Fado Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 nane napisał(a):chyba założe funclub dla Fado :mdleje: bo normalnie się w nim zakochałam :loveu: dobrze, że Vasco nie umie czytać bo by mi tu zaraz dał :megagrin: jestem za :laola: Quote
melinda:-) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ale słodkie te wasze pociechy-hmmm juz nie patrze bo sie zaraże;) no a Renatko o chłopca mozesz jeszce męża poprosic przyda się towarzystwo siostrą;) Quote
Fado Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 duszek01 napisał(a):moja Wiktoria ma troszke ponad 5 , :lol: Wiktoria to idealnie jak dla naszego Ernesta :Rose: :sweetCyb: :iloveyou: :bigcool: :evil_lol: Quote
Burchardt Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ładne dzieciaczki. To ja pokażę swoja parkę. Basia 6 i 7 miesięcy. Kubuś 10 miesięcy. Pozdrowienia. Kasia i Tupek Quote
Fado Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 melinda:-) napisał(a):ale słodkie te wasze pociechy-hmmm juz nie patrze bo sie zaraże;) no a Renatko o chłopca mozesz jeszce męża poprosic przyda się towarzystwo siostrą;) będzie miał kto w obronia stanąc :mad: Quote
duszek01 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Fado napisał(a)::lol: Wiktoria to idealnie jak dla naszego Ernesta :Rose: :sweetCyb: :iloveyou: :bigcool: :evil_lol: na innym forum tez ma powodzenie:lol: Wiecie ja jak miałabym miec jeszcze jedno dziecko to chyba wolałabym jeszcze jedna dziewczynke.Tak w ogóle to oczym ja gdybam ,Tomek stanowczo jest na NIE,jezeli chodzi o kolejne dziecko:shake: Popatrze sobie na Wasze ślicznoty Burchardt cudne masz dzieci:loveu: Quote
Ramona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 To moja starsza córcia Justynka :) A tutaj młodsza Wioletta Quote
Fado Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Shahar napisał(a):To moja starsza córcia Justynka :) uu pannica :loveu: jescze parę latek i weselisko szykować będziesz ;) Quote
Ramona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ona ma dopiero 16 latek :evil_lol: a ta fotka była robiona do portfiolio Quote
Fado Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Shahar napisał(a):Ona ma dopiero 16 latek :evil_lol: a ta fotka była robiona do portfiolio się ni obejrzysz a czas będzie :crazyeye: Quote
Ramona Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Fakt nawet nie zaprzeczam :) juz chce byc dorosła:evil_lol: ale jeszcze jakie dziecko z niej Quote
Fado Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Shahar napisał(a):Fakt nawet nie zaprzeczam :) juz chce byc dorosła:evil_lol: ale jeszcze jakie dziecko z niej pozazdrościć takiej modelki ;) Quote
Pegaza Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nonono obie dziewczyny to niezłe laski są:p to teraz pokaż się mamo:eviltong: Quote
Fado Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Pegaza napisał(a):Nonono obie dziewczyny to niezłe laski są:p to teraz pokaż się mamo:eviltong: mama to dopiero laska jak się pokaże :crazyeye: mieć takie 2 córy w domu :multi: Quote
daria1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 No i jeszcze jedno zdjęcie"świeżynka" z sobotniego festiwalu tańca zdobyły 3 miejsce Daria jest na końcu szeregu Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Chciałyscie mamę zobaczyc wiec prosze bardzo mocno sie trzymac foteli :evil_lol: na fotce jestem z moim męzem ;) Quote
duszek01 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Daria śliczna dziewczynka i na pewno bardzo zdolna;) Shahar no nie widac Cie dokładnie ale super babeczka jestes;) Bardzo fajnie wygladasz:p Quote
melinda:-) Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Shahar no nie widac Cie dokładnie ale super babeczka jestes;-) Bardzo fajnie wygladasz:p tak tak super:loveu: ale zazdroszcze morza....fale i słoneczko,a u ans pada blee:mad: Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Shahar żeby nie było ci smutno :-( to i ja się przypomnę ;) niestety Vasyla i Tanyę mi ucieło :oops: Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dziękuje ale to fotki zeszłego roku a teraz ech szkoda mówic trzeba sie wziąsc za siebie bo jak ja kostium włoze. Nane ty to fajnie wygladasz słonko :) Ta fotka była zrobiona pełny rok temy takze w maju Quote
nane Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Shahar napisał(a): Nane ty to fajnie wygladasz słonko :) przy okazji wyglądam na 16 lat które już baaaardzo dawno mam za sobą :evil_lol: i Panie w sklepie wołają ode mnie dowód :razz: ale ogólnie jest ok prócz tego, że ostatnio przyszedł do mnie do domu facet i chciał rozmawiać "z kimś dorosłym" :crazyeye: Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Nanus hihihihi ale to kurcze z jednej strony dobrze a z drugiej to lipa bo nawet jak chcesz piwko sobie kupic to wołaja o dowód. Nie martw sie póżniej beda wołac jak pani mlodo wyglada i bedziesz szczesliwa ;) Quote
Recommended Posts