Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie mam kilka aktualnych fotek i tak jak obiecałam wstawię je na forum :wink:

To ja!!! Proszę się nie śmiać :lol:

_365376_n.jpg

_365378_n.jpg

A tu zdjęcie Yorkies z wszystkimi psiakami :)

_365369_n.jpg

pozdrowienia :fadein:

Posted

Witam,

Przede wszystkim dziękuje dagmarci za wstawienie mojego zdjęcia z psiakami tutaj :wink:

A tak wogóle to fajnie tak wiedzieć z kim się konkretnie tu "rozmawia" (większość z was wyobrażałam sobie całkiem inaczej :roll: )

pozdrawiam :fadein:

Posted

tak jak obiecalam pojawia sie moje zdjecie wraz z FIFI

zdjecie jest sredniej jakosc bo bylo robione kamera i oswietlenie tez bylo hmmmm do ..... bani

44f64.jpg

wlasciwie to widac bardziej mnie niz Fifi ale juz jutro bede miala spowrotem aparat i bedzie cala sesja zdjeciowa hehehehehe

Posted

Serdecznie witam nowe buźki! Asia, Alka, fajnie Was zobaczyć :D

Pozdrowionka dla "starych" yorkofiołów Malwinki, Dagmarci i Tygryska! :D :D :D

Agnieszko (Snoopy) chyba żartujesz sobie z nas :P , bo wyglądasz na 18-latkę!!! :wink:

Posted

Elenko Strasznie mi miło :oops: , ale niestety lub stety stara baba jestem hi hi: :tard: . Życzę miłego dzionka :wink: buziaczki :buzi: dla wszystkich właścicieli i ich Piękne Yoreczki.

Posted

Yokrofioły, co to za nastrój, czyżby już zimowa depresja? :wink:

Tu stara baba, tu siwy, brzydki, :wink: nie, no.... , więcej optymizmu i z pieskami na spacerek w poszukiwaniu słoneczka :wink: ! Oj przydało by się, już tęsknie za ciepełkiem :P !

Posted

Swietnie widziec jak wygladacie :)

Serdecznie pozdrawiam kolejne mile twarze, ktore sie nam pokazaly czyli:

Amande

Alke

Dagmarcie & Yorkies to juz znamy ;)

Adiraje z piekna bokserka

tygryska.

Cos czuje, ze na wiosne zorganizujemy kolejny Zlot Yorkofiolow w doborowym i jeszcze szerszym towarzystwie :)

pozdrawiam,

Posted
Amande

Alke

Dagmarcie & Yorkies to juz znamy ;)

Adiraje z piekna bokserka

tygryska.

Hmm... chyba zapomniałaś Wind o Haruszce - przecież ona również nam się przedstawiła... :roll:

Pozdrawiam!

Posted

bazylia,

Pisalam o "milych twarzach". Wiec jesli chodzi o to moje subiektywne kryterium, o nikim nie zapomnialam :D

Ola,

Moze to zmeczone spojrzenie masz po jakims dlugasnym spcerze z psiakiem ;)

pozdrawiam,

Posted

Moim zdaniem Haruszka na zdjęciu wygląda na sympatyczną osobę, a poza tym, można chyba zapamnieć o starych kłótniach i normalnie z nią rozmawiać... Prawda? Moim zdaniem bowiem Haruszka udowodniła, że ma dobre zamiary i umie spokojnie wypowidać się tematy związanie z psami i rzeczowo na nie dyskutować. Aby się o tym przekonać wystarczy poczytać sobie jej wypowiedzi w tematach np. o żywieniu Yorków... :roll:

Przepraszam za ten mój wywód, ale po prostu nasunęła mi się taka, a nie inna dygresja...

Pozdrawiam!