_ogonek_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Podniosę Uszaka :loveu: Zdjęcia śliczne, on jak taka mała fajtłapka wygląda :lol: Quote
annama Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Jedna pani z Mińska zainteresowała się Uszakiem, oby coś z tego wyszło ;) Quote
jotpeg Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jej! oby!!! a zdjecia z DT śliczne! :loveu::loveu::loveu: alez to oryginał :p Quote
jotpeg Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 rewelacja, nie pies :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Monday Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 annama napisał(a):Jedna pani z Mińska zainteresowała się Uszakiem, oby coś z tego wyszło ;) A kiedy będzie wiadomo czy ten domek jest odpowiedni? Quote
annama Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Dziś zgłosił się nowy domek, z Warszawy :) W niedzielę będzie wizyta przedadopcyjna. Quote
jotpeg Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 annama napisał(a):Dziś zgłosił się nowy domek, z Warszawy :) W niedzielę będzie wizyta przedadopcyjna. jaki wynik?? Quote
annama Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Domek jest w porządku, jest to starsza Pani, która ma kotkę i w grudniu odszedł jej pies, który byl z nia chyba 9 lat. Ale według mnie to nie jest dom dla Uszaka a raczej Uszak nie nadaje się do tego domu. Ja Uszaka już dawno nie widziałam i miałam o nim informacje wyłącznie od dziewczyny, u której on jest i która bardzo go kocha. Widzi w nim same zalety :cool3:, ale niestety Uszak nie jest psem idealnym, bardzo ciagnie na smyczy, rwie się strasznie do wszystkich psów, nie słucha się, w momencie gdy kot zamachnął się łapą na niego, Uszak rzucił sie do kota z zębami, Uszak próbował wejśc na stól, bo zauwazył ciasto. Co tu dużo mówić, Uszak jest rozpuszczony i trzeba by nad nim popracować. I najgorsze z kotem, ktoś, kto ma doświadczenie, pewnie zdołałby przyzwyczaić do siebie zwierzęta, ale nie ta starsza pani. Jestem zwolenniczką adopcji sensownych, więc mimo że dom jest fajny (rodzina sama zadeklarowała pomoc w związku z psem w razie, gdyby starsza pani zaniemogła, w rodzinie są psy ze schroniska), to Uszak do tego domu nie pójdzie. Decyzja nie została wczoraj jeszcze ostetcznie podjęta, ale myślę, że i Ola Uszakowa dojdzie do tych samych wniosków, co ja. Quote
jotpeg Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 szkoda. a moze inny bidok?... z tego, co piszesz, to Uszak nie jest rozpuszczony, tylko niewychowany :evil_lol: Quote
annama Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 A, pani i tak sama zadzwoniła i zrezygnowała, że nie da rady z kotem i psem, drugi dom, co się zastanawiał, się zastanowił, tyle że na nie :shake::shake: Tragedia. A pod tym samym sklepem, co mieszkał Uszak, dziś zobaczyłam suczkę, wywalona, a jakżeby mogło być inaczej, mała, kudłata, bez ogona (chyba),skołtuniona, naprawdę mała, na oko z 6-7 kilo. Nie jest dzika. Nie mam zdjęć, bo nie miałam aparatu. Nakarmiłam ją tylko i zostawiłam pod sklepem, poszła do smietnika się schować. Quote
jotpeg Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 annama napisał(a): czyli to CUDO nadal do wziecia!... Quote
jotpeg Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 a, zaprezentuje Uszaka :loveu::p:loveu: Quote
annama Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 W śmietniku jest kolejny psiak, tym razem suczka http://www.dogomania.pl/forum/f28/elma-ze-smietnika-ok-minska-maz-debego-halinowa-warszawy-szukamy-dt-132376/#post11861253 Quote
annama Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Uszak, do góry, twoja smietnikowa następczyni już w DT, czas, zebyś ty dał odetchnąc swojej opiekunce i znalazł wreszcie dom stały. Quote
annama Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Uszak ma dom, z ogródkiem, suką, kotami i pańcią:-) Quote
wtatara Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 tak się cieszę.:p:p:p:p:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts