karika Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Hania:) napisał(a):Rówieśnik Berka! kiedy sie urodził dokładnie? Berek 30. 12. 2006:):):) Urodziła się 28grudnia 2006r;) Quote
Pegaza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 koregra napisał(a):Tak się dobrałyśmy - to chyba przez tą datę urodzenia :evil_lol: Przeznaczone sobie jesteście:lol: i jak tam malutka? Quote
koregra Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Wygląda na to że lepiej. Chętniejsza do zabawy ale to nie to samo co dawniej:-( Jutro będziemy coś radzić u weta. Dziękujemy bardzo za zainteresowanie;) Quote
Ramona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jak juz bedziesz cos wiedziała to napisz szybciutko nam co sie dzieje :-( Quote
Fado Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 danani napisał(a):A to moje dwie pociechy ;) Justynka i Iwanek śliczny Iwanek :loveu: Quote
koregra Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Miałam dać znać co z Cori więc napisze tu bo tu o tym rozmiawiałyśmy. Właśnie wróciłyśmy z lecznicy. Dostała antybiotyk delikatny, jakiś osłonowy na wątrobę lek, oraz płyny. Zostały też oczyszczone gruczoły (oj śmierdząca to sprawa). Na skórę nie dostała tego stronghold bo musi być zdrowa. dostanie za 3 dni jak poprawi się jej. Mam tez jej podawać 1/10 tabletki essentiale forte tylko musze ją zdobyć bo to w aptece po 30 zł za 50 tabletek a mi tyle nie potrzebne. Moze ktoś z rodziny będzie miał. Teraz cori śpi i mam nadzieję ze jutro bedzie już lepiej :loveu: Quote
*Iza* Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 koregra napisał(a):Miałam dać znać co z Cori więc napisze tu bo tu o tym rozmiawiałyśmy. Właśnie wróciłyśmy z lecznicy. Dostała antybiotyk delikatny, jakiś osłonowy na wątrobę lek, oraz płyny. Zostały też oczyszczone gruczoły (oj śmierdząca to sprawa). Na skórę nie dostała tego stronghold bo musi być zdrowa. dostanie za 3 dni jak poprawi się jej. Mam tez jej podawać 1/10 tabletki essentiale forte tylko musze ją zdobyć bo to w aptece po 30 zł za 50 tabletek a mi tyle nie potrzebne. Moze ktoś z rodziny będzie miał. Teraz cori śpi i mam nadzieję ze jutro bedzie już lepiej :loveu: Życze Cori dużo dużo zdrówka :) Quote
koregra Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Oby się okzało że to nic poważnego. Dzięki za wsparcie ;) Quote
Kasia&Max Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witam! prosze powiedzcie mi jak moge dodac tu zdjecia? Quote
Kasia&Max Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Właśnie próbuje dołączyć zdjęcie mojego ślicznego kłapouszka, na zdjęciu jest jeszcze przed obcięciem i wydaje mi się, że wygląda o wiele ładniej niż aktualnie. Pozdrawiam!!! Quote
Kasia&Max Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 o chyba się udało, jest troszkę duże ale i tak bardzo dziękuję "nane" za pomoc, jeszcze tylko dodam zdjęcie Maxa już po obcięciu...podkreślam, że ścinała go mama zwykłymi nożyczkami i dlatego wyszło tak...amatorsko..Pozdrawiam!!! Quote
Kasia&Max Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Miło mi Was poznać:)Masz ślicznego pieska nane...a mi mojego mama obstrzygła jak owieczkę i nie wiem czy nie wypada mi pojsc z nim do psiego fryzjera... Quote
nane Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kasia&Max napisał(a):Miło mi Was poznać:)Masz ślicznego pieska nane...a mi mojego mama obstrzygła jak owieczkę i nie wiem czy nie wypada mi pojsc z nim do psiego fryzjera... moim zdaniem jest ok :loveu: tym bardziej, że to wyczyny nożyczkami co jest o wiele trudniejsze niż maszynką :razz: Quote
nane Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 PositiveThought napisał(a):ale dużo Taniuni widać... P: ładnie wyglądacie razem :loveu: Taniunia była psiąca troszkę więc jej za bardzo nie męczyłam ;) Quote
Ramona Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 koregra napisał(a):Oby się okzało że to nic poważnego. Dzięki za wsparcie ;) Napisz co z maluszkiem?Czy wszystko w porzadku? Quote
Ramona Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 nane napisał(a):Przypominam się JA :roll: i Taniunia :loveu: Dodaj ze jak zwykle razem rewelacyjnie wygladacie :) Quote
Fado Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Fado postanowił dziś pograć w piłke :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pzdrawiamy :Dog_run: Quote
danani Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Fado']Fado postanowił dziś pograć w piłke :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pzdrawiamy :Dog_run: Jejku jaki on jest kapitalny :loveu: :loveu: :loveu: powinien grać w reprezentacji piłki nożnej yorków :eviltong: Fantastyczne zdjęcia-gratuluję Quote
Hania:) Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Fado']Fado postanowił dziś pograć w piłke :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pzdrawiamy :Dog_run: Przecudne zdjęcia! Piękne!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts