Adiraja Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Taaak , Bazylio... Proponuję lekturę tego topiku (od drugiej podstrony) I coby zakończyć temat Haruszki - u mnie ma ignora bez odwołania ( i nie tylko u mnie) :roll: Olu - minka jest super! :) Quote
bazylia Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Ok, jak chcecie, Wasza broszka :roll: Ostatnie moje słowo na ten temat: tylko krowa nie zmienia zdania :wink: (pewnie po tym tekście i ja dostanę bana)... Pozdrawiam! Quote
bazylia Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Dodam jeszcze tylko jedną rzecz i znikam: JA NIE CHCĘ SIĘ KŁÓCIĆ (pokojowe i ugodowe ze mnie dziewczę :lol: ), WYPOWIEDZIAŁAM TYLKO SWOJE ZDANIE (które zostało podpowiedziane mi przez moje serducho....). Pozdrawiam! Quote
Wind Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 bazylio, Nie chodzi o to czy ktos wyglada na sympatyczna osobe, ale o to czy ktos jest taki w istocie :) Jak dla mnie uzytkownik o ktorym piszesz, ma IGNORA bez mozliwosci odwolania. pozdrawiam, Quote
Haruszka Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Bazylia witam hehe to ze sie ostentacyjnie przywtalo nowych uczestnikow tylko wybiurczo swiadczy o kulturze osoby witajacej --> Wind ( ona jak zwykle jest niekonsekwenta w tym co mowi najpierw wita mile twarze a jak okazuje sie ze ja tez powinnam byc zaliczona do milych twarzy to wita mile usposobienia hehe -- gubi sie w zeznaniach :P:P:P:P) Szczerze mowiac jakos strasznie nie plcze ( :bigcry: ) ze nie zostalalm przez nia przywitana. Ale ciesz sie ze ty mnie witasz. :laola: POzdrawiam wszystkich Quote
misti_agatka Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Haruszka!!!Szczerze mówiąc to nie dziwię się WIND, że nie pała do Ciebie sympatią. Wszyscy wiedzą jak zachowałaś się w stosunku do niej. Mam tylko jedno pytanie... Po co Ty właściwie zalogowałaś się na dogomania? Quote
onia Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Na prawdę dobry pomysł. Zaraz jak będę miała zdjęcie w komputerze - prześlę. I razem z moją Avą należymy do grupy "przedwyzłoceniem się" Quote
Haruszka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 wind gdzie sa moje posty ??? znowu przylozylas do tego swoja dlon ??? hahahahaahahah ( to pytanie bylo retoryczne wiadomo jak jest odpowiedz) hmmm jak zwykle nie konsekwentna jestes. posty nie natemat ale "milych twarzy" zostaja a moje znikaja :P:P niech zyje subiektywnosc pozdrawiam wszystkich Quote
kinia_w Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Niech żyje poczucie humoru, rozsądek i trochę kultury osobistej. To wystarczy. Quote
Haruszka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 wlasnie niech zyje rozsadek a nie wlasne poczucie i mniemanie ze ktos jest "fee" a ja jestem 'Fee " dla wind i rach ciach po moich poscikach :P:P:P:P Quote
kinia_w Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 To teraz tak, żebyś zrozumiała: to była rada dla Ciebie. Quote
Haruszka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 no coment :P:P:P:P :stupid: :wallbash: Quote
kinia_w Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 no coment :P:P:P:P :stupid: :wallbash: O, właśnie to chciałam uzyskać. Mam nadzieję, że się będziesz stosowała do własnych słów. Quote
Haruszka Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Post zmoderowany: zawieral stwierdzenia obrazliwe dla innych Uczestnikow Forum. Haruszka, albo respektuj Regulamin, albo przenies sie na inne Forum. Moderator i stosuje sie do wlasnych slow nie komentuje tego co jest napisane przez .......... ( patrz wyzej ) heheheheh Quote
Księżycowa_Pyza Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Dziewczyny! Wklejajcie swoje zdjęcia, bo zobił się nam tu mały zastój przez pewną "gwiazdę". Pozdrowienia dla wszystkich :) Quote
kinia_w Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 To stare zdjęcie, ale jedyne, które mam na komputerze :) Teraz nie mam grzywki :D Quote
Adiraja Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Cześć Kiniu :) Fajnie Cię zobaczyć!!! :) :) :) :) Czekam na innych forumowiczów!! :) Quote
kinia_w Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Dziękuję < tutaj stosowne dygnięcie ;) > Quote
Amanda Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Witaj Kiniufajnie zobaczyć "mamusię" Muszkietera :lol: Quote
Wind Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Kinia, Jak milo Cie widziec :) Sliczna z Ciebie dziewczyna! :D pozdrawiam, Quote
kinia_w Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Kinia,Jak milo Cie widziec :) Sliczna z Ciebie dziewczyna! :D pozdrawiam, Jeszcze raz dziękuję - ale tak naprawdę to tylko na tym zdjęciu tak wyszło. Normalnie jestem dosyć przeciętną osobą :) A może właśnie dlatego tylko to zdjęcie mam na kompie? :lol: :lol: :lol: (ale jestem skromna :D) Quote
Adiraja Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Kiniu , jesteś fantastyczną osobą i śliczną dziewczyną - my wiemy co mówimy i proszę słuchać - nie komentować! :wink: :) :) Quote
kinia_w Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 To ja przepraszam i już nie będę 8) A teraz idę naśladować Muszkietera, który smacznie śpi :) Quote
Gosiek Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Po pierwsze miło poznać twarzyczki nowych yorkofiołków :D Po drugie wstawiam swoją foteczke by sie nie wyłamywać z "ujawnionych" forumowiczów tej galerii :wink: Zdjatko co prawda z maja ale nadal aktualne - tylko piesio podrósł :lol: Quote
Adiraja Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 No nareszcie , Gosiaku! Już miałam Cię zmotywować , bo brakowało tu tej ślicznej buziuchny :) :) :) :) Ciekawe , czy my tu mamy swoje rówieśniczki z którymi będziemy mogły świętować wejście w nowe dziesięciolecie :lol: :lol: :lol: Tak sobie o tym myślałam po postach Agatki , która wychwyciła swoje równolatki :) :wink: Quote
Recommended Posts