mmlasowice Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Zdjęcia Fionki z Funtem rottkiem przesyłam Gosi / ja nie potrafię wklejać na wątek/. Rottek tak jak pozostałe psy oszalał z radości na ponowny widok Fiony. Fionka jednak przerosła go swoją werwą. Nie nadążył za nią w zabawie. W końcu przysiedli na schodach i romantycznie obserwują świat /foto/. Dla zainteresowanych podaję numer konta: --------------------------------------------- FOZ "ULGA W CIERPIENIU " FUNDACJA OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI SKRZYWDZONYMI PRZEZ LUDZI Nr konta : 24 8463 0005 2001 0001 2045 0001 ------------------------------------------- dopisek : "darowizna na cele statutowe fundacji - Fiona - Dingo- Reksio-Łatek-Saba-Gucio-Fafik" -------- dopisek z imieniem psa lub bez - do wyboru W imieniu psów dziękuję - oraz informuję ,ze sprawozdanie do Urzędu Skarbowego za rok 2009 zostało złożone w marcu zgodnie z ustawowymi wymogami. Sprawozdanie merytoryczne zostanie złożone w czerwcu. Quote
mmlasowice Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Nie zrobiłam zdjęć Fiony ze staruszkiem Dingo ze względu na jej chęć usunięcia go z posesji. Tak szczekającej z wyciągniętą szyją " jak żyrafa" jeszcze nie widziałam. Biedak odszczekał do niej ledwo co dwa razy i wrócił na swoje legowisko. Foto Dinga obrazuje jego stan i potrzeby.We wtorek otrzymam pozostałe wyniki badań analitycznych i wtedy z pełnym kompletem informacji umieścimy go na naszej stronie www oraz wykonamy aukcję charytatywną. Gosiu - jeżeli jest to możliwe - proszę wklej jedno jego zdjęcie. Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 oczywiście juz wklejam Dingo...widzialam Go na zywo - biedny stary schorowany psiak, jednak na widok Magdy machnal ogonem..widac, ze chcialby jeszcze pozyc bez bólu...jednak te jego stawy to instny koszmar...widac, ze zycie Go nie oszczedziło niestety,... [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/DSCF9004zmniejszone.jpg[/IMG] Quote
nescca Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Biedactwo..... ale On chce życ. Machal na mmlasowice ogonem. Nam dal sie poglaskac. Probowal wstawac. Oby jeszczed bylo mu dane pocieszyc sie zyciem bez bolu i niepewnego losu :( Quote
dogomaniak 44 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Witam wszystkich! Wchodze na wątek Fionki i co czytam??? Fionka ma swój domek,barrrrdzo sie cieszymy z Sonią,już Gosiu i Beatko nie musicie sie o nia martwić.I bardzo dobrze.Pozdrawiam i dzięki P.Magdzie. Quote
anawa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Tak, jak obiecałam, swoją ostatnią, majową deklarację na Fionkę wpłaciłam na konto Fundacji (dla Fiony i Dingo). To na dobry początek w swoim domku.... Quote
Lu_Gosiak Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 P-K Genowefa napisał(a):Witam wszystkich! Wchodze na wątek Fionki i co czytam??? Fionka ma swój domek,barrrrdzo sie cieszymy z Sonią,już Gosiu i Beatko nie musicie sie o nia martwić.I bardzo dobrze.Pozdrawiam i dzięki P.Magdzie. dzieki pani Genowefo!!:D:D również pozdrawiam serdecznie Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 zamieszczam na prosbe nesci rozliczenie Fionki: 03.25 Anawa 30 zł 04.16 Anawa 30 zł 04.19 Szatotka 10 zł 04.22 wiq 30 zl 04.22 nesca 30zł 04.22 Layla 100 zł razem 230zł niewiem czy juz jest faktura za pobyt Fiony w Obornikach... Quote
nescca Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Faktury jeszcze nie otrzymalam......ale boje sie....:nerwy: Quote
Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 nescca napisał(a):Faktury jeszcze nie otrzymalam......ale boje sie....:nerwy: E nie boj sie :):) Quote
nescca Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jak tam Magdo Twoje psiaki podczas tej paskudnej pogody? Quote
mmlasowice Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Fionka rządzi na całego . Ostatnio zajmuje się naszymi pantoflami , czego wcześniej nie robiła. Powstał problem - Radom błaga o miejsca dla podtopionych psów. U mnie nie ma szans - czy ktoś ma jakiś tymczas dla bezdomnych? Jeden jest wychudzony i ma złamaną łapę. Drugi przerażony biega w kółko. Trzy psy pozostały w zalewisku po ewakuacji starszych opiekunów. Policja szuka ratunku - a ja przekazuję dalej.Mam 8 podopiecznych - mioty kocie mnożą się na potęgę...Remont trwa...naprawdę jestem bezradna! W przyszłą sobotę wesele.... Quote
Szarotka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ciesze sie, ze Fionka w dobrym stanie. Biedne te psy przy powodzi. Quote
mmlasowice Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Piesek ze złamaną łapką ma już opiekunów dzięki interwencji radomszczańskiego TOZu. Co z resztą? Strach pomyśleć. Quote
tocha Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Kochan Fionko, bardzo sie ciesze ze wrocilas do Magdy jako do domu stalego.I mam nadzieje ze juz przeniegdy nie bedziesz miala tak "zrezygnowanych"oczek jak w hotelu. Badz szczesliwa, brykaj radosnie i jesli tylko bede miala szanse Cie odwiedzic napewno to zrobie.Buziaki od ciotki Moniki:lol: Quote
nescca Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Hej hej dziewczyny. A co ta u Was slychac? (Magdo i Fionko) ? Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='tocha']Kochan Fionko, bardzo sie ciesze ze wrocilas do Magdy jako do domu stalego.I mam nadzieje ze juz przeniegdy nie bedziesz miala tak "zrezygnowanych"oczek jak w hotelu. Badz szczesliwa, brykaj radosnie i jesli tylko bede miala szanse Cie odwiedzic napewno to zrobie.Buziaki od ciotki Moniki:lol:[/QUOTE] Co nowego u Fioni? Sa jakies fotki? Quote
wiq Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 też ostatnio mi Fiona przyszła na myśl ;) Pani Magdo, zagląda Pani jeszcze na dogomanię? ;) Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='wiq']też ostatnio mi Fiona przyszła na myśl ;) Pani Magdo, zagląda Pani jeszcze na dogomanię? ;)[/QUOTE] Czesto o Fioni mysle, moze p. Magda sie odezwie, mysle, ze wszystko OK!!! Quote
Recommended Posts