Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmlasowice napisał(a):
Przeuroczy!!! Dlaczego ma czas tylko do niedzieli? W jakiej jest miejscowości- ile ma lat - wzrost- nawyki- rekacja na inne zwierzęta-reakcja na dzieci?

Starsza pani idzie do szpitala. A zwierzęta mają zniknąć do niedzieli, bo właśnie :placz:

Pies jest w Tychach (k. Katowic)

Nic więcej nie wiem :-(

Posted

mmlasowice napisał(a):
Przeuroczy!!! Dlaczego ma czas tylko do niedzieli? W jakiej jest miejscowości- ile ma lat - wzrost- nawyki- rekacja na inne zwierzęta-reakcja na dzieci?

Piesek jest w Tychach , ma 2 lata i jest bardzo wesołym zabawowym czystym ( nie nabrudzi w domu ) lubiącym spac w łóżki i sie przytulać do swej pani ( niestety ja za 4 dni straci ) a potem co ??? Bruk , schron , eutanazja ??? U mnie w domu jest totalne przepełnienie kilkaniaście kotów , 3 psy i w tym 18 letnia sunia w cieczce ( nie została wysterylizowana ze względu na powiekszony miesień sercowy i niewydolność krążenia )
Jak nie znajdzie do niedzieli domu to nie wiem co będzie :(:(:(
Można by go dać do choteliku ale to jest koszt 20 zł za dobe a też jest tam kot i 15 zł za dobe i skąd to wziąźć , razem 35 zł dziennie a jak szybko nie znadziemy im domu :(:(:(

Posted

Rodzina tej Pani pewnie nie zajmie się zwierzakami skoro ją do domu opieki oddają :-(
A sąsiedzi?Może ktoś z sąsiadów zająłby się nimi na czas szukania domu?
Możecie wrzucić tu link do allegro?

Posted

Niestety a one sa taki wychuchane , czyste , jeszcze do niedzieli spią w łóżku a potem :placz::placz::placz: Holelik na 2 zwierzaki to 35 zł na dzień i z moimi wydatkami nie dam rady a wziąść do domu przy kilkunastu kotach i 3 psach jest prawie nie możliwe :shake:

Posted

Biedne zwierzaki :-( To jest najgorsze...Mają kochający dom i swojego Człowieka a jak Człowiek idzie do szpitala albo odchodzi za Tęczowy Most to zwierzaki na bruk...Schroniska są pełne takich nieszcześników :-(

Posted

magda222 napisał(a):
Czy psiak też ma allegro?
Mogę mu zrobić wyróznione.Albo zrobić zwierzakom razem?
Może będą mieć szczęście i trafią razem do nowego domu?

Tak obaj mają i link do nich jest na 2 stronie i bardzo , bardzo bym była zobowiązana , one są bardzo z sobą związane emocjonalnie i oba mają po 2 lata