Jump to content
Dogomania

Owczarkowata juniorka - Wrzesnia-wyadoptowana "przez schronisko"

Recommended Posts

Posted

1) wedlug pracownika sunia ma ok 7 miesiecy
2) mozna podac tel do mnie 510145229 za duzo o suczce nie moge powiedziec tyle co jest napisane na watku ....
3)jak znajdzie sie chetny to bedziemy robic sterylke...
4)bedzie kontrola przedadopcyjna (mysle, ze dogomaniaczki pomoga) oczywiscie wizyty po adopcyjne rowniez
5) transport w razie czego tez bedziemy zalatwiac (tu rowniez licze na dogo):p

psiaka moge wyadoptowac na umowe schroniskowa, lub jak wroci KasiaO na Pogotowie z Trzcianki:fadein:

dom z ogrodem mile widziany, ale nie lancuch i kojec jezeli jest to mozliwe:roll:

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze...miałam już prawie całą aukcję,zaczełam wręcać zdjęcia i ..nagle...cyk..nacisałem przez pomyłkę jaką wredną ikonę na tym allegro i wszystko mi wyczyściło:angryy::angryy: wróciło do poprzednej aukcji...........:placz::placz:
ZrobięCi od nowa popołudniu Owczareczko...:oops::oops::roll:

EDIT:WIECZÓR.
W końcu zrobiłam Suńce allegro,takie zwykłe i krótko(a raz znowu już prawie je skasowałam ale udało się:razz: ,ale nie martwcie się
jeśli ta aukcja się skończy to wystawię jej następną.Mieć takie Cudeńko w aukcji to zaszczyt:loveu::loveu::lol:
LInczek:
6-7 mies.Sunia typ.OWCZAREK NIEMIECKI do Adopcji ! (545374047) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

[quote name='aganela']Ale Aukcja jest ok???:roll:[/quote]

aukcja oczywiscie w porzadku:cool3:
sunia jest dosy mala:evil_lol: moze miec ok 45cm w klebie ze wzgledu na mlody wiek mysle, ze jeszcze troszke urosnie, ale nie za duzo:roll:
jest taka wilczasta, puchata:loveu: na moj widok radosnie zamiatala ogonkiem..:lol:

Posted

Allegro Owczareczce się skończyło,na łikendzie zrobie nowe,ładniejsze i więcej ogłoszonek,bo choć dopiero u mnie zaczeło się nowe półrocze to do końca tygodnia,jestem zawalona nauką:oops::shake:

Posted

aganela napisał(a):
Allegro Owczareczce się skończyło,na łikendzie zrobie nowe,ładniejsze i więcej ogłoszonek,bo choć dopiero u mnie zaczeło się nowe półrocze to do końca tygodnia,jestem zawalona nauką:oops::shake:

Dziekuje!!!! ale do soboty sie wstrzymaj z ogloszeniami!! i trzymaj kciuki:thumbs:

Posted

Decyzja zapadła - Państwo którzy dziś przyjechali zobaczyć naszą sunie zakochali się w niej od pierwszej chwili i teraz szybko ogradzają działkę bo nasza dziewczynka zamieszka w domu z ogordem :lol:. Planują zabrać małą do siebie już we wtorek rano:multi:
Bardzo mili ludzie, wiem że mała będzie miała u nich bardzo dobrze, Państwo już nie mogą się doczekać spacerów po pobliskim lesie:multi:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALUTKA!!

PS. Aneta chyba już tytuł można zmienić...:razz:

Posted

KasiaO napisał(a):
Decyzja zapadła - Państwo którzy dziś przyjechali zobaczyć naszą sunie zakochali się w niej od pierwszej chwili i teraz szybko ogradzają działkę bo nasza dziewczynka zamieszka w domu z ogordem :lol:. Planują zabrać małą do siebie już we wtorek rano:multi:
Bardzo mili ludzie, wiem że mała będzie miała u nich bardzo dobrze, Państwo już nie mogą się doczekać spacerów po pobliskim lesie:multi:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALUTKA!!

PS. Aneta chyba już tytuł można zmienić...:razz:

PISZESZ....MASZ:p
do wtorku jeszcze tyle czasuuuuuu:roll: teraz zaczynamy odliczanie....:eviltong:
....sobota 15'26....

Posted

ata napisał(a):
dzis poniedzialek godz 23'21:p

to juz niedlugo:cool3: czyzby ostatnia nocka w schronisku:roll:

Mam taką nadzieję, zadzwonie koło 12tej do schronu i potwierdze...

Posted

DZwoniłam chwile po 12tej.. niestety nikt po małą nie przyjechał...
Mam nadzieję, że to przez to, że kojec nie gotowy i lada dzień mała opóści schron... Bardzo mi przykro bo to kolejne noce w zimnym boksie...:-(

Posted

DZwoniłam do schronu tak koło 14tej i niestety ale nikt po malude się nie zgłosił... Dzwomiłam do tych ludzi ale niestety nie odbierają...:-(
Strasznie mi przykro... nie wiem co teraz...

Posted

aganela napisał(a):
Nie martwcie się ,dziewczyny!! Jeśli ludzie się nie zgłoszą do soboty,to znaczy że byli Nieodpowiedzialni!i nie byli "przeznaczeni"dla naszej Owczarki!
A ja jak mówiłam w tyg.ma teraz dużo obowiązków,to w sobotę (po południu) się wezmę i zrobie Malutkiej nowe Allegro i alegratkę. Więc spokojnie;)

Dziekuje w imieniu Suni....

Posted

Nie martwcie się ,dziewczyny!! Jeśli ludzie się nie zgłoszą do soboty,to znaczy że byli Nieodpowiedzialni!i nie byli "przeznaczeni"dla naszej Owczarki!
A ja jak mówiłam w tyg.ma teraz dużo obowiązków,to w sobotę (po południu) się wezmę i zrobie Malutkiej nowe Allegro i alegratkę. Więc spokojnie;)

• 2 weeks later...
Posted

no wiec tak...pani sie odezwała podobno zamówiła kojec z alegro, bo myslala, ze tak bedzie szybciej i sie przeliczyla, jeszcze tydzien temu byla mala zainteresowana, wiec miejmy nadzieje za nasz owczarkowaty skarbik opusci mury schroniska i uda sie w swoje docelowe kochane miejsce...:loveu:

Posted

A mała będzie sterylizowana?? myślałam że nie pójdzie do kojca..:oops:
Ja zrobiłam jej dopiero dziś alegratkę,(przepraszam ale przez około tydz.nie miałam mozliwości zrobienia ogłsz.)Więc może jeszcze się ktoś zgłosi..

Posted

mala niestety bedzie miala kojec, ale nie bedzie w nim trzymana tz bedzie miala do biegania duzo terenu, zabrac ja ma znajoma jednej dogomaniaczki, ktora psiakowi nie da zginac:cool3: oprocz tej pani nikt jeszcze sie nia nie zinteresowal ......
jutro sprawdze co u naszej Owczareczki....

• 2 weeks later...
Posted

..............no i stało sie.......kojec juz jest, pani wybrała sie po sunie a psiaka w schronisku juz nie ma.....................
czy była wysterylizowana ??....tego na razie nie wiem......