Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorkie ja tez od niedawna mam okulary, ale stwierdziłam ze one dodaja uroku i w Twoim przypadku też tak wlasnie jest:) Arisek jest taki malutki jak mój Marino:) Normalnie jak bym jego na zdjeciu widziała jesli chodzi o gabaryty:) oczywiscie

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erato napisał(a):
Yorkie ja tez od niedawna mam okulary, ale stwierdziłam ze one dodaja uroku i w Twoim przypadku też tak wlasnie jest:)

A mnie sie od dziecka marzyly okulary.......:cool3: I nie mam :placz: bo "zerówek" nie bede nosic, a wzrok dobry;)

Posted

spotkanie a ja bardzo chetnie ^^
Lilu chetnie pozna nowe yoraski- bo u nas na osiedlu to jakos ich tak malo x/ - a jesli jakies sa- to tylko w domu siedza -.- naszczescie mamy zaprzyjazniona sznaucerke miniaturke- na nia mozna zawsze liczyc- zmeczy to moje male jak nikt :D - sie rozpisalam xD

Posted

no u nas tez biednie z klezankami.. co prawda okazało sie ze na osiedlu są jeszcze 2 yorki ale jeden jest jakis niepewny nie chce sie bawic i wogule jakis taki bardzo spokojny jest.. a 2gi to nawet nie wiem bo własciciellka nie pozwala sie do tego psiaka zblizyc!! suma sumarum nie mamy z kim na spacery wychodzic :(

Posted

No to i ja się tu ujawnię żeby nie było ( będziecie miały co rano komentować )
P.S. Zdjęcia stare bo teraz nie ma mi kto zrobić:evil_lol:

Ja i Cori na długim spacerku ( Cori miała 3 miesiące, był też z nami TŻ i mamy nawet w trójkę zdjęcie ale musiałabym zapytać czy się zgodzi na publikację :cool3: )

To na działeczce ( Cori 3 mc )

Tu pomaga mi w badaniach terenowych - no raczej przeszkadza ( wiek 5 miesięcy ) ( ja zajmowałam się tymi krzaczorami za nami ) - trochę kiepskie te zdjęcie :cool1:

My na na wycieczce w górach - była dzielna :cool3: ( 6 mc)

Na zdjęciach chyba już będzie dobrze widać jaki z niej okruszek :-(

Posted

'pingwinek= napisał(a):
;4379326']spotkanie a ja bardzo chetnie ^^
Lilu chetnie pozna nowe yoraski- bo u nas na osiedlu to jakos ich tak malo x/ - a jesli jakies sa- to tylko w domu siedza -.- naszczescie mamy zaprzyjazniona sznaucerke miniaturke- na nia mozna zawsze liczyc- zmeczy to moje male jak nikt :D - sie rozpisalam xD

U nas na osiedlu też mało, mieszka suczka york, ale rzadko z nią wychodzą na dwór... i podobno jezcze jakieś inne, ale ciekawe kiedy wychodzą na spacery :roll:
Aris też ma zaprzyjaźnioną sznaucerkę miniaturkę :D Tzn. miał...

Koregra, ale Cori jest maleńka :shocked!:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Kamilka :loveu:
Kamilka sie pokazała :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Ty też byś się ujawniła :eviltong:

Aga76 napisał(a):
Piękna Kamila i piękna Cori - jednym zdaniem śliczny duet

:loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy bardzo :oops: