KasiaO Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 marsi66 napisał(a):Banerek numer 1 (przygarnij słodkiego szczeniaczka) Banerek numer 2 (przygarnij biedulkę ze schroniska) Banerki super - zaraz wstawiam do siebie. DZIĘKI! Quote
ata Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Dziekuje za banerek:p hm....taka fajna, jeszcze wesola....juz zaczyna plakac...:shake: Quote
sabina*** Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 To straszne że takie pieski marnują się w schroniskach... Podnoszę, bo jest przeurocza :-( Quote
aganela Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 mogę jej zrobić alegratkę i allegro niewyróżnione(wieczorem)tylko podajcie dziewczątka jakieś fajne namiary na kontakt,jak się mają sprawy z transportem, sterylką(będzie miała??-bo bez sterylki to niestety strach wydawać...:oops::oops::angryy: )umową adop.,opis ten z pierwszej str.to chyba trochę mało... Napiszcie mi poprostu w następnym poście tekst i namiary i wszystko do ogłoszeń,i na pierwszej stronie wątku,też dla ewentual.chętnych:cool3::cool3:by się przydały..! Quote
ata Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 aganela napisał(a):mogę jej zrobić alegratkę i allegro niewyróżnione(wieczorem)tylko podajcie dziewczątka jakieś fajne namiary na kontakt,jak się mają sprawy z transportem, sterylką(będzie miała??-bo bez sterylki to niestety strach wydawać...:oops::oops::angryy: )umową adop.,opis ten z pierwszej str.to chyba trochę mało... Napiszcie mi poprostu w następnym poście tekst i namiary i wszystko do ogłoszeń,i na pierwszej stronie wątku,też dla ewentual.chętnych:cool3::cool3:by się przydały..! aganeta - jezeli znajdzie sie osoba chetna adoptowac sunie to bedziemy kombiniwac zarowno z transportem jak i ze sterylka..... mozna napisac, ze jest bardzo kontaktowa, ze zgadza sie z innymi psami....(mozna napisac tak dla zmylki, ze jest po sterylce aby nie zglaszali sie pseudochodowcy:roll: wieczorkiem powinna sie zameldowac Kasia moze ona jeszcze cos dopisze.... z gory wielkie dzieki:p Quote
KasiaO Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ata napisał(a): wieczorkiem powinna sie zameldowac Kasia moze ona jeszcze cos dopisze.... Co mam dopisać? Quote
KasiaO Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Qurcze dlaczego taka śliczna, młoda, wesoła jest bezdomna??:-( Quote
aganela Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Malutka na tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/szukamy-mlodej-suni-w-typie-ki-don-ki-130334/ Quote
KasiaO Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='aganela']Malutka na tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/szukamy-mlodej-suni-w-typie-ki-don-ki-130334/ Dzięki wielkie! Znam tą Panią osobiście i wiem, że gdyby Pani Danusia zdecydowała się na naszą małą miałaby ona jak w raju... Trzymamy kciuki! Quote
ata Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Mala nadal w schronisku ...niestety, siedziala w budzie:shake: Quote
KasiaO Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ata napisał(a):Mala nadal w schronisku ...niestety, siedziala w budzie:shake: Znaczy byłaś dziś we Wrześni? No to dawaj ciotka foty:mad::lol: Nie wychodziła z boksu?? dziwne....:-( Quote
ata Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 KasiaO napisał(a):Znaczy byłaś dziś we Wrześni? No to dawaj ciotka foty:mad::lol: Nie wychodziła z boksu?? dziwne....:-( nie bylam w schronisku:shake: zadzwonilam i sie dowiedzialam... pracownik z sluchawka przy uchu, szedl wedlug moich wskazowek przez schronisko i okazalo sie, ze mala siedzi w budzie i tylko lepek pokazuje.....niestety..... Quote
KasiaO Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ata napisał(a):nie bylam w schronisku:shake: zadzwonilam i sie dowiedzialam... pracownik z sluchawka przy uchu, szedl wedlug moich wskazowek przez schronisko i okazalo sie, ze mala siedzi w budzie i tylko lepek pokazuje.....niestety..... wow dziewczyny Ty to masz fajnie.. :cool3: Martwi mnie to, że mała przestała wychodzić z budy... przecież jeszcze tydzień temu biegała wesoło przy kratach domagając sie uwagi....:shake: Quote
ata Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 KasiaO napisał(a):wow dziewczyny Ty to masz fajnie.. :cool3: Martwi mnie to, że mała przestała wychodzić z budy... przecież jeszcze tydzień temu biegała wesoło przy kratach domagając sie uwagi....:shake: Kasiu - lata pracy sie kłaniaja:eviltong: jeszcze wszystko przed Toba:eviltong: Quote
ata Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 hm.. nie moge znalezc u siebie zdjecia na ktorym widac, ze sunia nie zawsze kreci dupka przy kracie, tylko siedzi w budzie:shake: Quote
KasiaO Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ata napisał(a):hm.. nie moge znalezc u siebie zdjecia na ktorym widac, ze sunia nie zawsze kreci dupka przy kracie, tylko siedzi w budzie:shake: Bo takich nie masz....:eviltong: :eviltong: Ona zawsze kręciła doopką przy kracie... nie wiem co teraz jej się stało...:shake::-( Quote
ata Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 na razie moge tylko podbic:cool1:niestety:shake: Quote
KasiaO Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ojj żeby tak Pani Danusia zdecydowała się na małą....:roll: Quote
aganela Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Co u niunki??? Gdyby co to mogę zrobić jej allegro?? Odpowiedżcie , pliss.... Quote
ata Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='aganela']Co u niunki??? Gdyby co to mogę zrobić jej allegro?? Odpowiedżcie , pliss.... Sunka czeka w schronisku....bardzo, bardzo prosze o alegro!! W niedziele zrobie jakies nowe foty :roll: Quote
aganela Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ata,te foty mogą być,bo ja już muszę jej wstwić jej allegro(zamienić ją z psem który już na aukcji znalazł dom) tylko potrzebny mi tak: 1.przybliżony wiek, 2.kontakt(najlepiej do konkretnej jakiejś osoby,kóra trochę ją zna) 3.czy ma sterylkę?lub czy będzie miała robioną?? 4. Czy będzie umowa adopcyjna?(zastrzeżenie o sterylce i wizytach adopcyjnych!!! 5.Czy w razie czego istnieje jakaś możliwość transportu? Pliss dziewczyny odpowiedzcie konkretnie na każde pytanie..(i jak najszybciej proszę !) Gwarantuje że po allegro,migiem znajdzie dom!!!!Przecież jest przesłodka.. Quote
Recommended Posts