Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beata19']Naprawde nie ma za co;) zawsze sluze pomoca...

Logowanie do nasza-klasa.pl

Beatko juz widzialam....:loveu:
jak zawsze nie wiem jak Ci dziekowac....:oops::oops:
dzis odpisali mi w koncu z serwisu...zobaczymy czy mi odblokuja w koncu to konto czy nie.....:angryy:
Beatko napisalam rowniez komentarz pod tym ogloszeniem i z calych sil trzymam kciuki by przynioslo domki jak z marzen!!!
Dziekuje raz jeszcze Beatko!!!!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w koncu odblokowali mi profil na naszej-klasie...dzis z rana dodalam natychmiast zdjecie Julki i Atosika...Beatko pilnuj telefonu bo mam nadzieje,ze ustawi sie kolejka do naszych maluszkow:loveu::loveu:
ja juz dostalam maila od Pana,ktory pytal mnie o charakter maluchow..mieszka kolo Wroclawia...nic wiecej nie pisze,nie zapeszam...poczekamy zobaczymy....maluszki czas na Was i na wspaniale domki!!!;);)

Posted

Ja z ogłoszeniami to słabiutko:shake::shake: i czasowo i trochę noga jestem - ale nadrobię; na razie o ogłoszenia Fiony i maluszków poprosiłam Dinkę:cool3: z wykorzystaniem tekstu i zdjęć z Twojego allegro Kamilko.
Ściskam mocno psią rodzinkę i gorąco pozdrawiam Kamilko Ciebie i Twoją Mamę:loveu::loveu:

Posted

Dziewczny..po dzisiejszym umieszczeniu na profilku..zgosily sie 3 osoby zainteresowane maluszkami:multi:odpisalam im,opisujac dokladnie charakter i szcegoly o naszych psiulkach...
jedna Pani juz jest zainteresowana od zaraz:cool3:;)
jak mi odpisza przekazujac numery telefonow..wysle je zaraz do Beatki;)
a nie mowilam wczesniej,ze jeszcze kolejka sie ustawi:eviltong:;)
tak bardzo sie ciesze....zeby to byly najwspanialze domki na swiecie!!!:loveu:

a do Ciebie Beatko ktos dzwonil???:cool3:;)

Posted

Dzwonila jaka Pani ktorej odradzilam nasza psinke....poniewaz ..... chyba nie
myslala o tak duzym psie. Narazie jeszcze nikt nie dzwonil.... ale mysle ,że po Waszej akcji..... to kwestia czasu :),,,, Całuski.....

Posted

Nie było Jej już wczoraj ,ale zostawilam wiadomosc.... dzis jestesmy umowione na rozmowe po 22 ponieważ Ona jest w pracy...... mam nadzieję ,że to już to.....

Posted

[quote name='nescca']Nie było Jej już wczoraj ,ale zostawilam wiadomosc.... dzis jestesmy umowione na rozmowe po 22 ponieważ Ona jest w pracy...... mam nadzieję ,że to już to.....

to "to", to domek dla malucha czy maluchów?? i coś już wiadomo?:crazyeye::crazyeye:

Posted

wiecie co???mi rece opadaja...piala do mnie ta dziewczyna,ktora chciala maluchy i pytala czy moglabym jej jakos bezpiecznie wyslac????:angryy::angryy::angryy:

ja nie wiem czy zle zrozumialam..ale chyba miala na mysli paczke!!!!!!:angryy::angryy::-(:-(

Potrzebujemy wiecej ogloszen!!!!!!!!

ps.Tocha wpisz sie na watek:loveu::loveu: