Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny dzięki z amiłe słowa...

jak zwykle postawiłam na orginalnosć i się wyróżniam... :evilbat:

<mam tylko nadzieję że w pozytywnym tego słowa znaczeniu 8) >

pozdrawiam :angel:

Posted

Malwi - jak najbardzoiej wyróżniasz sie w pozytywnym tego słowa znaczeniu - brawa za pomysły zdjeciowe.

dziewczyny - bardzo miło sie ogląda foteczki wasze z psiakami 8) a zdjecia są po prostu wręcz urocze :P

• 2 weeks later...
Posted

tak, zabrałam wertera na wesele:) był w kościele i na poczatku przyjęcia, potem, gdy zaczęły się ostre hulanki pojechał dodomu cioci i tam sobie smacznie spał. na poprawiny też pojechał, najpierw na działeczkę, a potem do restauracji (zdjęcia są właśnie z tamtą) na obiadek i potem, znowu gdy zaczęła grac ostro muzyka, pojechał dodomu, żeby się nie stresować, że np. za głośno.

a to z dzsiajszego wypadu na łono (hehe) natury:

ulubiona zabawa- werter kradnie mojemu narzeczonemu skarpety....

i roznosi je po łące:

• 3 weeks later...
Posted

Gosiu,

Urocze zdjecia! :-) Cieple, sloneczne i bajecznie kolorowe! :-) Widze, ze duzo zwiedzaliscie. A jak bylo z lenieniem sie na plazy? Bardzo prosze o pare fot kapieli w morzu i wylegiwania sie na cieplych kamieniach ;) :-)

Posted

:) plaża oczywiście była ale... tylko kilka godzin dziennie i to pod parasolem w cieniu a po plaży były wycieczki :wink:
Na plażę nie braliśmy aparatu bo wszędzie dosłownie fruwała sól z adriatyku i oblepiała wszystko naokoło - szkoda aparatu :wink:
Aparacik na plażę wzięłam tylko raz i pstrykałam widoczki, przepływające stateczki i fale...
a potem długo czyściliśmy obiektyw 8)

a tu jeszcze kilka foteczek
skałki

Axelek z ukochaną piłeczką

w ogrodach Trsteno - piękne roślinki tam mają 8)

stateczek

Posted

Waldku - dla takich widoków zniósł byś i największe słoneczko :wink:
Nie było tak źle - na plaży wcale sie słońca nie czuło bo wiało zawsze dość mocno... parasol dajacy cień i ten wiaterek i nic wiecej nie trzeba :lol:

Posted

Gosia, fajnie ze wróciliście z wakacji :D ! Foteczki są cudne, piękne widoczki, morze.... :P :P :P faktycznie od razu się chce też wybrac w jakąś podróż... Wstaw jeszcze jakieś foteczki, proszę :modla: !
Widac że Axel wspaniale się czuł, a jak na granicy z paszportem, zaświadczeniem, wszystko było ok?? No i podziwiam, że na plaży był taki grzeczny :-? . Biżu w zeszłym roku na początku szczekała jak opętana na dmuchane różne zwierzątka :wink: , potem się trochę uspokoiła :D .