Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saskja z całym szacunkiem i 'lubieniem' Ciebie, ale jeśli Ty się łudzisz, że jest och 8 to wybacz, ale przemawia przez Ciebie chyba strach, nie zapał hodowlany !! hahahah ja mam mnóóóóóóóóóstwo urlopu jeszcze zaległego i nie tylko, więc możesz mnie wynająć do pomocy.. jako zapłatę chciałabym móc pieścić, całować, tulić, dotykać, wynosić gazety, rozkładać nowe, wyciągać jak się przygniecie które itd. itp. .. :] "Moja" sunia mimo swoich psich gabarytów przerosła mnie :] Nie chcę wiedzieć jak to się dla mnie skończy jak w końcu już przyjdzie i na mnie czas- dzieciowy czas, że tak powiem.. Stara baba już ze mnie, ale nie garnę się póki co ;] Saskja ma tak piękną morduchę! Boska jest i tyle.. Btw, ale nas przetrzymałaś.. Nie wolno tak! Panna ( wtej sytuacji to już 'pradawane określnie suni: ';]) ma takie grono wielbicieli, że nie można ich zostawiać bez wieści.. amen..

Posted

Ohhh Jacuś jest taki słodki... Cudowny! I ten niewinny uśmieszek...

A określenie Darianny "Wieloryb gaskoński" moim zdaniem jest bardzo trafne! Ona ma gigantyczne to brzuszysko. Który to już dzień ciąży?

Posted

OuT, Ty lepiej urlop trzymaj na pierwsze dni Zulu w Twoim domu...
Jak dobrze, że Ty czuwasz i liczysz dni, mnie się wydawało, że to dopiero 55 :-)

Sylwia - obyś się myliła... Ja wciąż mam nadzieję, że to tylko kwestia "obwisłości" Saskji, ona jest taka limfatyczna, wszystko u niej jest duuuuże, wiszące, więc może i brzuszysko... Albo może wód płodowych dużo... Nie życze jej dużych kluch, bo się nacierpi, nie życzę jej (ani sobie) dużo kluch, bo ciężko będzie wykarmić...

Incunabula - ja tez jestem ich bardzo ciekawa :-) Po raz pierwszy będę miała szczenięta, które będą się czymś różniły, nie będzie trzeba ich oznaczac wstążeczkami ani lakierem do paznokci :-)

Tebusa - dzięki :-) Niewinny to ten uśmiech jest tylko z pozoru... Młody czlowiek ma zęby i nie waha się ich używać... Gryzie, ile wlezie!

Posted

Saskja - nie mogę się napatrzeć na zdjęcia Jacusia (dopiero odgrzebuję się na nowej dogo wrrr, z dnia 9 listopad :)) cudny jest i ten rechocik - bomba hehe :)
a pannica Saskja - brzusio cudny, ogromny, wielgachna powierzchnia do miziania - szkoda że mieszkacie tak daleko :(
Czekam z niecierpliwością na małe kluseczki - obiecuję regularnie zaglądać w oczekiwaniu na dobre wieści !!!
buuziole !

Posted

Ja ich nie używam, ale widziałam Saskja, że pytałaś o emoty, to sprawdzam czy wiem jak się je wstawia i jak wiem to zaraz Ci napiszę.:p

Posted

[quote name='Smile of Red Witch']Taki mały prezencik dla przyszłej mamusi
http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/funphotobox241517yeegji.jpg
http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/funphotobox241518blsjic.jpg
http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/funphotobox241519nnfxrb.jpg
rozkoszne :]pozwolę sobie podziękować w imieniu mamusi i moim, przyszłej 'posiadającej dziecię' :]

Posted

Kasia od Akiry, dziękujemy :-) śliczne zwłaszcza to z rybkami, tak na niebiesko... Chociaż w fioletach też jej dobrze, jak widać :-)

A my mamy dla Was zagadkę. Co to jest?

Pewnie za łatwa, jak zawsze ;-)

Posted

No i wiedziałam, że za łatwe ;-) Gosia, w nagrodę dostajesz wirtualną lampkę pysznego francuskiego wina. Tzn. że pysznego, to się tylko domyślam, bo jeszcze mi nie wolno spróbować ;-)
Miałam jeszcze drugą część zagadki, na dokładkę :-) - drugą część nowonarodzonego ucha: