Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wygląda na to że lepiej. Chętniejsza do zabawy ale to nie to samo co dawniej:-( Jutro będziemy coś radzić u weta. Dziękujemy bardzo za zainteresowanie;)

Posted

Miałam dać znać co z Cori więc napisze tu bo tu o tym rozmiawiałyśmy.
Właśnie wróciłyśmy z lecznicy. Dostała antybiotyk delikatny, jakiś osłonowy na wątrobę lek, oraz płyny. Zostały też oczyszczone gruczoły (oj śmierdząca to sprawa). Na skórę nie dostała tego stronghold bo musi być zdrowa. dostanie za 3 dni jak poprawi się jej. Mam tez jej podawać 1/10 tabletki essentiale forte tylko musze ją zdobyć bo to w aptece po 30 zł za 50 tabletek a mi tyle nie potrzebne. Moze ktoś z rodziny będzie miał.
Teraz cori śpi i mam nadzieję ze jutro bedzie już lepiej :loveu:

Posted

koregra napisał(a):
Miałam dać znać co z Cori więc napisze tu bo tu o tym rozmiawiałyśmy.
Właśnie wróciłyśmy z lecznicy. Dostała antybiotyk delikatny, jakiś osłonowy na wątrobę lek, oraz płyny. Zostały też oczyszczone gruczoły (oj śmierdząca to sprawa). Na skórę nie dostała tego stronghold bo musi być zdrowa. dostanie za 3 dni jak poprawi się jej. Mam tez jej podawać 1/10 tabletki essentiale forte tylko musze ją zdobyć bo to w aptece po 30 zł za 50 tabletek a mi tyle nie potrzebne. Moze ktoś z rodziny będzie miał.
Teraz cori śpi i mam nadzieję ze jutro bedzie już lepiej :loveu:

Życze Cori dużo dużo zdrówka :)

Posted

Właśnie próbuje dołączyć zdjęcie mojego ślicznego kłapouszka, na zdjęciu jest jeszcze przed obcięciem i wydaje mi się, że wygląda o wiele ładniej niż aktualnie. Pozdrawiam!!!

Posted

o chyba się udało, jest troszkę duże ale i tak bardzo dziękuję "nane" za pomoc, jeszcze tylko dodam zdjęcie Maxa już po obcięciu...podkreślam, że ścinała go mama zwykłymi nożyczkami i dlatego wyszło tak...amatorsko..Pozdrawiam!!!

Posted

Kasia&Max napisał(a):
Miło mi Was poznać:)Masz ślicznego pieska nane...a mi mojego mama obstrzygła jak owieczkę i nie wiem czy nie wypada mi pojsc z nim do psiego fryzjera...

moim zdaniem jest ok :loveu:
tym bardziej, że to wyczyny nożyczkami co jest o wiele trudniejsze niż maszynką :razz:

Posted

PositiveThought napisał(a):
ale dużo Taniuni widać... P:

ładnie wyglądacie razem :loveu:

Taniunia była psiąca troszkę więc jej za bardzo nie męczyłam ;)

Posted

[quote name='Fado']Fado postanowił dziś pograć w piłke :loveu:

:loveu:

Pzdrawiamy :Dog_run:

Jejku jaki on jest kapitalny :loveu: :loveu: :loveu:
powinien grać w reprezentacji piłki nożnej yorków :eviltong:
Fantastyczne zdjęcia-gratuluję

Posted

[quote name='Fado']Fado postanowił dziś pograć w piłke :loveu:

Pzdrawiamy :Dog_run:

Przecudne zdjęcia! Piękne!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: