Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shahar napisał(a):
Nanus hihihihi ale to kurcze z jednej strony dobrze a z drugiej to lipa bo nawet jak chcesz piwko sobie kupic to wołaja o dowód. Nie martw sie póżniej beda wołac jak pani mlodo wyglada i bedziesz szczesliwa ;)

liczę na to :evil_lol:
czasami naprawdę śmieszne sytuacje są ale za to tłumaczyć się, że jest się już po dwudziestce nie jest wesołe :shake:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodziutki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :modla:
:bigcool: :Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool:

Posted

Pegaza napisał(a):

a mam pytanko czy Wy mu na uszkach zapuszczacie włoski?

od urodzenie nie miał jeszcze żadnej depilacji .. ;)

a teraz ja mam pytanie od kiedy pieski do sikania podnoszą nagę ??

Posted

Wiesz mój Dyzio to zależało od jego humorku i czy bardzo mu sie siusiu chciało bo robił raz jak suczka a raz jak piesek (:roll: czyzby obojniak :evil_lol: )

Posted

Shaggy zacząl podnosik nóżkę gdzy miał ok 4 miesiecy. Robil to zawsze na spacerku, oprócz porannego sisiu (bardo mu się chcialo i sisial jak babka, kucając).

Posted

melinda:-) napisał(a):
pies tez sie uczy od innych psów podnosic nózke wiec niema co sie martwic z podnoszeniem nóżki;)

czyli ... jak w domku mamy jeszcze pińczerkę i haską a to są dziewczynki :loveu: to jest szansa że się nie nauczy podnosić nogi :loveu:

Posted

a do jakiego czasu sikają w domu :roll:
Fado jak widzi padający deszcz lub jak jest mokro czuje taki nie smak takie orzydzenie że woli siedzieć w domu .. :shake:

Posted

aaaa to inny fakt ale pewnie z antura nie wygrasz;)
ale wiesz u moich rodziców taka starsza suczka przez tydzien podnosiła noge jakos od psa podpatrzyła i chyab jej sie spodobało ale wróciła do normalnosci:evil_lol:

Posted

Jak nie ma możliwości wyprowadzenia Taniuni na dwór to ma położony podkład na ziemi i załatwia się na niego ;)

Fado poprostu boooossssskkkkkiiiii :loveu:
uwielbiam go :loveu:

Posted

a moja Lilu zalatwia sie w domu do kuwetki xp, na dworze sika raz normalnie raz z lekko podniesiona noga- ale mi sie wydaje ze ona tak robi by nie ubrudzic tych swoich kudlakow<?>
ktos spytal sie ile czasu bedzie sikal w domu, coz moja pociecha nauczyla sie gdzie ma sie zalatwiac w miesiac od przyjscia do nas-do nowego domu :)

Posted

Z tym to różnie bywa... Shaggy do 6 miesiąca miał wpadki w domu (tzn. zawsze na matę, ale w domu), a potem z dnia na dzień zaczął wytrzymywać, wołać i czekać pod drzwiami. I już nawet na maty nie szedł :) A jak pada na dworku, to idzie na trawkę przed domkiem i tam robi sisiu porządne - bez zaznaczania i siaknia na raty, jak to ma w zwyczaju podczas spacerków. A potem sprintem do domku - co mu się też nie zdarza w dni bez deszczu - bo wtedy z powtotem do domu ma problemy ;)

Posted

nane napisał(a):

Fado poprostu boooossssskkkkkiiiii :loveu:
uwielbiam go :loveu:

Fado kazał podziękować wszystkim za miłe słowa :loveu:

urósł dziś z 6 centymetrów :evil_lol:

powiedział że już jest za wielki na smoczka ;)