Fado Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nastał nowy dzień pełen przygód :eviltong: dawać mi tu kota :diabloti: nowe testy ze spinkami :shake: Quote
karika Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 http://images20.fotosik.pl/359/9601c5b70141b182med.jpg Quote
Mona4 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 koralik 1 dzien. Koralik 6,5 tygodnia -fotka robiona dzis o 17. Quote
karika Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Mona4 napisał(a):taka malizna,ile ona tu miala tygodni? Miała siedem tygodni.Dlaczego mi się to zdjęcie nie wyświetliło tylko link mam :hmmmm: :hmmmm: Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 PositiveThought napisał(a):wszystkie maluchy piękne :loveu: ale pamiętajcie, że to galeria "My i nasze yorki" (; no właśnie zabrakło MY :mad: Quote
Fado Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 karika napisał(a):Miała siedem tygodni.Dlaczego mi się to zdjęcie nie wyświetliło tylko link mam :hmmmm: :hmmmm: linka wklej zaraz po klinięciu na ikonkę pozdrawiam i fotki za wielkie nie mogą być z tego co pamiętam to max 500 pix Quote
karika Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Fado napisał(a):linka wklej zaraz po klinięciu na ikonkę pozdrawiam i fotki za wielkie nie mogą być z tego co pamiętam to max 500 pixdziękuję bardzo za pomoc A co do reszty rodzinki to muszę porobic zdjęcia jak narazie niestety niemam takich aby je można było wstawic do netu ale obiecuję iż w przyszłości wstawię:razz: Quote
Fado Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 karika napisał(a):dziękuję bardzo za pomoc A co do reszty rodzinki to muszę porobic zdjęcia jak narazie niestety niemam takich aby je można było wstawic do netu ale obiecuję iż w przyszłości wstawię:razz: wygląda na to że Sindi jest starsza od Fada o 20 dni ;) Quote
koregra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 A dziś na spacerku nad jeziorem :lol: Corinka nawet łapki zamoczyła;) Cori z Panią:eviltong: I z Panem:evil_lol: Quote
Sylaaaa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 koregra napisał(a):A dziś na spacerku nad jeziorem :lol: Corinka nawet łapki zamoczyła;) Cori z Panią:eviltong: I z Panem:evil_lol: Jaka ładna dziewczynka :) Jaka ona malusia, ile waży? Quote
Hania:) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 karika napisał(a):dziękuję bardzo za pomoc A co do reszty rodzinki to muszę porobic zdjęcia jak narazie niestety niemam takich aby je można było wstawic do netu ale obiecuję iż w przyszłości wstawię:razz: Rówieśnik Berka! kiedy sie urodził dokładnie? Berek 30. 12. 2006:):):) Quote
koregra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Sylaaaa napisał(a):Jaka ładna dziewczynka :) Jaka ona malusia, ile waży? Tydzień temu ważyła 1,6 kg ale może spadła z wagi:-( Quote
Sylaaaa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 koregra napisał(a):Tydzień temu ważyła 1,6 kg ale może spadła z wagi:-( Ojej to maleństwo. Moja waży 2,5 kg. Ale dlaczego spada z wagi? Nie chce jeść? Quote
koregra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ona od szczeniaka jest niejadkiem ,a teraz dodatkowo coś podupadła na zdrowiu. Jeszcze nie wiemy co jej jest. W poniedziałek do weta i rano kupka do badań. (Oby była, bo w piątek nie pojawiła sie z rana :mad: ) Quote
nane Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 koregra napisał(a):Ona od szczeniaka jest niejadkiem ,a teraz dodatkowo coś podupadła na zdrowiu. Jeszcze nie wiemy co jej jest. W poniedziałek do weta i rano kupka do badań. (Oby była, bo w piątek nie pojawiła sie z rana :mad: ) mamy nadzieję, że wszystko będzie dobrze :loveu: Cori robić kupkę raz, dwa, trzy a nie se w kulki lecisz :mad: Quote
Ramona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Korega twoja Cori rzeczywiscie jest podobna do mojego Dyzia :crazyeye: Quote
koregra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Moje słoneczko kochane:loveu: nane napisał(a):mamy nadzieję, że wszystko będzie dobrze :loveu: Cori robić kupkę raz, dwa, trzy a nie se w kulki lecisz :mad: A kupki nie było bo cały dzień zwracała po odrobaczaniu więc nie miała z czego się kupka zrobić. Dziś już była taka malutka. Ale ja dokarmiam, dziś udko z kurczaka gotowane bo nie chce nic innego. Myślałam ze z ryżem zje ale nie tkneła tylko samo mięso chce wiec teraz nie będę jej zmuszać, oby jadła i miła dużo siły. Cori teraz bardzo dużo śpi. I to mnie też martwi :-( Korega twoja Cori rzeczywiscie jest podobna do mojego Dyzia :crazyeye: Jak starszy brat :lol: Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Cori drobniutka jak jej pańcia:p Piękny widok za Wami:lol: Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za zdrówko Cori Quote
koregra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pegaza napisał(a):Cori drobniutka jak jej pańcia:p Piękny widok za Wami:lol: Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za zdrówko Cori Tak się dobrałyśmy - to chyba przez tą datę urodzenia :evil_lol: Quote
Recommended Posts