Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Balbina ma około 8-10 lat, jest spokojna,zrównoważona,przerażona psami i pobytem w schronisku...szuka na własną ręke swojego czlowieka.Psy są większe,silniejsze...nie ma szans przy przepełnieniu...:(

PILNIE SZUKAMY DT, ZOSTAŁO NIEWIELE CZASU, POMOZMY SPĘDZIC JESIEŃ JEJ ZYCIA W MIŁOŚCI I CIEPŁYM DOMU!!

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojejku - ta Balbina jest kserokopią Oskarka - tułacza z Lublińca. Mam go u siebie trzeci dzień. To ten sam typ urody. Ta babcinka nie powinna pozostać w schronie! Czy jest zdrowa - czy może z powodu choroby tam się znalazła?

Posted

mmlasowice napisał(a):
Ojejku - ta Balbina jest kserokopią Oskarka - tułacza z Lublińca. Mam go u siebie trzeci dzień. To ten sam typ urody. Ta babcinka nie powinna pozostać w schronie! Czy jest zdrowa - czy może z powodu choroby tam się znalazła?

Psinka została została znaleziona na ulicy,to starsza sunia, nie można stwierdzic,czy jest chora,jednak na to nie wygląda

Posted

BB (Biedna Balbinko), trzeba szybko znaleźć ci domek! Choćby tymczasowy. Mój się nie nadaje - nie zaznałabyś u nas spokoju.
Podesłałam cię ecci - jesteś w jej typie. A Bafuś ma słabość do wiekowych dam. Zresztą, jaka tam z ciebie wiekowa dama!

Posted

Daj jakieś namiary do ogłoszeń!
Dobrze by było też trochę informacji o zdrowiu(te oczka trzeba by może sprawdzić!),o stosunku do dzieci,kotów...wszystko co wiesz!Czy jest wykastrowana?A gdzie maleńka jest-rejon(nie piszę nigdy jaki schron).

Śliczna i przesympatyczna pysia!!!:loveu:

Posted

Mała jest na Górnym Śląsku,jest przesympatyczna,spokojna,nie sprawia żadnych problemów...co do oczek,to niestety nie wiem,ale sam wiek też dużo mówi...ona sobie nie poradzi w schronisku :(

W 2. poście są jeszcze zdjecia...

Namiary do ogłoszeń:
505 843 542