Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A na koniec był nuudny trening stania...

... i nieco fajniejszy - biegania przy nodze (bez ringówki, bo nam się nie chciało zakadać :cool3:)

A na koniec capnęłam aparat i cyknęłam: portret Jokusi...

i dzielnego pomocnika - pana fotografa Maciusia:

Posted

Honey napisał(a):

A jaka ma klate, ho ho !!!

Honey, w pierwszej chwili pomyślałam, że to o mnie :evil_lol:. Bo jako biegająca mleczarnia też się "nieźle" prezentuję w tym względzie :diabloti:

Posted

Saskja napisał(a):
Honey, w pierwszej chwili pomyślałam, że to o mnie :evil_lol:. Bo jako biegająca mleczarnia też się "nieźle" prezentuję w tym względzie :diabloti:

:megagrin::megagrin::megagrin:

Tym razem to bylo o Joko! Choc nie ukrywam, ze jest czego Ci pozazdroscic ;)

Posted

Ja uwazam, ze ten cudzyslow jest zupelnie zbedny :cool3:

Jacus jest cudny ! :loveu:
Ale ja juz za stara sie czuje na pieluchy... Podziwiam i zazdroszcze, ja bym nie podolala ;)

Posted

Saskja, Jacuś jest sliczniutki (jak dla mnie podobny to tatusia ;)) i Joko pięknie rośnie :loveu:
I Maciuś jest:loveu:....cóż gdyby kiedyś tam przytrafił mi sie taki Jacuś to byłby Maciuś:eviltong:

Posted

Najstarszy - Wojtek :-) Tyż polskie.

I wiecie co, dziewczyny? Niby to tylko kilka słów, takie sobie pogawędki, ale jakoś tak poczułam się dumna z dzieciaków, i dzielna, i silniejsza w ten szary niewyspany poranek.
Dzięki :-)

Posted

[quote name='Honey']Goshka... :cool3: :evil_lol:

Honey...:cool3::eviltong:

Saskja, alez ty masz OGROMNY powód do dumy -potrójny, poczwórny,itd. .:loveu: Myślę, że naprawdę DZIELNA z Ciebie kobieta. I tyle!

A jak miałam sie urodzic to tez miałam być Jacusiem :eviltong:

Posted

Sprawdziłam - urosłam o 2 centymetry! To z tej dumy! :lol: (szkoda tylko, że w biodrach, a nie w górę :-))

Goshka, Honey, co Wy za tajemnicze miny do siebie stroicie? Czyżby coś się miało zdarzyć :cool3: :eviltong: :evil_lol:

Posted

Saskja napisał(a):
Sprawdziłam - urosłam o 2 centymetry! To z tej dumy! :lol: (szkoda tylko, że w biodrach, a nie w górę :-))

Goshka, Honey, co Wy za tajemnicze miny do siebie stroicie? Czyżby coś się miało zdarzyć :cool3: :eviltong: :evil_lol:

Saskja, ja ciągle rosne o 2 cm i bynajmniej nie z dumy i nie wzwyż:eviltong:

Posted

ueeee, to jakaś przymulona jestem, bo to tak "zabrzmiało"... ;)

Ale nie tracę nadziei, że ktoraś z Was się zdecyduje (albo się samo zadecyduje za nią :diabloti:) i Jacuś będzie miał kumpla/kumpelkę do zabaw obok ringów grupy VII lub VI :evil_lol:

Posted

he,he, no własnie, Honey, podobno "parka" lepiej sie wychowuje:cool3: Moze warto spróbowac:eviltong:
My tu gadu-gadu, a Jacus rosnie. BArdzo urósł od wczoraj? :evil_lol: Jakieś zdjęcia by sie przydały, co by sprawdzic naocznie mozna było :cool3::p

Posted

Saskja napisał(a):
Najstarszy - Wojtek :-) Tyż polskie.

I wiecie co, dziewczyny? Niby to tylko kilka słów, takie sobie pogawędki, ale jakoś tak poczułam się dumna z dzieciaków, i dzielna, i silniejsza w ten szary niewyspany poranek.
Dzięki :-)

Takie forum to czasami fajna rzecz :)

Saskja napisał(a):

To moze jakis klub rosnacych inaczej zalozymy...:cool3:
Saskja- Ty jak szprycha po dziecku wygladasz, nie masz na co narzekac !

Saskja napisał(a):
ueeee, to jakaś przymulona jestem, bo to tak "zabrzmiało"... ;)

Ale nie tracę nadziei, że ktoraś z Was się zdecyduje (albo się samo zadecyduje za nią :diabloti:) i Jacuś będzie miał kumpla/kumpelkę do zabaw obok ringów grupy VII lub VI :evil_lol:

Jak nas tak bedziesz straszyc, to naprawde bedziemy sie baly tu zgladac ! :scared: :evil_lol:

Goshka napisał(a):
he,he, no własnie, Honey, podobno "parka" lepiej sie wychowuje:cool3: Moze warto spróbowac:eviltong:
My tu gadu-gadu, a Jacus rosnie. BArdzo urósł od wczoraj? :evil_lol: Jakieś zdjęcia by sie przydały, co by sprawdzic naocznie mozna było :cool3::p

Goshka, u mnie juz za duza roznica wieku, zeby dobry kontakt zlapaly.
Ale TY wciaz jeszcze masz szanse :diabloti: najlepiej blizniaki, hihihi. :lol:

Ale co racja to racja - daj jeszcze troche Jacusia ! :loveu:

Posted

Honey - różnica wieku? U mnie jest kolejno 7 i 8 lat. I chłopaki się uwielbiają. A gdybyś widziała, jak Wojtek, 15-latek, zagaduje nieśmiało do Jacusia, jak na niego patrzy, jak go delikatnie trzyma, gdy potrzebuję pomocy... Miodzio.
A co do "szprychy" - niech liczby mówią same za siebie - z rozmiaru 38 na 42, a w biuście to nawet 46 :crazyeye: (wg tabeli w bonprix, mam nadzieję, że ta tabela jest równie badziewna, jak niektóre ich ubranka :evil_lol:).
Ogólnie - koszmar i porażka :shake:

A Jacusia Wam dzisiaj nie dam - za karę. Nie chcecie dzieci, to nie.

Może jutro ;)

A teraz "idę" do sklepu internetowego szukać czegoś do aportowania. Macie jakieś sprawdzone aporty i zapaszki? Bo mi stare skrzydło bażancie już kompletnie zwietrzało.

Posted

Hm... ja mam troche pomrozonych bazancich skrzydel, juz mi do niczego nie potrzebnych. Ale brak pomyslu jak by Ci je przekazac...

[SIZE="1"]Ps. A jak rozmiar w biuscie Ci za duzy, to sie podziel, nie badz taka! :evil_lol: