Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ ja wcale nie umniejszam urody wspaniałej mamusi miotu 'J' - przecież żeby uzyskać takie cudeńka potrzeba dwojga wyjątkowych rodziców:)
A nie każdy piękniuch daje piękne dzieci..

Tu efekt obiecującego kojarzenia dał powalające efekty;)

Posted

Dobre pytanie, pierwszy konkursik ma być w sobotę. Zobaczymy, jak pójdzie. Tymczasem ja chyba zaraz pojadę do szpitala, więc trzymajcie za mnie kciuki, babeczki :cool3:

Posted

Tak jest!! Mocnoooo zaciskamy piąstki:) i wysyłamy moc wspierających myśli!
I mam nadzieję, że będziesz czuła jak bardzoo;)
Czekamy tu na Ciebie i na nowiny ze świata GREYFELLOW, którego częścią są dwunożni;), czworonożni;)..oraz Ten pod serduszkiem!!
I musi być komplecik, by całość dopełnić hiihih!
Trzymajcie się:*

Posted

Saskja napisał(a):
I właśnie wróciłam :-)
Od środy jest z nami maleńki Jacek, nowy obywatel i psiarz :loveu:

Gratulacje Agnieszko:multi: I piekne imie mu daliście:loveu:

Posted

[quote name='Matusz']Gratulacje ! :multi::multi: Imię piękne i płeć piękna :diabloti::loveu::loveu::loveu:

oj coś się Tobie Matusz pokręciło z tą piękną płcią ale rozumiem wiosna jest ludzie zakręceni:diabloti::evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
oj coś się Tobie Matusz pokręciło z tą piękną płcią ale rozumiem wiosna jest ludzie zakręceni:diabloti::evil_lol:

nic się nie pokręciło Sylwia :diabloti:

Posted

Cicho, nie kłócić się, wszystko jest piękne, płeć, sisiak, pyszczek, imię, małe łapki i stópki, i gdybym miała coś zmienić, to bym mu zmieniła poglądy na spanie - bo jak na razie uważa, że sen jest kompletnie człowiekowi niepotrzebny :-)

Dziękuję za wszystkie gratulacje :-)

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili - jutro Saskja wraca do domu z dyplomem I stopnia z konkursu tropowców.
Moja Niunia Kochana!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ALEŻ TU AŻ PROMIENIEJE OD WSPANIAŁYCH WIADOMOŚCI:):):)
Z serca płynące GRATULACJE dla pani Mamusi Agnieszki i jej maleńkiego synka!

No i dla mojej Ulubienicy Saskijeczki - ach ZDOLNIACHA jestem:* muaaa
To buziak dla niej w sam czubeczek tej czułej, mokrzastej i tak fantastycznie tropiącej trufelki nosowej ehhe:)
Piękna liczna Rodzinka - no teraz mamy prawdziwy dopełniony komplecik
- to takie budujące:)!!
Pośród różnych odcieni barw codziennych obowiązków.. życzę krzepiących refleksji jakież to SZCZĘŚCIE, że jesteście już wszyscey razem! (Już od jutra jak Gaskonik wroci do domku) jupiiiiiiii Prawda:):)??
A Jacusiowi należy podszepnąć, że spanie jest CUDOWNE, bo potem mama taka wypoczęta i się uśmiecha....
Uściski ślę!

Posted

Jakże miło znowu zajrzeć wątek ślicznej Saskji:loveu: Ile świetnych wiadomości... Serdeczne GRATULACJE do Szczęśliwej Mamusi!!! Niech Jacuś się zdrowo i spokojnie chowa i koniecznie daje się Mamie wyspać!!!
Bardzo się cieszę, że cała Wasza Rodzinka jest już w komplecie!
Wymiziaj i ucałuj moją Księżniczkę za tak świetny sukces! Rewelacja!:multi::multi::multi::multi:
Czekam na zdjęcia z niecierpliwością!:lol:

Posted

[quote name='Saskja']Wiadomość z ostatniej chwili - jutro Saskja wraca do domu z dyplomem I stopnia z konkursu tropowców.
Moja Niunia Kochana!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Wspaniale!!! :multi:
Moje gratulacje!Piękny wynik! :multi:

Posted

Dzięki :lol:

Saskja wróciła, dyplomik ładniusi, sunia podtuczona :cool3:
Teraz trwa docieranie się suk, bo przecież wróciła do kompletnie innego układu - przedtem była Grzanka, ona i reszta, czyli szczenięta. Teraz dziewczyna wraca i ku jej zdumieniu jest Grzanka, Joko, no i w dodatku jakieś małe pachnące stworzonko w łózeczku. Trochę nam się w sobie zamknęła, ale już się otwiera. Z małą Joko zaczyna się wreszcie bawić, a nie ją od siebie odpędzać. A Jackowi dziś polizała łapkę :razz:

Bardzo bym chciała zrobić zdjęcia oswajania się Joko z Saskją, bo to kapitalne sceny. Ale wyobraźcie sobie, dziewczyny, że gdy byłam w szpitalu, moi faceci postanowili zrobić porządek, co zdarza im się raz na 8 lat (czyli ostatnio tak było, gdy rodził się Maciek, środkowy synek). No i zrobili porządek. Skutek: nikt teraz nie potrafi mi powiedzieć, gdzie u licha jest aparat. :angryy:

Posted

Upss to to faktycznie porządek był... za PORZĄDNY:)))) ..
Spokojnie poszperajcie.. zróbcie dochodzenie ..retrospekcję kto co chował po co i dalczego i najważniejsze GDZIE eheh!!
Saskija.. podziwiam jak Ty ogarniasz ten obecny słodki chaosik:)?! Na raz być Mamusią ludzką (Jacuś)i psią (Joko), nie wspominając o reszcie znamienitej Rodzinki i Stadka:)
..wiem jedno.. siły są nam dane z Góry...;)i wtedy wszystko można!
Uściski:*

Posted

Cóż, znalazłam aparat - wiecie, gdzie był? W szufladzie z paszportami i książeczkami zdrowia. Hm, męska logika jest niebanalna...

Zdjęć robię na razie niewiele, mam nadzieje, że zacznę znów cykać, gdy rozpoczną się spacerki z Jacusiem - póki co kilka domowych.

Najpierw dwa ujęcia dokumentujące, że jakkolwiek ostrożnie i odwrócona zadkiem, to jednak Joko przytula się już do Saskji, a Saskja dzielnie to znosi :-) A tak serio, to już się dziewczyny kochają jak dawniej i MUSZĄ się do siebie przytulać na każdym skrawku słoneczka, bo wszystkie uwielbiają ciepełko.

No i nie wytrzymam, muszę się pochwalić - oto mój synek :loveu:

Tu kolega w całej rozciągłości:

A tu pyszczek:

Posted

Jacuś.. śliczna wiosenna kruszynka!!
Najpiekniejszą porę roku wybrał, by zawitać na ten świat:)
Niech mu zawsze będzie majowo!
A Dziewczyny.. urocze.. i te ich przytulanki mmmmm - wyglądają na nierozłaczne:)
Śliczne zdjęcia!!
Jak to dobrze, że aparat w porę się znalazł:) uff