Jump to content
Dogomania

Owczarkowata juniorka - Wrzesnia-wyadoptowana "przez schronisko"

Recommended Posts

Posted

marsi66 napisał(a):
Banerek numer 1 (przygarnij słodkiego szczeniaczka)

Banerek numer 2 (przygarnij biedulkę ze schroniska)

Banerki super - zaraz wstawiam do siebie.
DZIĘKI!

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę jej zrobić alegratkę i allegro niewyróżnione(wieczorem)tylko podajcie dziewczątka jakieś fajne namiary na kontakt,jak się mają sprawy z transportem, sterylką(będzie miała??-bo bez sterylki to niestety strach wydawać...:oops::oops::angryy: )umową adop.,opis ten z pierwszej str.to chyba trochę mało...
Napiszcie mi poprostu w następnym poście tekst i namiary i wszystko do ogłoszeń,i na pierwszej stronie wątku,też dla ewentual.chętnych:cool3::cool3:by się przydały..!

Posted

aganela napisał(a):
mogę jej zrobić alegratkę i allegro niewyróżnione(wieczorem)tylko podajcie dziewczątka jakieś fajne namiary na kontakt,jak się mają sprawy z transportem, sterylką(będzie miała??-bo bez sterylki to niestety strach wydawać...:oops::oops::angryy: )umową adop.,opis ten z pierwszej str.to chyba trochę mało...
Napiszcie mi poprostu w następnym poście tekst i namiary i wszystko do ogłoszeń,i na pierwszej stronie wątku,też dla ewentual.chętnych:cool3::cool3:by się przydały..!

aganeta - jezeli znajdzie sie osoba chetna adoptowac sunie to bedziemy kombiniwac zarowno z transportem jak i ze sterylka.....
mozna napisac, ze jest bardzo kontaktowa, ze zgadza sie z innymi psami....(mozna napisac tak dla zmylki, ze jest po sterylce aby nie zglaszali sie pseudochodowcy:roll:

wieczorkiem powinna sie zameldowac Kasia moze ona jeszcze cos dopisze....
z gory wielkie dzieki:p

Posted

ata napisał(a):
Mala nadal w schronisku ...niestety, siedziala w budzie:shake:

Znaczy byłaś dziś we Wrześni? No to dawaj ciotka foty:mad::lol:

Nie wychodziła z boksu?? dziwne....:-(

Posted

KasiaO napisał(a):
Znaczy byłaś dziś we Wrześni? No to dawaj ciotka foty:mad::lol:

Nie wychodziła z boksu?? dziwne....:-(

nie bylam w schronisku:shake: zadzwonilam i sie dowiedzialam...
pracownik z sluchawka przy uchu, szedl wedlug moich wskazowek przez schronisko i okazalo sie, ze mala siedzi w budzie i tylko lepek pokazuje.....niestety.....

Posted

ata napisał(a):
nie bylam w schronisku:shake: zadzwonilam i sie dowiedzialam...
pracownik z sluchawka przy uchu, szedl wedlug moich wskazowek przez schronisko i okazalo sie, ze mala siedzi w budzie i tylko lepek pokazuje.....niestety.....

wow dziewczyny Ty to masz fajnie.. :cool3:

Martwi mnie to, że mała przestała wychodzić z budy... przecież jeszcze tydzień temu biegała wesoło przy kratach domagając sie uwagi....:shake:

Posted

KasiaO napisał(a):
wow dziewczyny Ty to masz fajnie.. :cool3:

Martwi mnie to, że mała przestała wychodzić z budy... przecież jeszcze tydzień temu biegała wesoło przy kratach domagając sie uwagi....:shake:

Kasiu - lata pracy sie kłaniaja:eviltong: jeszcze wszystko przed Toba:eviltong:

Posted

ata napisał(a):
hm.. nie moge znalezc u siebie zdjecia na ktorym widac, ze sunia nie zawsze kreci dupka przy kracie, tylko siedzi w budzie:shake:

Bo takich nie masz....:eviltong: :eviltong: Ona zawsze kręciła doopką przy kracie... nie wiem co teraz jej się stało...:shake::-(

Posted

[quote name='aganela']Co u niunki???
Gdyby co to mogę zrobić jej allegro??
Odpowiedżcie , pliss....

Sunka czeka w schronisku....bardzo, bardzo prosze o alegro!!
W niedziele zrobie jakies nowe foty :roll:

Posted

Ata,te foty mogą być,bo ja już muszę jej wstwić jej allegro(zamienić ją z psem który już na aukcji znalazł dom)
tylko potrzebny mi tak:
1.przybliżony wiek,
2.kontakt(najlepiej do konkretnej jakiejś osoby,kóra trochę ją zna)
3.czy ma sterylkę?lub czy będzie miała robioną??
4. Czy będzie umowa adopcyjna?(zastrzeżenie o sterylce i wizytach adopcyjnych!!!
5.Czy w razie czego istnieje jakaś możliwość transportu?

Pliss dziewczyny odpowiedzcie konkretnie na każde pytanie..(i jak najszybciej proszę !)

Gwarantuje że po allegro,migiem znajdzie dom!!!!Przecież jest przesłodka..