Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alka mój miki robi dokładnie to samo. Ma swoją dziurę przez która patrzy, ale jak tylko wejde na balkon to chce opa i na rączki. :D Jak jest zimno to uwielbia siedzieć na parapecie i spogląda na ludzi i pieski oczywiście.... :P

Posted

Aluś,

widze że Tufficzek nie tyle jest podobny wyglądem do Oskarka ale charakterki maja podobne i te patrzenie przez balkonik koniecznie na rękach pańci. Mój to już ma tak wyćwiczone wskakiwanie na "hop" że jesczze nie skończysz wymawiać a on już na rękach hihi. Muszę sobie też takie fot zroibć :)

Malwi,

jak zawsze pogodna, uśmiechnięta i jeszcze raz muszę powiedzieć, że w nowym kolorku jest Ci o niebo lepiej :)

Pozdrawiam

Posted

Ala jaką z Tuffim śliczna parę tworzycie - no i kolorek włosków mocno podobny :D

Malwi - fajne zdjatka - ja sobie pozwolę wstawić tu zdjęcie Malwinki z wczorajszej wystawy 8)

Posted

ALko Miło Was zobaczyć razem z Tuffikiem :D Widać, ze piesio szczęśliwy ty z resztą tez :D

Malwi Fotki świetne, z resztą mówiłem juz , ze w ciemnym kolorku jest ci superaśnie 8)

Posted

Dziękuję bardzo za miłe komentarze pod moim adresem.... :oops:

Malwinko - mnie też bardzo podobasz się w ciemnych włoskach z jasnymi refleksami . Do twarzy ci w takim kolorku. :D :kciuki:

Posted

A ja dopiero teraz zobaczyłam śliczne fotki Malwinko świetnie wyglądasz , nowa fryzurka jest super i bardzo Ci pasuje.
Aluś ale wspaniale wyglądacie oboje z Tufficzkiem, dwie uśmiechnięte buźki - ślicznie

Posted

tygrysek-kr napisał(a):
Daguś prezent rewelacja, nie ma to jak 18-ste urodziny :wink:

Klaudus no wlasnie nie ma to jak 18 - wszytsko dozwolone haha, a z prezentu to wszyscy sie tak usmiali hihi.

Dziewczyny dziekuje za miłe słowa jestescie Koffane

Posted

Jak zwykle nie mam czasu by przeszperac wszystkie watki, wiec teraz zobaczylam - Alusia wygladacie swietnie z Tufikiem, Rzabcia - chyba juz nie wyobrazasz sobie zycia bez Werterka?? Swietny tworzycie duet!!!

Malwi - wlosy superanckie!!Widzialam zreszta sama i sa bardzo bardzo twarzowe. Zreszt jak sie mowi: ladnemu we wszystkim.... ;)

Dagusia - Ty jak zwykle nas potrafisz super rozbawic!! Niezwykly prezent i kapelusz - tendencyjny ;) ;) i smieszny!!! No i cudna modelka!

Posted

I jeszcze ta modelka Niczego sobie

Emi do modelki to mi jak stąd do nieba, ale dziękuje za miły komplement :)

Daguś - świetny kapelusz! Czy to najnowszy hit mody?

Tak, Alus kapelusik to bedzie hit zimy. Radzę już teraz sobie go nabyc bo jak przyjdzie zima bedzie ciezko, a dla ułatwienia dodam ze mozna takie dostac tylko w sklepie w Bytomki :lol: :lol:

Posted

Dagusiu....prezent jest poprostu bombowy... :laugh2_2: hihi....downo sie tak nie uśmiałam. Ale musze przyznać że bardzo ładnie wyszłaś na tym zdjęciu i że do twarzy Ci w tej "czapeczce" :bday: :D