Marca_Besi Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Maciek, rzaba i Alka Świetnie wyszliście na zdjęciach! Adka&Gizmo Serdecznie witamy! Miło zobaczyć Cie razem z pieskiem. Pozdrawiam! Quote
Yorkies Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Adka&Gizmo: Miło poznać ciebie i twojego ślicznego pieska! :D pozdrawiam :fadein: Quote
Coral Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Adka, ja i Pinulka również serdecznie was witamy na tym cudownym foum..... :D Quote
isabelle Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Witam wszystkie nowe twarze i te juz znajome ale w nowych odslonach. :wink: :P :P grygy Jestem pod wrazeniem urody Twojej mamy! :wink: :D A ja nie mam zadnego fajnego aktualnego zdjecia, ale cos tam juz bylo w galerii, wiec mysle, ze sie rozpoznamy. :wink: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Agato, dzien wczesniej obowazkowo bede musiała przejrzec cala nasza galerie, zebym przez przypadek nikogo nie pomylila, ale na szczescie beda identyfikatory, wiec mysle ze bedzie ok :) Ja takze witam nowe twarze i te juz nam znne Alus :) Quote
rzaba Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 witam wszystkich nowych. bardzo miło mi poznać:) szczególnie gizma:) fajnie imię:) dziewczyną (madzi i marci) bardzo chciałam podziękować za to, że są:) gdy was czytam robi mi się cieplej, mimo tak srogiej zimy. ściskam:) Quote
Gosiek Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Maćku - masz śliczną Mamę :P ... Ty również b. fotogenicznie wychodzisz... no i jesteś bardzo podobny do Mamy.... Ala ślicznie wyszłaś na zdjęciu - wstawiaj więcej takich dobrze? Ach jak żałuję ze nie bedę w Katowicach i Was nie poznam :( ale mam nadzieję ze na jakimś zlociku to nadrobimy :D Rzaba miło Cię wizualnie poznać - z Werterkiem sie widać świetnie rozumiecie :wink: Adka witam serdecznie na forum no i fajnie ze od razu zdjatko wstawiłaś - miło Was poznać... fajne imię dla piesia wybrałaś 8) Quote
rzaba Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 witaj gosieńko, z werterkiem faktycznie dobrze się rozumiemy, ale to straszny łobuziak. ma 2 miesiące i 1 tydzień, umie siadać, skakać na "hop" przynieść, szukać (no powiedzmy, że umie ale ćwiczymy), no i "chodź tu" umie, ale nie moge go nauczyć ani leżeć/ waruj, ani zostań szybko łapie ale straszny rojber. pewnie dlatego taki głuptasek, że jeszcze młody:) pozdrawiamy cię serdecznie. może nam coś polecisz? jalk nauczyć samemu czegoś pupila? nagrody stosujemy:) Quote
Sylwcia Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Hej Jestem tu nowa i bardzo miło mi było was zobaczyć. Niestety nie jestem w stanie jak na razie pochwalić się swoim "MAŁYM SZCZĘŚCIEM", bo jak na razie ma dzisiaj 2 tygodnie i rośnie sobie wraz z 4 rodzeństwa przy mamusi. Ale jak tylko będzie u mnie to owszem "opublikuję. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Sylwcia napisał(a):Hej Jestem tu nowa i bardzo miło mi było was zobaczyć. Niestety nie jestem w stanie jak na razie pochwalić się swoim "MAŁYM SZCZĘŚCIEM", bo jak na razie ma dzisiaj 2 tygodnie i rośnie sobie wraz z 4 rodzeństwa przy mamusi. Ale jak tylko będzie u mnie to owszem "opublikuję. Sylwcia ale może siebie nam pokazesz?? Nie koniecznie musisz byc z pieskiem :) Quote
Magdalena1 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 a oto Malwinka i nasze piechy 8) Jawa i Lord Toya i Lord oo coś tam sie dzieje ciekawego daj mi się z Toyą pobawić,ploooosieeeee i trochę Toyutka :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 śliczne zdjęcia, supper, aż miło popatrzec na taka gromadke, a Jawusia przy Lordziku taka maciupenka hihi :) Slodko wyszliście Malwi na tych fotkach :) Quote
Marca_Besi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Malwinko świetnie wyszłaś na zdjęciach z Yoreczkami. Quote
Yorkies Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Ojej znowu ja na forum.... :oops: jak zwykle dziwnie wyszłam :oops: pozdrawiam :fadein: Quote
grygy Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Oj rany, ale fajne mieliście spotkanko 8) Zdjęcia super :D Quote
Snoopy7 Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Właśnie ale wam zazdroszcze Malwinko super fotki Quote
tygrysek-kr Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 No to my się też pokażemy :wink: i troszkę bliżej :P Quote
Yorkies Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Klaudia: Świetnie się z Jerrym prezentujecie :wink: a z tyłu widac prawdziwy Śląski krajobraz... :wink: <przynajmniej dla mnie 8) > pozdrawiam :fadein: Quote
Marca_Besi Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Klaudia Świetnie wyglądasz razem z Jerrym! Quote
tygrysek-kr Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 [quote name='Yorkies']Klaudia: Świetnie się z Jerrym prezentujecie :wink: a z tyłu widac prawdziwy Śląski krajobraz... :wink: <przynajmniej dla mnie 8) > Hmm to tylko tory kolejowe czyżby tylko na Śląsku były :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Klaudia bomba fotka ... ładnie sie razem prezentujecie :) Quote
Gosiek Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Klaudio - śliczne zdjątka - na tej drugiej focie wspaniale widać ze Jerruś cię uwielbia - taka zażyłość bije ze zdjątka :wink: aż sie buzia uśmiecha... Ślicznie oboje wyszliście 8) Quote
tygrysek-kr Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Dzięki dzwieczyny za tak miłe słowa :buzi: Gosiu no jasne w końcu sie kofamy :wink: Quote
Ola&Kika Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Rzadko pokazujemy się w duecie, chyba trzeba to zmienic :wink: Fotki z Alp, a dokładniej Oberamergau w Bawarii :) Byliśmy już tam kilka razy (pierwszy raz już daawno temu :roll: ) zawsze piękna pogoda!Miasteczko jest wspaniałe, na offie napiszę o nim więcej :D Ale już nie dzisiaj :wink: Pozdrawiamy Ola&Kika :) Quote
Yorkies Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Ola: Jakie boskie fotki, zazdroszczę ci tych podróży... naprawdę Alpy muszą być cudowne! :D a i ty z Kika fajnie się prezetujecie w ich tle... :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
Recommended Posts