Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saskja napisał(a):

Gdy śpią, to mogę błyskać bez problemu - ale takich zdjęć było już dużo...

Otóż mylisz się! TAKICH zdjęc - nigdy za dużo... Sama wiem coś o tym:)

pzdr.

Posted

Kilka fotek z okropnie obżartuchowatych Świąt (wypróbowuję nową metodę wstawiania, nie wiem, czy mi z tego cokolwiek wyjdzie):

http://img10.imageshack.us/img10/5268/1005501a.jpg" class="ipsImage" alt="">

http://img193.imageshack.us/img193/5333/1005500y.jpg" class="ipsImage" alt="">

Posted

A wiesz co? Ja po wstępnych problemach z Dogo przy wstawianiu fotek, tylko ciutkę pogłówkowałam i nic nie zmieniłam w sposobie wstawiania zdjęć. I wszystko mi się zapisuje i nawet szybciej żaba działa. Bo ja korzystam z Imageshack:)

Pzdr.

Posted

Nooo, oczka śliczne, a Saskja rzeczywiście bije rekordy dobroci jako mamusia. Pozwala sobie nawet żuć uszy (Joko zawsze obrywała, gdy usilowała to robić) :-)

Asiaczku - ja też wstawiam przez imageshack, ale po Świętach coś tam pozmieniali i wraz ze zdjęciem wkleja się jakas reklama pod spodem, co mnie strasznie drażni. Więc spróbowałam tak: umieszczam na imageshacku, kopiję link bezpośredni do fotki i "obejmuję" ją [img ] oraz [/ img] (oczywiście bez spacji). I jak widać trzy razy wyszło, a dwa razy nie wyszło :-)

Posted

Moje Lazurki:** Ależ Rojberki rosną!
HAHAHA Uszyska Kochane nareszcie zaczęłyście swą krucjatę - rośnijcie tak dalej..juz widac, że będziecie najdługaśniejsze:))) Pewnie pańcia zaczęła Wam dawać różne pyyszności do dziobów!

Saskuniu - MEDAL z NAJSZCZERSZEGO ZŁOTA za tę matczyną dobroć, troskę i cierpliwość!
Całuje i ściskam Was nasze Drogie Grey Fellow'ki:)

Posted

Kochani!! Szczesliwego Nowego Roku 2010! Dającego nadzieję każdego dnia!
Wytrwalosci do realizacji planów i spełniania marzeń, także tych hodowlnych i dalszych sukcesów zawodowych i hobbystycznych!
Siły,by sprostać temu co 2010 rok niesie nam w zanadrzu. Niech każdy dzień przynosi nowe ciekawe wyzwania i niezapomniane chwile, które na trwałe wpiszą się w Waszą Rodzinną Księgę Wspomnień:) Zdrówka i Miłości - jeśli one są - to mamy wszystko!
Serdecznie pozdrawiamy!

Posted

Clandestine - witaj. Rasa istnieje, jeszcze jak :-)

Marta - Ty to umiesz tak jakoś napisać, że człowiek zaczyna się zastanawiać, czy aby czegoś w życiu nie robi głupio, nie przegapia, i w ogóle... dzięki! :-)

Sylwia - miot na Z. Ale rzeczywiście, jak będzie kiedyś na S, to jedna sunia może być Sylrwia :-) Tylko język by sobie można połamac wołając taką sunię :-)

Posted

Ja w żabie robię tak:
Przesyłanie multimediów - klik
Przeglądaj
Prześlij
Kod forum.

To jest taka nowocześniejsza forma żaby. Wiem, że nie u wszystkich się pojawia ta nowa żaba.

Pzdr.

Posted

A to ja nie wiem Asiaczku, czy u mnie się pojawia to, co u Ciebie. Ja nie mam "multimediów", tylko "filmy i zdjęcia", a gdy właśnie wybiorę kod forum, to razem z tym reklamowym czyms mi się kopiuje

Posted

Zaraz będę wypróbowywac tinypika. Dzieki.

A imię - zarąbiaste po prostu! :-) Mogłaby być tez Zajefajna Sylrwia, Zakręcona Sylrwia, Zabójczo Genialna Sylrwia i wiele innych :-)

A tak serio - dla suni chciałam Zulejka albo Zazula. A jest Zula. Tyz piknie.
Dla chłopaków na razie pewne są Zulu, Zorro i Zarko. Piesek, który prawdopodobnie zostanie u mnie, będzie się chyba zwał Ziyo. Nad resztą pracujemy :-) Jakieś pomysły? :-)

Posted

Ziyo chyba nic nie oznacza :-) Był taki zespół kiedyś, grali trochę jak U2 po polsku.
Czy faceta zostawię, jeszcze nie wiem. A jesli zostawię, jak będzie kłopot, to się wytnie jajeczka :-) Nie chodzi mi o psa do hodowli.
A tinypic rzeczywiście super! Szybko i sprawnie. Dzięki!!!