Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taaak , Bazylio...

Proponuję lekturę tego topiku (od drugiej podstrony)

I coby zakończyć temat Haruszki - u mnie ma ignora bez odwołania ( i nie tylko u mnie) :roll:

Olu - minka jest super! :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, jak chcecie, Wasza broszka :roll:

Ostatnie moje słowo na ten temat: tylko krowa nie zmienia zdania :wink: (pewnie po tym tekście i ja dostanę bana)...

Pozdrawiam!

Posted

Dodam jeszcze tylko jedną rzecz i znikam:

JA NIE CHCĘ SIĘ KŁÓCIĆ (pokojowe i ugodowe ze mnie dziewczę :lol: ), WYPOWIEDZIAŁAM TYLKO SWOJE ZDANIE (które zostało podpowiedziane mi przez moje serducho....).

Pozdrawiam!

Posted

bazylio,

Nie chodzi o to czy ktos wyglada na sympatyczna osobe, ale o to czy ktos jest taki w istocie :)

Jak dla mnie uzytkownik o ktorym piszesz, ma IGNORA bez mozliwosci odwolania.

pozdrawiam,

Posted

Bazylia

witam

hehe to ze sie ostentacyjnie przywtalo nowych uczestnikow tylko wybiurczo swiadczy o kulturze osoby witajacej --> Wind

( ona jak zwykle jest niekonsekwenta w tym co mowi najpierw wita mile twarze a jak okazuje sie ze ja tez powinnam byc zaliczona do milych twarzy to wita mile usposobienia hehe -- gubi sie w zeznaniach :P:P:P:P)

Szczerze mowiac jakos strasznie nie plcze ( :bigcry: ) ze nie zostalalm przez nia przywitana.

Ale ciesz sie ze ty mnie witasz. :laola:

POzdrawiam wszystkich

Posted

Haruszka!!!Szczerze mówiąc to nie dziwię się WIND, że nie pała do Ciebie sympatią. Wszyscy wiedzą jak zachowałaś się w stosunku do niej.

Mam tylko jedno pytanie...

Po co Ty właściwie zalogowałaś się na dogomania?

Posted

Na prawdę dobry pomysł.

Zaraz jak będę miała zdjęcie w komputerze - prześlę. I razem z moją Avą należymy do grupy "przedwyzłoceniem się"

Posted

wind

gdzie sa moje posty ???

znowu przylozylas do tego swoja dlon ??? hahahahaahahah ( to pytanie bylo retoryczne wiadomo jak jest odpowiedz)

hmmm jak zwykle nie konsekwentna jestes.

posty nie natemat ale "milych twarzy" zostaja a moje znikaja :P:P

niech zyje subiektywnosc

pozdrawiam wszystkich

Posted

Post zmoderowany: zawieral stwierdzenia obrazliwe dla innych Uczestnikow Forum.

Haruszka, albo respektuj Regulamin, albo przenies sie na inne Forum.

Moderator

i stosuje sie do wlasnych slow nie komentuje tego co jest napisane przez .......... ( patrz wyzej ) heheheheh

Posted
Kinia,

Jak milo Cie widziec :) Sliczna z Ciebie dziewczyna! :D

pozdrawiam,

Jeszcze raz dziękuję - ale tak naprawdę to tylko na tym zdjęciu tak wyszło. Normalnie jestem dosyć przeciętną osobą :) A może właśnie dlatego tylko to zdjęcie mam na kompie? :lol: :lol: :lol: (ale jestem skromna :D)

Posted

Po pierwsze miło poznać twarzyczki nowych yorkofiołków :D

Po drugie wstawiam swoją foteczke by sie nie wyłamywać z "ujawnionych" forumowiczów tej galerii :wink: Zdjatko co prawda z maja ale nadal aktualne - tylko piesio podrósł :lol:

79758820953.jpg

Posted

No nareszcie , Gosiaku! Już miałam Cię zmotywować , bo brakowało tu tej ślicznej buziuchny :) :) :) :)

Ciekawe , czy my tu mamy swoje rówieśniczki z którymi będziemy mogły świętować wejście w nowe dziesięciolecie :lol: :lol: :lol: Tak sobie o tym myślałam po postach Agatki , która wychwyciła swoje równolatki :) :wink: