Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wind :o zuupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam :D - myslalam (nie wiem wlasciwe dlaczego) ze jestes krotkowlosa brunetka, a tu...
ale ty masz cudne dlugie wlosy!
a ja zapuszczam, zapuszczam i zaczyna mi sie to juz nieco dluzyc, i tylko z zazdroscia sobie ogladam takie piekne wlosy na cudzych glowach

P.S. spodobalas sie mojemu Marcinowi :D (ale, no coz, nie dziwie mu sie;) )

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje Wszystkim za mile slowa :oops: :oops: :oops: Doprawdy ostatnia rzecza jaka lubie, to robic sobie zdjecia ;)

kwietniowa,

Musze przyznac, ze calkiem interesujaca jest ta wizja mnie ;) Brunetka z krotkimi wlosami ... hmmm ... :hmmmm: musze kiedys o tym pomyslec ;)

Posted

Pozazdrościłam Wind i też postanowiłam się tu zamieścić :). Zdjęcia nie są najnowsze, bo gdzieś sprzed około roku z hakiem, ale ja mam bardzo mało zdjęć z Fuzem - na ogół robię za fotografa :).

- to u nas w pracy :); na biurku leży piąty tom Harry'ego Pottera jeszcze w oryginalnej wersji, stąd wiem, że zdjęcie musi pochodzić z lata 2003 :).

Posted

Nie chodzi o brąz jako brąz, tylko o to, że ja niespecjalnie w tym kolorze się prezentuję :). Poza tym jeszcze ładny, ciepły brąz to pół biedy. Ten jest za ciemny i za zimny dla mnie :(.

Posted

owczarnio,

No to mialysmy podobne przedsylwestrowe doswiadczenia :lol:
Robiac swiateczne zakupu drapnelam z polki saszetke koloryzujaca do wlosow, majac nadzieje ze jest to kolor "taki jak zwykle", czyli blond. Zawsze nadaje mi lekko zloty odcien i ladny polysk. Niestety, w ferworze zakupow zupelnie bezwiednie wzielam "popielaty blond".
Bosze ... jakie bylo moje zdziwienie, gdy po zmyciu moim oczom ujawnil sie myszato-zimno-popielaty-bez wyrazu-okropny- straszny kolor wlosow :evil:
Na szczescie szapony te zmywaja sie po 3 - 7 myciach i juz wlosy mam swoje ;)

Posted

No, u mnie obawiam się, że tak łatwo to nie pójdzie :(. Upadłam na głowę i pozwoliłam się namówić fryzjerowi na eksperyment - i to niestety nie był szampon, tylko farba, w dodatku kolor wyszedł o wiele ciemniejszy niż się spodziewałam :(. W związku z powyższym czeka mnie żmudne rozjaśnianie, co jest mi nie na rękę tym bardziej, że usiłuję z powrotem zapuścić włosy (jeszcze trzy lata temu miałam do pasa :)), a rozjaśnianie - jak wiadomo - niszczy :(.

A żeby było zabawniej, to z natury nie jestem ani blondynką, ani brunetką :). Jestem ruda :D. Wątpię, czy ktokolwiek rozpoznałby w tej krótkowłosej blondynie rudzielca z loczkami po pas, którym byłam :D. Znajomi długi czas nie poznawali mnie na ulicy :D.

Posted

owczarnio,

Qrcze, jakos sobie Ciebie nie wyobrazam jako rudzielca :-? A wyobraznie mam calkiem niezla :lol:
Jednak jesli po tych trudach farbowania chcesz bardzo mocno zregenerowac wlosy (i skutecznie choc drogo :() polece Ci doskonale kosmetyki, ktorymi sie posilkuje :-)

Posted

Uzywalam Kerastese. Ale ... ale znajomy stylista, ktory fryzuje nasze modelki pokazal mi jak dziala Joico. W wybranych salonach mozna zregenerowac wlosy (seria zabiegow, ktora trwa prawie 2 godziny), a potem kontynuowac pielegnacje w domu :-)

Posted

Teraz juz wiem jaki masz naturalny kolor wloskow :) Nic wiec dziwnego, ze w chlodnych odcieniach zle sie czujesz. Tylko cieple refleksy Cie zadowola :D :D :D

Posted

Owczarnio,
miło zobaczyc taka łądna buzinke. Jak dla mnie rzeczywiscie ladniej Ci w swietlistym blondzie, a ten braz rzeczywiscie troche zbyt ciemny do Ciebie, ale równiez Ci jest w nim ladnie :):)
Synek tez fajny :lol:

Posted

:o wow - owczarnio - extra wyglądałaś z tymi rudymi loczkami 8)

Teraz też ślicznie oczywiście, szczególnie w blond włoskach ... no ale te rude loczki - przepiękny kolor włosków :P

Hmmm....tak się zastanawiam, czy Ty kiedykolwiek mówiłaś jak masz na imię :hmmmm:

Posted

Chyba nie mówiłaś - no może gdzieś... na samym początku :wink: a lepiej jakoś pisać po imieniu niż nickem 8) tak jakoś milej i mniej bezosobowo :)
Fajnie - to mamy dwie Beatki :D

Posted

Świetne ujęcie - widać ze za sobą przepadacie 8) Fuzz jest ślicznym piesiem (ma rozkoszny pycholek) no i ma śliczną panią 8)
No i widzę w tle kubasek z YC :D