Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciek,

Naprawdę twoja mama wygląda super! A Tola widac zainteresowana była podłoga niż sesją... 8)
Fajnie że wstawiłes fotki to wszyscy lepiej bedziemy się rozpoznawac na wysawie i wszystko sprawniej pójdzie..,

więc chyba będzie dobrze jak wszyscy się poprzypominają (no chyba że tak jak np ja czesto bywają w galerii) 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

super Maciuś,że odświerzyłeś nam pamięć,a jaka mama ładna :wink:
a Tolusia pięknie wkomponowana :lol:
kurcze,może i ja porobię zdjęcia jakieś normalne. choć Malwinę to poznam od razu,więc chyba nie trzeba,bo i tak będę się pewnie obok niej też plątać :wink:

Posted

rzaba (wyraźniejsza, mam nadzieję) i wercioch (mamy nadzieję, że też wyraźniejszy :wink: )

no tu nas nie widać, ale musicie nam wybaczyć, czułości:)

Posted

Maciek - bardzo miło zobaczyć Twoją mamę no i oczywiście Ciebie.Ja mam bardzo dobrą pamięć wzrokową i myślę ,że bez problemu Was rozpoznam w Katowicach. :wink:

rzabka -Twój tata i Ty fajnie wyglądacie z Werterem.Miło Was widzieć. :D

No to i ja przypomnę się .Mam nadzieję ,że to ostatnia fotka w zimowej scenerii. :)

Posted

Alka:
Fotka super świetnie się prezentujesz w takie\m zimowym otoceniu :wink: mam nadzieję że zdołamy się wszyscy rozpoznac w Katowicach... :wink:

pozdrawiam :fadein:

Posted

alu, razem z pieskiem macie takie same futerka, bardzo do siebie pasujecie;))))) ślicznie razem wyglądacie. bardzo jest nam mi lo was poznać.

maćku razem z werterem cieszymy się, że możemy zwizualizować postać "pana" tolki, którego sobie wyobrażaliśmy.

pozdrawiamy!!