Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Garfild juz w supeeer D.T. w Krakowie polecony przez Cataline z miau.pl
A pani jutro ma iść do lekarza prosic o późniejszy pobyt w szpitalu gdyż nadal nie mamy nawet D.T. dla Kajtusia , a moja Tarunia cała noc miała silną czarna biegunke bo ma marskość wątroby i nie moge wziąść Kajtka nawet na D.T. Bo dla mojej Taruni mogłoby to bardzo zaszkodzić :(:(:(:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

Oj , szkoda ze Kajtus nie mogl za nami pojechac :( Ae....moge za to uzupelnic co nieco i opowiedziec o nim troche wiecek.

Piesek jest przeuroczy!!! Taki wieczny szczeniak!!! jaki ucieszony jak przyszlismy!!! niby szczekal jak jeszcze bylismy za drzwimai, a on nas tylko slyszal, wiecie, wiedzial ze go nie widzimy i chcial dac znac "uwaja, ja tu jestem, pilnuje, jestem gozny", ale jak weszlismy....ogon na pelnych obrotach, brzuszek do gory i glaskanie!!!! Jak pies kladzie sie brzuszkim do gory to chyba nie musze mowic co to oznacza!!! Piesek nie jest duzy, szczerze to mniejszy nawet od Garfielna, ale Garfield to olbrzym!!!

Taki maly, fajny piesek, pozbawiony agresji. Najlepszy dowod to to, ze jak jadl swoja kosc, to moglam z nim zrobic co chcialam!!! wiekszosc psow juz by warknela "odczep sie od mojej kosci!!! oja kosc!!!! wynocha!!!". Ale nie Kajtus, on chyba chcial sie zapytac "chcesz troche? podziele sie :)"

Jest przecudowny, uwielbia sie bawic, tylko zabawa i zabawa :) i spacerek, tez lubi!!! Pani wyprowadza go trzy razy dziennie, ale on jest bardzo czysty. Jak musi siusiu, to drapie i wola :) taki madrala rudy!!!

Mysle ze Kajtek bedzie sie nadawal do rodziny z dziecmi, ale nieco strszymi, taimi kilkuletnimi, ktore maja w sobie mnostwo energii, tak jak Kajtek.

Mysle rowniez, ze czas aklimatyzacji Kajtka w nowym domku nie potrwa zbyt dlugo i bedzie raczej spokojny. Taki ten piesek pozytywny.

Wiem co mowie, na psach sie znam!!!

Wiec jesli szukasz malego pieska, pozbawionego agresji to wlasnie go znalazles :)

Pomijam juz fakt ze Kajtus ma mieciutkie, fajniutkie futerko :)

Posted

Rozmiar Kajtusia.....hmmm, nie wiem do czego moznaby przyrownac.... wysokosc to np. baset.....troszke wiekszy od Jamnika, do polowy lydki, a jaki kochany :)

Posted

j3nny napisał(a):
o Boże :( czy psiak jest gdzieś ogłaszany poza allegro? bo nie przeglądałam całego wątku

Nie jestem pewna czy jest tez na gumtre i na alegrtce ale jakby jeszcze ktos tez zrbił ogłosznie drugie to byłabym bardzo zobowiązana :-(

Posted

magda222 napisał(a):
To niech ten pan kupi dziecku pieska interaktywnego.Wtedy zawsze gdy będzie chciał,żeby piesek był cicho naciśnie guziczek i już.

dokładnie to miałam pisać.... niech se robocika sprawią debile jedne :mad:

a co do Kajtka... słuchaj podeślij mi w oryginalnym rozmiarze zdjęcia Kajtka, to podeśle je do Magdy Hejdy, zeby ogłosiła w programie Kundel bury że psiak szuka domu.. Dobrze by było, jakbyś miała zdjęcie na którym lepiej go widać..

Posted

[quote name='Asior']dokładnie to miałam pisać.... niech se robocika sprawią debile jedne :mad:

a co do Kajtka... słuchaj podeślij mi w oryginalnym rozmiarze zdjęcia Kajtka, to podeśle je do Magdy Hejdy, zeby ogłosiła w programie Kundel bury że psiak szuka domu.. Dobrze by było, jakbyś miała zdjęcie na którym lepiej go widać..

Łojej, z wszelkiem sparwy związanymi z fotkami to do nas...:oops:
Justa&zwierzaki ma komp.słaby więc...

Niestey mamy tylko taką... wirus mamy i... :comp26:

:Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2:

Posted

no nie włąśnie :(
jak to na monitorze wyświetlą to nic widać nie będzie :( a są duże szanse, ze w programie by go ktoś wypatrzył :(
no nic.. wysłałąm Pani Magdzie takie jakie są... podałam jej też link do wątku.. moze się nadadzą :roll: