Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No czasu nie mam, to fakt. W dodatku takie tam mieszkaniowe sprawy, remonty itd, roboty po pachy, maluchy otwierają oczka i lada dzień zaczną mi biegac po domu :-)
Ale fotki porobię i wstawie, jak tylko trochę sie ochłodzi bo w tej chwili komputer to dla mnie cos jak kaloryfer, za gorąco, od razu jestem cała mokra jak mysz...
A jeszcze - ten photobucket to jak działa? Trzeba sie tam najpierw zalogować? Bo weszłam kiedyś na chybcika i nie mogłam znaleźć, jak się tam foty ładuje.

Posted

[quote name='Smile of Red Witch']Agnieszka ja wstawiam zdjęcia przez http://photobucket.com/

My też z tego korzystamy.
Trzeba się zalogować (bezpłatnie) i po prawej stronie będzie taki duży zielony prostokąt, klikasz tam, wchodzisz na plik ze swoimi zdjęciami i zaznaczasz które chcesz. O ile pamiętam to jednorazowo można do 50 zdjęć wgrać ;) Niestety coś tam poprzestawiali i zdjęcia wgrywają się w losowej kolejności.
później wracasz do albumu przez saiw i już możesz wklejać fotki :)

• 3 weeks later...
Posted

Jeeeestem :-) Zaglądam czasem, ale czasu nie mam teraz naprawdę. Jacek jest w tym wieku, kiedy każda górka, dziurka, szczelinka, gniazdko elektryczne itd - to dla niego wyzwanie. Więc usiłuje mu sprostac manipulując, włażąc, kręcąc, kombinując...
A do tego szczeniorki. A do tego dom. A do tego prace ogrodowe których efektów i tak nie widać). No i tak to jest.
Niestety, na razie zdjeć nowych nie wrzucę, kto ciekaw, niech zajrzy do mnie na www.

Powiem tylko, że w Saskji zaszła wielka zmiana: wprawdzie nadal jest dobrą ciocią, ale już potrafi nieźle kłapnąć zębami, gdy maluchy usiłują ją ssać (a w zeszłym roku wręcz sie podstawiała do ssania). Tak wiec po urodzeniu własnych dzieci zrozumiała, że to małe szare nie jest jej i tyle.

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Jamnicze mi się zdjęcia wgrywają w normalnej kolejności ;)

Niektórzy to mają szczęście ;)
Saskja napisał(a):
Jeeeestem :-)

Powiem tylko, że w Saskji zaszła wielka zmiana: wprawdzie nadal jest dobrą ciocią, ale już potrafi nieźle kłapnąć zębami, gdy maluchy usiłują ją ssać (a w zeszłym roku wręcz sie podstawiała do ssania). Tak wiec po urodzeniu własnych dzieci zrozumiała, że to małe szare nie jest jej i tyle.

Tak to jest z dorastającymi pannicami :).

• 3 weeks later...
Posted

Witam dawno mnie tutaj nie było, ale po przeprowadzce miałam taki huk roboty w domu i ogrodzie, że brakowała czasu na wszystko.
Saskja gratuluje kolejnego przychówku oraz tego, że twoja Zula zdobyła pierwszy swój ważny tytuł - Młodzieżowego Zwycięzcy Klubu na klubówce w Łodzi.
Pozdrawiam cala rodzinkę

Posted

Gratulacje dla Zuli!!

Asiaczku, zaglądnę, zaglądnę. I to jeszcze nie raz. A już niedługo może się czymś lub kimś pochwalę :-)))) To tak dla zbudowania napięcia... Nic na razie nie powiem :-)))

Posted

W imieniu Zulki dziękuję.Ja też obiecuję, że powklejam jakieś fotki tylko wcześniej muszę znaleźć chwilkę żeby je przenieść na kompa z różnych innych urządzeń.
W niedzielę wybieramy się do Wrocławia i zobaczymy jak się spisze ta nasza czorcica (oj niedobra ona , niedobra -jedynie co ją ratuje to te cudne oczyska:lol:)

Posted

Saskja napisał(a):

Asiaczku, zaglądnę, zaglądnę. I to jeszcze nie raz. A już niedługo może się czymś lub kimś pochwalę :-)))) To tak dla zbudowania napięcia... Nic na razie nie powiem :-)))

Jasne:)
A to niedługo, to kiedy będzie...?

zul-a napisał(a):
W imieniu Zulki dziękuję.Ja też obiecuję, że powklejam jakieś fotki tylko wcześniej muszę znaleźć chwilkę żeby je przenieść na kompa z różnych innych urządzeń.
W niedzielę wybieramy się do Wrocławia i zobaczymy jak się spisze ta nasza czorcica (oj niedobra ona , niedobra -jedynie co ją ratuje to te cudne oczyska:lol:)

Oj, nas nie będzie we Wrocku; w tym czasie podbijamy ringi w Tulln...

Pzdr.