Smile of Red Witch Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ps. Gratuluje małych "Grzaneczek" ;) i czekam na zdjęcia maluszków ;) Quote
Smile of Red Witch Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ale tutaj cisza ;( Proszę o jakąś aktualizacje ;) Quote
sylrwia Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 U Grzanki nowa tura szczeniaków więc pewnie ręce pełne roboty i czasu brak. Quote
Smile of Red Witch Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Sylrwia to to wiem ;) Właśnie liczyłam na jakieś nowe zdjęcia "Grzaneczek" ;) Quote
sylrwia Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ale wiesz małe grzaneczki, Grzanka, Yoko i Saskja oraz Jacek to kupe roboty i pewnie Agnieszka nie ma czasu Quote
Saskja Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 No czasu nie mam, to fakt. W dodatku takie tam mieszkaniowe sprawy, remonty itd, roboty po pachy, maluchy otwierają oczka i lada dzień zaczną mi biegac po domu :-) Ale fotki porobię i wstawie, jak tylko trochę sie ochłodzi bo w tej chwili komputer to dla mnie cos jak kaloryfer, za gorąco, od razu jestem cała mokra jak mysz... A jeszcze - ten photobucket to jak działa? Trzeba sie tam najpierw zalogować? Bo weszłam kiedyś na chybcika i nie mogłam znaleźć, jak się tam foty ładuje. Quote
Smile of Red Witch Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 No to czekam na zdjęcia maluszków ;) no i starszaków też ;) Dobrze, że teraz chociaż w domku mieszkasz a nie w bloku ;) troszkę łatwiej będzie ;) Tak na Photobucket musisz się zalogować ;) Quote
Asiaczek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Asiaczki tez sa stęsknione małych Grzaneczek:) Czekamy... Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='Smile of Red Witch']Agnieszka ja wstawiam zdjęcia przez http://photobucket.com/ My też z tego korzystamy. Trzeba się zalogować (bezpłatnie) i po prawej stronie będzie taki duży zielony prostokąt, klikasz tam, wchodzisz na plik ze swoimi zdjęciami i zaznaczasz które chcesz. O ile pamiętam to jednorazowo można do 50 zdjęć wgrać ;) Niestety coś tam poprzestawiali i zdjęcia wgrywają się w losowej kolejności. później wracasz do albumu przez saiw i już możesz wklejać fotki :) Quote
Smile of Red Witch Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Jamnicze mi się zdjęcia wgrywają w normalnej kolejności ;) Quote
Smile of Red Witch Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Agnieszka ja rozumiem, że są wakacje ale ja bardzo chciałabym zobaczyć "Grzaneczki" oraz resztę stadka ;) Quote
Saskja Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Jeeeestem :-) Zaglądam czasem, ale czasu nie mam teraz naprawdę. Jacek jest w tym wieku, kiedy każda górka, dziurka, szczelinka, gniazdko elektryczne itd - to dla niego wyzwanie. Więc usiłuje mu sprostac manipulując, włażąc, kręcąc, kombinując... A do tego szczeniorki. A do tego dom. A do tego prace ogrodowe których efektów i tak nie widać). No i tak to jest. Niestety, na razie zdjeć nowych nie wrzucę, kto ciekaw, niech zajrzy do mnie na www. Powiem tylko, że w Saskji zaszła wielka zmiana: wprawdzie nadal jest dobrą ciocią, ale już potrafi nieźle kłapnąć zębami, gdy maluchy usiłują ją ssać (a w zeszłym roku wręcz sie podstawiała do ssania). Tak wiec po urodzeniu własnych dzieci zrozumiała, że to małe szare nie jest jej i tyle. Quote
jamnicze Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Jamnicze mi się zdjęcia wgrywają w normalnej kolejności ;) Niektórzy to mają szczęście ;) Saskja napisał(a):Jeeeestem :-) Powiem tylko, że w Saskji zaszła wielka zmiana: wprawdzie nadal jest dobrą ciocią, ale już potrafi nieźle kłapnąć zębami, gdy maluchy usiłują ją ssać (a w zeszłym roku wręcz sie podstawiała do ssania). Tak wiec po urodzeniu własnych dzieci zrozumiała, że to małe szare nie jest jej i tyle. Tak to jest z dorastającymi pannicami :). Quote
Smile of Red Witch Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 No to faktycznie musisz mieć wesoło ;) na stronkę zaglądałam, ale nic ciekawego nie widziałam ;) Quote
Smile of Red Witch Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 No w końcu obejrzałam sobie te Twoje "Grzaneczki" i wyglądają smakowicie ;) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 A tutaj nie bedzie żadnych nowych foteczek? pzdr. Quote
zul-a Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Witam dawno mnie tutaj nie było, ale po przeprowadzce miałam taki huk roboty w domu i ogrodzie, że brakowała czasu na wszystko. Saskja gratuluje kolejnego przychówku oraz tego, że twoja Zula zdobyła pierwszy swój ważny tytuł - Młodzieżowego Zwycięzcy Klubu na klubówce w Łodzi. Pozdrawiam cala rodzinkę Quote
Asiaczek Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 O, jest sukces, sa gratulacje:) A to juz Saskja do swojej Galerii nie zaglądnie...? pzdr. Quote
Saskja Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Gratulacje dla Zuli!! Asiaczku, zaglądnę, zaglądnę. I to jeszcze nie raz. A już niedługo może się czymś lub kimś pochwalę :-)))) To tak dla zbudowania napięcia... Nic na razie nie powiem :-))) Quote
zul-a Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 W imieniu Zulki dziękuję.Ja też obiecuję, że powklejam jakieś fotki tylko wcześniej muszę znaleźć chwilkę żeby je przenieść na kompa z różnych innych urządzeń. W niedzielę wybieramy się do Wrocławia i zobaczymy jak się spisze ta nasza czorcica (oj niedobra ona , niedobra -jedynie co ją ratuje to te cudne oczyska:lol:) Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Saskja napisał(a): Asiaczku, zaglądnę, zaglądnę. I to jeszcze nie raz. A już niedługo może się czymś lub kimś pochwalę :-)))) To tak dla zbudowania napięcia... Nic na razie nie powiem :-))) Jasne:) A to niedługo, to kiedy będzie...? zul-a napisał(a):W imieniu Zulki dziękuję.Ja też obiecuję, że powklejam jakieś fotki tylko wcześniej muszę znaleźć chwilkę żeby je przenieść na kompa z różnych innych urządzeń. W niedzielę wybieramy się do Wrocławia i zobaczymy jak się spisze ta nasza czorcica (oj niedobra ona , niedobra -jedynie co ją ratuje to te cudne oczyska:lol:) Oj, nas nie będzie we Wrocku; w tym czasie podbijamy ringi w Tulln... Pzdr. Quote
Saskja Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Niedługo to będzie niedługo, naprawdę... hm... może początek listopada? Może być? :-) Quote
Recommended Posts