Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olus :laola: ale się ciesze, ze wreszcie pokazalas nam 2 sliczne buzinki. Razem z Kikunia tworzycia sliczna parce ... milo się Was oglada na fotkach a i krajobrazy Alp sa wspaniale ... cudo tylko pozazdroscic :)

Posted

Olusia fajnie was widzieć. 8)
A my wczoraj spotkalismy się z Elenką i jej wspaniałą rodzinką, no i oto fotki: (sorry za jakość)

Było Super :wink: Bijounia jest piękna. :P

Posted

Ola super fotki...wreszcie mam okazje Cie zobaczyc,
w Bawari musi byc super.... zazdroszcze

Agnieszko widac ze spotkanko bylo udane... a Psiaki zadowolone

Posted

grygy napisał(a):
No proszę bardzo, przyszła wiosna i wszystkie yorkofioły się spotykają :D aja nie mam z kim się spotkac, bo wszyscy dalekoooo :evilbat:

Macius to przyjezdzaj do mnie. Przeciez az tak daleko nie masz i bedziemy z piechami sapacerowac. Bedzie fajnie. Wybierz sie w jakas sobote na caly dzionek :) Zapraszam

Posted

No własnię, tak będe musiał zrobić, zorganizowac całodniowy wyjazd :D tyle, że najpier trzeba Tolę nauczyć załątwiania się na dworku, bo ona to biega biega i potem wraca i załatwia się na podkład :lol:

Posted

To sie ciesze, ze jestes chetny :) A co do Tolki to nic nie szkodzi, ze sie jeszcze w domku zalatwia, ale jak bedziemy dlugo na dworku spacerowac po parku to pewnie jej sie zachce wiec przygotuj od razu nagródki :):)

Tylko musimy czekac na pogode, musi byc ladnie :)

Posted

Ola miło cię zobaczyć super widoki a ALPY są prześliczne ja miała okazję oglądać austryjackie, ogólnie kocham góry i morze :wink:

Agusia no prosze jakie spotkanko Wy i psiaki prześlicznie wyszliście :P

Daga i Maciek ja oczywiście się pisze na takie spotkanko tylko poczekajcie aż robi się dużo cieplej :lol:

Odrazu widać że wiosna zawitała non stop ktoś planuje spotkanka super tak trzymać. Widać że wystawa w Katowicach zaczęła lawinę spotkań super :lol:

Posted

Klaudia oj tak ta wystawa była nam bardzo potrzebna, moglismy sie poznac ... i teraz chetnie sie spotykamy :)
No pewnie, ze poczekamy az juz sloneczko zawita na stale i bedzie tempeaturka kolo 20 st hihi rak jak to było w piatek :)

Posted

grygy napisał(a):
No, dokłądnie, wystawa wszystkich bardzo zbliżyła no i fajnie się gada z kimś kogo się zna :lol:

Macius no wlasnie całkiem inaczej rozmawia sie z kims kogo moglismy poznac na zywo i pogawedzic troche :)

Posted

No, dokłądnie, wystawa wszystkich bardzo zbliżyła no i fajnie się gada z kimś kogo się zna

ja również sie zgadzam z tym... i oby takich okazji do spotkan było jak najwiecej... :wink:

pozdrawiam :D

Posted

Ola- bardzo miło cię widziec w całej okazałości. :wink: Swietnie wygladacie razem z Kiką.Widać, że podróże wam służą. :D

Agnieszko i Leno - jakie przesympatyczne spotkanko. :D Wy,dzieciaki i yorczusie pięknie się prezentujecie,a na dodatek pogoda wam dopisała.Cudownie was zobaczyć razem. :D

Posted

cześć dziewczyny!

śliczbnie wyglądacie na tych zdjęciach! wszystkie! zdjęcia w parku po spotkaniu są fantastyczne. zdjęcia z gór i zdjęcia z domu tez boskie! fajnie wyglądacie i nic się nie zmieniłyście od ostatnich zdjęć, no może tylko wyładniałyście i rozpromieniła was wiosna! ściskam mocno i załączam zdjęcie ze świąt "kurczaczka, zajączka, baranka i jajeczka"

pozdrawiamy ciepłO!

Posted

Ola, rzaba, pięknie wyglądacie :D !

A ja też dorzucę kilka foteczek z naszego spotkanka z Agusią i Jej przemiłą rodzinką :D no i oczywiście Snoopciem :D w Myślenicach:

Bardzo się cieszę że mogłam poznać tak miłą i radosną osobę, jaką jest Agusia :D ! Snoopcio jest bardzo wesołym i towarzyskim pieseczkiem :D :D :D ! Pogoda była wspaniała, cieplutko i słonecznie i w ogóle EXTRA :iloveyou: !!!

Posted

Elenko dziękujemy , naprawdę było super i nie mogę się doczekać do następnego spotkania, także dziękujemy za miłe słówka Dagusiu Maciuś Karola&Pinki Klaudusia Marcelko Alusiu Rzabcia Yorkofiołeczki łączmy się

Posted

Dziewczyny ale musiałyście mieć super spotkanko, z tego co zauważyłam na wystawie Elenka to bardzo miła i ciepła osóbka a po tym co czytam na forum domyslam się ze Agnieszka tez taka jest więc fajnie musiało być :wink: a peiski się pewnie dobrze dogadały jak właścicielki i wybawiły 8)

a fotki extra :D

pozdrawiam :fadein:

Posted

Eleno, Agnieszko,

Ale mialyscie fajne spotkanko :-)
Piekne zdjatka i bardzo radosne! :D

Happy,

Witaj na Forum :-) I czekamy na wiecej zdjec :-)