzieję że w pozytywnym tego słowa znaczeniu 8) > pozdrawiam :angel: Quote
Gosiek Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Malwi - jak najbardzoiej wyróżniasz sie w pozytywnym tego słowa znaczeniu - brawa za pomysły zdjeciowe. dziewczyny - bardzo miło sie ogląda foteczki wasze z psiakami 8) a zdjecia są po prostu wręcz urocze :P Quote
Marca_Besi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Ola&Kika, onia, isabelle, Alka, rzaba i Malwinka Super zdjęcia! Quote
rzaba Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 ah ty to potrafisz podnieść na duchu kobietę;)))) dzięki marcia;) Quote
rzaba Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 ja i werter przed restauracją. padnięci po hulankach na weselu:) Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 I jak wybawiliście się na weselu? a gdzie Werter ma strój odpowiedni do takiej okolicznośći :P Fajnie ze sobą wyglądacie :) Quote
julita104 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Rzaba zabralas Werterka na wesele? to ja moze tez wezme na swoje caly czas mi przykro ze sie na dobe rozstaniemy uszyje mu smoking i zabiore :P Quote
rzaba Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 tak, zabrałam wertera na wesele:) był w kościele i na poczatku przyjęcia, potem, gdy zaczęły się ostre hulanki pojechał dodomu cioci i tam sobie smacznie spał. na poprawiny też pojechał, najpierw na działeczkę, a potem do restauracji (zdjęcia są właśnie z tamtą) na obiadek i potem, znowu gdy zaczęła grac ostro muzyka, pojechał dodomu, żeby się nie stresować, że np. za głośno. a to z dzsiajszego wypadu na łono (hehe) natury: ulubiona zabawa- werter kradnie mojemu narzeczonemu skarpety.... i roznosi je po łące: Quote
grygy Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Marcelko fryzurka świetna! Super prezentujecie się z BEsi. Powiem Ci, z ebym cie nie poznał na ulicy teraz :lol: :evilbat: Quote
Gosiek Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Wakacyjne zdjąteczka Axia i nie tylko 8) wśród bugenwilli wśród oleandrów tajemniczy "las" na murach Dubrownika c.d. murów widok na Dubrownik Quote
Gosiek Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 zwiedzamy "Plitwickie jeziora" i dwa krajobrazy -tak na smaczek :wink: mury Dubrownika po zachodzie słonka Quote
Wind Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Gosiu, Urocze zdjecia! :-) Cieple, sloneczne i bajecznie kolorowe! :-) Widze, ze duzo zwiedzaliscie. A jak bylo z lenieniem sie na plazy? Bardzo prosze o pare fot kapieli w morzu i wylegiwania sie na cieplych kamieniach ;) :-) Quote
rzaba Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 czar tych zdjęć sprawia, że chciałoby się spakowac plecak i ruszyć w świat! Quote
waldek2 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Ja mylałem, że tylko plaża, plaża, krystaliczna woda, a tu widzę co miłego dla oka. Quote
Gosiek Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 :) plaża oczywiście była ale... tylko kilka godzin dziennie i to pod parasolem w cieniu a po plaży były wycieczki :wink: Na plażę nie braliśmy aparatu bo wszędzie dosłownie fruwała sól z adriatyku i oblepiała wszystko naokoło - szkoda aparatu :wink: Aparacik na plażę wzięłam tylko raz i pstrykałam widoczki, przepływające stateczki i fale... a potem długo czyściliśmy obiektyw 8) a tu jeszcze kilka foteczek skałki Axelek z ukochaną piłeczką w ogrodach Trsteno - piękne roślinki tam mają 8) stateczek Quote
waldek2 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 tylko pozazdroscić choć ja za bardzo nie lubię słoneczka. Quote
Gosiek Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Waldku - dla takich widoków zniósł byś i największe słoneczko :wink: Nie było tak źle - na plaży wcale sie słońca nie czuło bo wiało zawsze dość mocno... parasol dajacy cień i ten wiaterek i nic wiecej nie trzeba :lol: Quote
elena Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Gosia, fajnie ze wróciliście z wakacji :D ! Foteczki są cudne, piękne widoczki, morze.... :P :P :P faktycznie od razu się chce też wybrac w jakąś podróż... Wstaw jeszcze jakieś foteczki, proszę :modla: ! Widac że Axel wspaniale się czuł, a jak na granicy z paszportem, zaświadczeniem, wszystko było ok?? No i podziwiam, że na plaży był taki grzeczny :-? . Biżu w zeszłym roku na początku szczekała jak opętana na dmuchane różne zwierzątka :wink: , potem się trochę uspokoiła :D . Quote
Recommended Posts