Gosiapk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Futrzaki doszły? ... a co to za tajemnice? :razz: Quote
Neczka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Pajuniu, a jak radzicie sobie z suczkami, gdy mają cieczki i ich adoratorami ? ;) Są izolowane w jakichś oddzielnych pokojach ? ;) Quote
pajunia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Neczka napisał(a):Pajuniu, a jak radzicie sobie z suczkami, gdy mają cieczki i ich adoratorami ? ;) Są izolowane w jakichś oddzielnych pokojach ? ;) Neczka, oczywsicie. Na gorze ( 1 pietro) mieszkaja staruszki, matki z dziecmi, szczeniaki bez matek, chore i leczone psiaki, a jeden pokoj jest przeznaczony na cieczkowe. I tam przebywaja, gdy maja cieczke. Sa tez oddzielnie na spacery wyprowadzane, na smyczy, aby wlasnie nic sie nie zdarzylo i jak do tej pory, nic sie nie zdarzylo. My mamy tam wystarczajaco szczeniakow, ktore albo sa podrzucane, albo trafiaja do nas w brzuchach mam. My nie robimy aborcji od drugiej polowy ciazy i nie usypiamy nigdy slepych miotow. Dlatego czesto jakies szczeniorki sa. Wiecej nie potrzebujemy.:mad: Quote
Neczka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ...zazdroszczę :roll: Tylu biedakom ratujesz życie, pełen podziw...:loveu: Quote
Gosiapk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Zapraszamy na wątek Babci Sabci i jej przyjaciół Quote
Becia66 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Neczka napisał(a):...zazdroszczę :roll: Tylu biedakom ratujesz życie, pełen podziw...:loveu: i orzechowskim tez pewnie pomoże...:lol: Quote
Neczka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Wiem wszystko wiem :) ...ale po świętach będziemy wiedzieć już na 100% ;) Quote
Gosiapk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Babcia Sabcia zaprasza na wątek przytuliska Pusia Quote
pajunia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Babcia Sabcia rozpacza, bo jej bazarki ( z malymi wyjatkami) nikogo nie interesuja.:placz: Quote
Pipi Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Witam na wątku.Pajunia w niczym nie mogę pomóc,ale jestem z wami,podziwiam i życzę wszystkiego najlepszego.Dziękuję,że do mnie zaglądasz,bardzo mi miło. Quote
Gosiapk Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 co słychać u Sabci i jej koleżanek i kolegów? Quote
basia0607 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Prawde mowi pajunia , na 1 pietrze jest pokój cieczkowy,widzialam . Quote
pajunia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Sabinka codziennie swoje tabletki musi brac i niestety musimy ja oddzielac od stada, ktore zaczyna jej powoli nie tolerowc, tzn. niektore wredoty chca ja gryzc. No coz, to juz naprawde staruszka i moze inne psiaki juz wyczuwaja, ze chyba juz dlugo nie pozyje.:placz: Quote
Gosiapk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Biedna Sabunia. 17 lat to dużo jak na pieska. Quote
Gosiapk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 A czy Sabcia ma koleżankę z którą spędza najwięcej czasu? Quote
Recommended Posts