Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale, trafiajcie tak sporo popołudniu aby mieli panowie czas z kliniki zaraz podjechać do hoteliku. Umówcie się z arnim lub doktorem .

Mam wielka nadzieje że wszystko będzie dobrze. Zróbcie parę fotek na wątek z podróży i kliniki.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anawa napisał(a):
Czy dobrze zrozumiałam, że hotel jest we Wrocławiu? Czy ma jakąś stronkę internetową może, żeby sobie podejrzeć?

hotel w Obornikach śląskich koło Wrocławia, gdzie jest sporo psow z dogo miedzy innymi moj Tolek:loveu: z podpisu

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
hotel w Obornikach śląskich koło Wrocławia, gdzie jest sporo psow z dogo miedzy innymi moj Tolek:loveu: z podpisu

To znaczy, że znasz ten hotel.............. Już jestem spokojna............. :lol:
To chyba już trzeba wpłacać pieniądze na podane w pierwszym poście konto, tak?

Posted

anawa napisał(a):
To znaczy, że znasz ten hotel.............. Już jestem spokojna............. :lol:

znam...a w sobote zobacze na wlasne oczy....aczkolwiek martwi mnie ze brak jest sporo deklaracji

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

Tam chyba oprocz Tolka jest pare innych psow ?? chyba Staszek tez ??

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
znam...a w sobote zobacze na wlasne oczy....aczkolwiek martwi mnie ze brak jest sporo deklaracji

Ruszamy z wpłacaniem tych, które są? Ja już w marcu wpłacałam 30 zł ale teraz nikt nie daje sygnału.......

Posted

Dostalam od P.Tereski pw ale o karmie nic nie pisze wiec raczej bedzie to koszt 10 zl dziennie+ Karma.Sorry ,że mnie tu nie ma ale dopiero wrocilam i..... nie bede w przyszlym czasie zagladala tu zbyt czesto. Fionkę odwiozę osobiscie z TZ i z Gosią poniewaz nie chcemy narazac Jej na stres zwiazany z podroza i z ewentualna przesiadka. Nie wiem co bedzie dalej..... ale mam nadzieję ,że Jej wlasnie sie uda.

Posted

Napiszę wszystko. Porobimy zdjecia. Ona fizycznie jest cudowna....ale myslę ,że w główce ciągle ciągle tkwią obrazy z krężla i ten ogromny strach co chwile powraca. Do nowych opiekunow na dt przyzwyczaila sie ,ale na obcych reaguje ucieczką. Mam nadzieję ,że doswiadczenie "Ekipy" z O.Ś zdziała cuda. Teraz tylko martwie się jak przezyje wyrwanie ze znanego juz otoczenia.... czula sie juz bezpieczna a tu znow przenosiny.... ale ta trzeba. Tlumacze sobie ,że to dla Jej dobra.

Posted

Będzie dobrze..........
Czy ja się w końcu dowiem, czy uruchomiliście wpłaty??? Już trzy razy pytałam............. nie chcecie pieniędzy??? Czy to konto z pierwszej strony jest aktualne? Czy dopisek "dla Fiony" wystarczy?

Posted

anawa napisał(a):
Będzie dobrze..........
Czy ja się w końcu dowiem, czy uruchomiliście wpłaty??? Już trzy razy pytałam............. nie chcecie pieniędzy??? Czy to konto z pierwszej strony jest aktualne? Czy dopisek "dla Fiony" wystarczy?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chcemy Aniu chcemy tym bardziej ze brakuje liczac z karma ok. 200zł deklaracji:roll:
dopisek na Fione wystarczy...konto jak najbardziej aktualne
wyciag wezmie nesca to napisze Kto i ile wplacil

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chcemy Aniu chcemy tym bardziej ze brakuje liczac z karma ok. 200zł deklaracji:roll:
dopisek na Fione wystarczy...konto jak najbardziej aktualne
wyciag wezmie nesca to napisze Kto i ile wplacil

Dzięki, Lu Gosiak........... myślałam, że nikt tu ode mnie nie chce kasy ;)............ Zaraz wpłacam internetowo, jeszcze dzis powinny być na koncie :)

Posted

anawa napisał(a):
Dzięki, Lu Gosiak........... myślałam, że nikt tu ode mnie nie chce kasy ;)............ Zaraz wpłacam internetowo, jeszcze dzis powinny być na koncie :)

dzieki Aniu:loveu::loveu:

nesca wziela wydruk i na Fionke jest jedna wpłata Twoja Aniu- 30zł

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dzieki Aniu:loveu::loveu:

nesca wziela wydruk i na Fionke jest jedna wpłata Twoja Aniu- 30zł

A to było w marcu..... Teraz będzie za kwiecień..... Dołożycie po prostu tą marcową wpłatę do hotelu i już - będzie więcej pieniążków :)

Posted

dziekujemy bardzo, bo właśnie nesca mi powiedziala, ze pierwsze dwa tygodnie będziemy placic 15zł/dzien czyli 210zl /tzw. kwarantanna gdzie wszystkie psy są na droższej karmie by wyregulować organizm/+ 150zl pozostałe dni= 350zł x 7% VAT-u = 374,50zł
mamy narazie 230zł, wiec nie wiem skad wziasc reszte

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Jeśli to będzie mielecki raj to powinno być 1o zl za dzien plus karma., pani joasia coś mówiła o niewielkiej podwyżce dla dużych psiaków, ale nie wiem czy fiona jest bardzo duża., a podwyżka w gruncie rzeczy niewielka . Tak że trzeba brać się do kwestowania i zapewnienia psini czesnego. Może poprosimy w tej podbramkowej sytuacji cioteczkę ellig o pomoc w formie karmy dla biedaczki wędrowniczki. ? Przewidywany na sobotę potencjalny transport przesunął się nieco w czasie, to bedę mieć okazję popytać o zgodę na dodatkowego pasażera do hoteliku. Okazja bezpłatna.

Witam, gdyby sunia byla w Warszawie to moze udaloby mi sie jeszcze jakas karme zalatwic, wazne ile ma lat.?Niestety inaczej bede musiala kupic karme i wyslac kurierem a to sa duze koszty na ktore mnie w tej chwili prawde mowiac nie stac.mam pod opieka bardzo duzo zwierzakow a od 23 kwietnia bede malo osiagalna.
Poprosze o dokladny namiar na hotel z nr telefonu na wszelki wypadek do wysylki karmy.

Posted

Ellig.....dziekujemy. Twoja pomoc jest nieoceniona. Sunia ma 4 lata. Nie ma klopotow ze zdrowiem. Dziekujemy jeszcze raz w imieniu Fionki. W pn podam dokladne szczegoly teleadresowe.