Saskja Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Absolutnie zgadzam się z przedmówcą :-) Quote
marciaaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ależ ja wcale nie umniejszam urody wspaniałej mamusi miotu 'J' - przecież żeby uzyskać takie cudeńka potrzeba dwojga wyjątkowych rodziców:) A nie każdy piękniuch daje piękne dzieci.. Tu efekt obiecującego kojarzenia dał powalające efekty;) Quote
twiggy Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 marciaaa napisał(a): Tu efekt obiecującego kojarzenia dał powalające efekty;) Oj tak!!! :loveu: Quote
Goshka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ha!! A co u Saskji? Kiedy pierwszy konkursik?:cool3: Quote
Saskja Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Dobre pytanie, pierwszy konkursik ma być w sobotę. Zobaczymy, jak pójdzie. Tymczasem ja chyba zaraz pojadę do szpitala, więc trzymajcie za mnie kciuki, babeczki :cool3: Quote
Goshka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Oj, Agnieszka, jak to szybko zleciało..:-oNo trzymamy, trzymamy, mocno trzymamy za kolejnego...psiarza mam nadzieje:loveu: Quote
marciaaa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Tak jest!! Mocnoooo zaciskamy piąstki:) i wysyłamy moc wspierających myśli! I mam nadzieję, że będziesz czuła jak bardzoo;) Czekamy tu na Ciebie i na nowiny ze świata GREYFELLOW, którego częścią są dwunożni;), czworonożni;)..oraz Ten pod serduszkiem!! I musi być komplecik, by całość dopełnić hiihih! Trzymajcie się:* Quote
Goshka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Saskjaaaaa, daj znac jak już będziesz hmmm...mogła :evil_lol: I niecierpliwie czekamy na zdjęcia :loveu: Quote
Saskja Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 I właśnie wróciłam :-) Od środy jest z nami maleńki Jacek, nowy obywatel i psiarz :loveu: Quote
sylrwia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Saskja napisał(a):I właśnie wróciłam :-) Od środy jest z nami maleńki Jacek, nowy obywatel i psiarz :loveu: Gratulacje Agnieszko:multi: I piekne imie mu daliście:loveu: Quote
Matusz Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Gratulacje ! :multi::multi: Imię piękne i płeć piękna :diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Matusz']Gratulacje ! :multi::multi: Imię piękne i płeć piękna :diabloti::loveu::loveu::loveu: oj coś się Tobie Matusz pokręciło z tą piękną płcią ale rozumiem wiosna jest ludzie zakręceni:diabloti::evil_lol: Quote
Matusz Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 sylrwia napisał(a):oj coś się Tobie Matusz pokręciło z tą piękną płcią ale rozumiem wiosna jest ludzie zakręceni:diabloti::evil_lol: nic się nie pokręciło Sylwia :diabloti: Quote
Saskja Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Cicho, nie kłócić się, wszystko jest piękne, płeć, sisiak, pyszczek, imię, małe łapki i stópki, i gdybym miała coś zmienić, to bym mu zmieniła poglądy na spanie - bo jak na razie uważa, że sen jest kompletnie człowiekowi niepotrzebny :-) Dziękuję za wszystkie gratulacje :-) Quote
Saskja Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Wiadomość z ostatniej chwili - jutro Saskja wraca do domu z dyplomem I stopnia z konkursu tropowców. Moja Niunia Kochana!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Gratulacje :multi:a właśnie specjalnie wlazłam do Was i miałam się pytać :) Quote
marciaaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ALEŻ TU AŻ PROMIENIEJE OD WSPANIAŁYCH WIADOMOŚCI:):):) Z serca płynące GRATULACJE dla pani Mamusi Agnieszki i jej maleńkiego synka! No i dla mojej Ulubienicy Saskijeczki - ach ZDOLNIACHA jestem:* muaaa To buziak dla niej w sam czubeczek tej czułej, mokrzastej i tak fantastycznie tropiącej trufelki nosowej ehhe:) Piękna liczna Rodzinka - no teraz mamy prawdziwy dopełniony komplecik - to takie budujące:)!! Pośród różnych odcieni barw codziennych obowiązków.. życzę krzepiących refleksji jakież to SZCZĘŚCIE, że jesteście już wszyscey razem! (Już od jutra jak Gaskonik wroci do domku) jupiiiiiiii Prawda:):)?? A Jacusiowi należy podszepnąć, że spanie jest CUDOWNE, bo potem mama taka wypoczęta i się uśmiecha.... Uściski ślę! Quote
Grandziara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Jakże miło znowu zajrzeć wątek ślicznej Saskji:loveu: Ile świetnych wiadomości... Serdeczne GRATULACJE do Szczęśliwej Mamusi!!! Niech Jacuś się zdrowo i spokojnie chowa i koniecznie daje się Mamie wyspać!!! Bardzo się cieszę, że cała Wasza Rodzinka jest już w komplecie! Wymiziaj i ucałuj moją Księżniczkę za tak świetny sukces! Rewelacja!:multi::multi::multi::multi: Czekam na zdjęcia z niecierpliwością!:lol: Quote
twiggy Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Saskja']Wiadomość z ostatniej chwili - jutro Saskja wraca do domu z dyplomem I stopnia z konkursu tropowców. Moja Niunia Kochana!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wspaniale!!! :multi: Moje gratulacje!Piękny wynik! :multi: Quote
Saskja Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Dzięki :lol: Saskja wróciła, dyplomik ładniusi, sunia podtuczona :cool3: Teraz trwa docieranie się suk, bo przecież wróciła do kompletnie innego układu - przedtem była Grzanka, ona i reszta, czyli szczenięta. Teraz dziewczyna wraca i ku jej zdumieniu jest Grzanka, Joko, no i w dodatku jakieś małe pachnące stworzonko w łózeczku. Trochę nam się w sobie zamknęła, ale już się otwiera. Z małą Joko zaczyna się wreszcie bawić, a nie ją od siebie odpędzać. A Jackowi dziś polizała łapkę :razz: Bardzo bym chciała zrobić zdjęcia oswajania się Joko z Saskją, bo to kapitalne sceny. Ale wyobraźcie sobie, dziewczyny, że gdy byłam w szpitalu, moi faceci postanowili zrobić porządek, co zdarza im się raz na 8 lat (czyli ostatnio tak było, gdy rodził się Maciek, środkowy synek). No i zrobili porządek. Skutek: nikt teraz nie potrafi mi powiedzieć, gdzie u licha jest aparat. :angryy: Quote
alive Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ooooo ile dobrych wieści!!!! GRATULACJE!!!! :loveu: Czekam na fotki! :razz: Quote
marciaaa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Upss to to faktycznie porządek był... za PORZĄDNY:)))) .. Spokojnie poszperajcie.. zróbcie dochodzenie ..retrospekcję kto co chował po co i dalczego i najważniejsze GDZIE eheh!! Saskija.. podziwiam jak Ty ogarniasz ten obecny słodki chaosik:)?! Na raz być Mamusią ludzką (Jacuś)i psią (Joko), nie wspominając o reszcie znamienitej Rodzinki i Stadka:) ..wiem jedno.. siły są nam dane z Góry...;)i wtedy wszystko można! Uściski:* Quote
Saskja Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Cóż, znalazłam aparat - wiecie, gdzie był? W szufladzie z paszportami i książeczkami zdrowia. Hm, męska logika jest niebanalna... Zdjęć robię na razie niewiele, mam nadzieje, że zacznę znów cykać, gdy rozpoczną się spacerki z Jacusiem - póki co kilka domowych. Najpierw dwa ujęcia dokumentujące, że jakkolwiek ostrożnie i odwrócona zadkiem, to jednak Joko przytula się już do Saskji, a Saskja dzielnie to znosi :-) A tak serio, to już się dziewczyny kochają jak dawniej i MUSZĄ się do siebie przytulać na każdym skrawku słoneczka, bo wszystkie uwielbiają ciepełko. No i nie wytrzymam, muszę się pochwalić - oto mój synek :loveu: Tu kolega w całej rozciągłości: A tu pyszczek: Quote
marciaaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jacuś.. śliczna wiosenna kruszynka!! Najpiekniejszą porę roku wybrał, by zawitać na ten świat:) Niech mu zawsze będzie majowo! A Dziewczyny.. urocze.. i te ich przytulanki mmmmm - wyglądają na nierozłaczne:) Śliczne zdjęcia!! Jak to dobrze, że aparat w porę się znalazł:) uff Quote
Recommended Posts