Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Opiekę ma dobrą,jest izolowana od psów,bo jest miejsce w szpitaliku,ale co z nią będzie kiedy trafią psy po wypadkach,czy pogryzione...:( Ona jest bardzo fajna,grzeczna,uwielbia być na kolankach,psy ją w ogóle nie interesują...biedna jest...:(

Posted

wiadomo cos co z tą Panią? kurcze całkowicie zgubiłam ten wątej:shake: sama go załozyłam i wypad mi ze subskrybowanych tematow:angryy: oby znalazł się dla Sunieczki domek!!

Posted

Był pomysł wyciąnięcia jej na DT,to nie było nic 100 %,bo wszystko zależało od adopcji tymczasowiczów...jako, że Pinczer,który podobno gryzie,co jest absurdem,wraca,nadzieje legły w gruzach...:( mała siedzi i sie trzęsie...:(

Posted

Ja mam dla suni DT nie zadne luksusy ale cieplo milo i przyjemnie:) Jeden problem - jestem pod warszawą jesli zalatwicie transport ja czekam :roll:

Posted

Chyba zaświeciło do suni słoneczko , wspaniale Beba:multi: sunia tak bardzo potrzebuje domu oby jak najszybciej opuściła schroniskowy boks dziewczyny działajcie

Posted

Brysio napisał(a):
wspaniale, transport sie znajdzie , bedziemy szukac!! a prosze powiedziec jak z kosztami?

Jeśli chodzi o koszty ja kasy nie biorę za to karme w kazdej postaci poproszę tym bardziej ze taka sunia na pewno potrzebuje czegos specjalnego :p