Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aneczka__wwa']przedstawimy się tutaj;) od wczoraj jesteśmy na tym forum ale zaglądamy poczytać od dawna A to ja Anka i mileczka jeszcze jak była dzieckiem jest jeszcze max-sio zdjęcięcie w szczeniakach:lol: (mam nadzieje ze dobrze wstawiam zdjęcia)
bardzo ladny jork:loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneczka__wwa napisał(a):
dziękuje ;) dziś już wyglada inaczej już nie taka czarnulka :lol:

moja tez juz nie taka czarna, taka jak czarna perla (ja tak nazywam);)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Michasia15 napisał(a):
Zastanawiałam się nad tym długoa,ale wreszcie podjęłam decyzję.Pryzgotujcie się na szok,a ja przygotuję sie na słowa krytyki.Oto ja(jak zdjęcie za duże to proszę o pomoc,bo nie mam mniejszego):

P.S. Będę tego jeszcze żałowała :lol:

Michasiu15 jeżeli usuniesz swoj powyzszy post, albo zmniejszych zdjecie do wymaganych rozmiarow, to mysle, ze nikt nie bedziel mial zadnych zarzutow do Ciebie ;)

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Jaką piąkną chorągiew ma Tupek na ogonku :loveu:
Przecudnie to wygląda przy obciętym psiaczku.
Dzieciaczki też niczego sobie :cool3:

Kasiu możemy prosić o więcej fotek Tuptusia? ma świetną fryzurkę i chciałabym się blizej jej przyjrzeć :cool1:

Posted

[quote name='Burchardt']

Bardzo mi sie podoba ta fryzurka bez kitki, ale juz sie zdazylam przyzwyczaic i nie wiem co mam zrobic:roll: Widze, ze Tupek nie ma firanki pod brzuszkiem.

Posted

[quote name='Burchardt']Miło Was poznać, choć tylko na zdjęciach. Ja swojego nie mam, ale przesyłam zdjęcia moich dzieciaków.

Basia, Kubuś i Tuptuś.

Jakie Anioleczki:loveu:

Posted

[quote name='Burchardt']Ależ proszę bardzo.

Pozdrawiamy

Super fryz! Coś podobnego ma Owczarni Fuzlak. Tylko że on jest bezogonkowy, a u Tupka to świetnie wygląda.
Ja póki co zapuszczam Ali włoski, ale jak będzie dalej to zobaczymy. Z tym, że nie wiem czy taka "męska" fryzurka pasowałaby suni :hmmmm: