Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkie nowe twarze i te juz znajome ale w nowych odslonach. :wink: :P :P

grygy
Jestem pod wrazeniem urody Twojej mamy! :wink: :D

A ja nie mam zadnego fajnego aktualnego zdjecia, ale cos tam juz bylo w galerii, wiec mysle, ze sie rozpoznamy. :wink: :lol:

Posted

Agato,

dzien wczesniej obowazkowo bede musiała przejrzec cala nasza galerie, zebym przez przypadek nikogo nie pomylila, ale na szczescie beda identyfikatory, wiec mysle ze bedzie ok :)

Ja takze witam nowe twarze i te juz nam znne Alus :)

Posted

witam wszystkich nowych. bardzo miło mi poznać:) szczególnie gizma:) fajnie imię:)
dziewczyną (madzi i marci) bardzo chciałam podziękować za to, że są:) gdy was czytam robi mi się cieplej, mimo tak srogiej zimy. ściskam:)

Posted

Maćku - masz śliczną Mamę :P ... Ty również b. fotogenicznie wychodzisz... no i jesteś bardzo podobny do Mamy....

Ala ślicznie wyszłaś na zdjęciu - wstawiaj więcej takich dobrze? Ach jak żałuję ze nie bedę w Katowicach i Was nie poznam :( ale mam nadzieję ze na jakimś zlociku to nadrobimy :D

Rzaba
miło Cię wizualnie poznać - z Werterkiem sie widać świetnie rozumiecie :wink:

Adka witam serdecznie na forum no i fajnie ze od razu zdjatko wstawiłaś - miło Was poznać... fajne imię dla piesia wybrałaś 8)

Posted

witaj gosieńko,

z werterkiem faktycznie dobrze się rozumiemy, ale to straszny łobuziak. ma 2 miesiące i 1 tydzień, umie siadać, skakać na "hop" przynieść, szukać (no powiedzmy, że umie ale ćwiczymy), no i "chodź tu" umie, ale nie moge go nauczyć ani leżeć/ waruj, ani zostań szybko łapie ale straszny rojber. pewnie dlatego taki głuptasek, że jeszcze młody:) pozdrawiamy cię serdecznie. może nam coś polecisz? jalk nauczyć samemu czegoś pupila? nagrody stosujemy:)

Posted

Hej

Jestem tu nowa i bardzo miło mi było was zobaczyć.
Niestety nie jestem w stanie jak na razie pochwalić się swoim "MAŁYM SZCZĘŚCIEM", bo jak na razie ma dzisiaj 2 tygodnie i rośnie sobie wraz z 4 rodzeństwa przy mamusi. Ale jak tylko będzie u mnie to owszem "opublikuję.

Posted

Sylwcia napisał(a):
Hej

Jestem tu nowa i bardzo miło mi było was zobaczyć.
Niestety nie jestem w stanie jak na razie pochwalić się swoim "MAŁYM SZCZĘŚCIEM", bo jak na razie ma dzisiaj 2 tygodnie i rośnie sobie wraz z 4 rodzeństwa przy mamusi. Ale jak tylko będzie u mnie to owszem "opublikuję.

Sylwcia ale może siebie nam pokazesz?? Nie koniecznie musisz byc z pieskiem :)

Posted

[quote name='Yorkies']Klaudia:

Świetnie się z Jerrym prezentujecie :wink: a z tyłu widac prawdziwy Śląski krajobraz... :wink: <przynajmniej dla mnie 8) >

Hmm to tylko tory kolejowe czyżby tylko na Śląsku były :wink:

Posted

Klaudio - śliczne zdjątka - na tej drugiej focie wspaniale widać ze Jerruś cię uwielbia - taka zażyłość bije ze zdjątka :wink: aż sie buzia uśmiecha...
Ślicznie oboje wyszliście 8)

Posted

Rzadko pokazujemy się w duecie, chyba trzeba to zmienic :wink:
Fotki z Alp, a dokładniej Oberamergau w Bawarii :) Byliśmy już tam kilka razy (pierwszy raz już daawno temu :roll: ) zawsze piękna pogoda!Miasteczko jest wspaniałe, na offie napiszę o nim więcej :D Ale już nie dzisiaj :wink:

Pozdrawiamy Ola&Kika :)

Posted

Ola:

Jakie boskie fotki, zazdroszczę ci tych podróży... naprawdę Alpy muszą być cudowne! :D
a i ty z Kika fajnie się prezetujecie w ich tle... :wink:

pozdrawiam :fadein: