Yorkies Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Malwi - wlosy superanckie!!Widzialam zreszta sama i sa bardzo bardzo twarzowe. Zreszt jak sie mowi: ladnemu we wszystkim.... Ojej Panulko, ty zawsze mnie wyvhwalisz (i to nadmiernie! :P ) ale bardzo mi miło :oops: pozdrawiam... :fadein: Quote
Księżycowa_Pyza Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Daguś prezent bombowy hihihi ale się naśmiałam :D :D :D Quote
Daga_i_Oskar Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Dziękuje dziewczyny za miłe słowa :lol: jesteście poprostu niezastapione :) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Hmm a dlaczego nikt tutaj nie wstawia swoich fotek? No Kochani przypominajcie nam sie tutaj ! a oto znowu ja w domku tym razem już z moją myszką Pozdrawiamy Quote
Księżycowa_Pyza Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Daguś fajne zdjęcia, ładnie się prezentujecie z Oskarkiem, miło się na Was patrzy :D Quote
rzaba Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 łał daga jaka ty jestes rozpromieniona? czy to przez wiosnę?:) pozdrawiamy!! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Wercia dziekujemy bardzo za takie miłe słowa, rzaba tak to wiosenka tak na mnie działa a i jeszcze Oskarek na rączkach tez swoje robi, Marcelko thank you ! Quote
Ola&Kika Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Daguś, Świetnie razem wyglądacie :D Pańcia się ślicznie uśmiecha, a i Oskarek nie chciał byc gorszy i się do nas uśmiechnął :wink: :D Quote
Daga_i_Oskar Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Oluś dziękujemy, a kiedy będą jakieś Twoje fotki z Kikunią ? :lol: Quote
Milka&Feniks Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ojej jak Wy ładnie Dagusiu razem wyglądacie :) CHyba mi sie wydaje nie obcięłaś włosków no nie?? :wink: :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Emilko włosków nie obcięłam, ale rzeczywiście na tej fotce może tak wyglądac bo sa z tyłu ;) Póki co dzielnie zapuszczam i jak narazie udaje mi się to hihi, ale już mnie tk korci iść i podciąć coś z grzyweczką zrobić hihi Quote
Yorkies Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Dagusiu jak zwykle ślicznie wyglądasz! :D A z Oskarkiem stanowicie przepiękną parkę! Miodzio! :D pozdrawiam :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Malwiś dziękuję bardzo za tak miłe słowa. Buziaczki dla Ciebie Quote
Ola&Kika Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Daguś, mówisz- masz :lol: :lol: Tylko jakoś dziwnie te fotki wyglądają po zmniejszeniu :roll: :-? Quote
Daga_i_Oskar Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Olusia, dziękujemy. Z Kikunia wyglądasz przesłodko, aż miło patrzeć na takie roześmiane i pogodne buzinki. Wyglądanie beautifullllll Quote
Alka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Ola - bardzo miło zobaczyć ładne panienki! Ślicznie razem wyglądacie. :D Quote
Marca_Besi Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Ola&Kika Zgadzam się z Yorkofiołami. Ślicznie razem wyglądacie! Quote
rzaba Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 witajcie, to my, padnięci i wyczerpani po spacerze po bydgoskim myslencinku:) (niestety werter rozczochrany i bez kitki, bo zgubił:( ) Quote
Happy Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Jeszcze nigdy nie przedstawiałam całej rodzinki w komplecie. Oto ona Quote
Wind Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Oluniu, Nie wiem, jak to sie stalo, ze dopiero teraz zobaczylam Twoje zdjatka :oops: Sliczna z Ciebie osobka! A z psiakiem wygladasz przeslodko :D :D :D Happy, Super pomysl na wspolna fotke! rzaba, Zdjec nie widac :( Quote
rzaba Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 teraz już nas widać, serwer, na którym umieśliłam zdjęcia miał chwilowy reset:( Quote
Daga_i_Oskar Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Rzabcia, Werter czy z gumeczką czy bez i tak zawsze słodki jest ! Gabi, a ja poraz kolejny nie widze Twoich fot :( a to ja i moja złota mordeczka, podziwamy widoki z balkonu ;) Quote
Ola&Kika Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Dziękujemy za te komplementy :oops: :) Rzaba, Wercio śliczny chłopaczek :) A spacerek naprawdę musiał byc męczący, w takich plenerach i z takim pieskiem aż chce się spacerowac :wink: :D Happy, Niestety nie widzę fotek :( Daga, To zabrzmi bardzo banalnie :lol: Ładnie razem wyglądacie! :D Oskarek wygląda na tej fotce na bardzo zadowolonego, śliczny złoty pysio :wink: :D Quote
Recommended Posts