Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o matko,nie no :wink: już przesadzacie 8) normalnie zaraz będę burakiem :oops: bardzo mi jest miło,nawet nie zdajecie sobie sprawy..

Daga ja już miałam nie raz grzywkę,to nie jest pierwszy raz :wink:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julitko - bardzo miło Cię "poznać". :D
Gratuluję cyfróweczki - teraz każdy dzień bedziesz uwiecznbiać i w końcu cała masa zdjęc bedzie w kompie - wiem coś o tym :wink:

Posted

Julitko - swietnie Was widziec, sliczne zdjecia!
Wercia - jak Luckus pieknie wyglada i jak mu wloski slicznie rosna. Wygladacie razem bosko!

No a teraz pokaze Wam jak sie Amelka bawi z psami, nie zawsze uda mi sie uchwycic. Ostatnio zrobilam swietny filmik, ale czasami wchodze do pokoju jak zabawa trwa w najlepsze i zanim wezme aparat.... :roll:

Tym razem Yokunia przyniosla kaczuszke do Amelki!

Yokunia chwytala w pyszczek i rzucala ostentacyjnie Amelce tak by sie wreszcie zainteresowala ...i zaczela jej rzucac do aportu ;) ;) ;)

Mamusiu, jaka ona zabawna ...kompletnie nie wiem o co tej Yokuni chodzi ;) ...to przeciez nie moja zabawka

Posted

Aniu - super zdjęcia, córeczka naprawdę rozkoszna a opisy świetnie dobrane, ależ masz w domku wesoło - wspaniale tak rejestrować pierwsze lata życia dziecka - potem z łezką będziesz to wspominać :wink:

Weroniko - sorki ze tak późno piszę - stanowicie dobraną parkę z piesiem - nawet kolor Twoich włosków współgra z Luckym :wink:

Posted

Weroniczko ale z was wspaniała para - super
Aniu tak Madzia ma racje, ale wesolutkie opisy a jakie słodkie Panienki, aż nie chce się oczu odrywać wspaniałe fotki

Posted

Weroniko :roll: I'm sorry ze nic nie napisałam odnosnie do Twojego zdjecia, ale uwazam tak jak moje przedmówczynie, ze z Luckusiem wygladasz bosko, a piesionek slicznie rosnie (na tych zdjeciach widze w nim Oscarka)

Aniu ... brak słów by opisac Twoja Amelcie. Musiałabym siegac za kazdym razem do słownika by sie nie powtarzac, ale uzyje prostych słow, jest sliczna, urocza taka rozkoszna i chciałoby sie ja "schrupac" Twój Arus to się ma dobrze tyle dziewczyn w domu :D

Posted

Julitko,
Miło Cię widziec :D ! Ślicznie wyglądacie- Ty i Twój mały wariat :wink: :D
Weroniko,
Pierwsze fotki na forum razem z piesiem? :wink: Są wspaniałe :) Psiak faktycznie rosnie szybciutko i jest śliczny :)
Aniu,
Wiecej, więcej, więcej (...) !!! :lol: :lol:

Posted

bardzo Wam Wszystkim dziękujemy za miłe słowa:) :laola: faktycznie słonka u nas bardzo mało:( :bigcry: aparat cyfrowy jest tylko "przyjezdny" bo akurat w zaszłym tygodniu mój narzeczony przyjechał i przywiózł:) :iloveyou: ale za tydzień też ma się pojawić, więc też będziemy wyraźni:) :laola: całujemy was wszystkich bardzo bardzo mocno:) :chaos:

• 2 weeks later...
Posted

Tuffi lubi przebywać na balkonie. :wink: Uwielbia jak się go bierze na ręce i może zobaczyć co się dzieje na dworze. :D Więc często patrzymy razem....