TERESA BORCZ Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Wspaniale, trafiajcie tak sporo popołudniu aby mieli panowie czas z kliniki zaraz podjechać do hoteliku. Umówcie się z arnim lub doktorem . Mam wielka nadzieje że wszystko będzie dobrze. Zróbcie parę fotek na wątek z podróży i kliniki. Quote
anawa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Czy dobrze zrozumiałam, że hotel jest we Wrocławiu? Czy ma jakąś stronkę internetową może, żeby sobie podejrzeć? Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 anawa napisał(a):Czy dobrze zrozumiałam, że hotel jest we Wrocławiu? Czy ma jakąś stronkę internetową może, żeby sobie podejrzeć? hotel w Obornikach śląskich koło Wrocławia, gdzie jest sporo psow z dogo miedzy innymi moj Tolek:loveu: z podpisu Quote
anawa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):hotel w Obornikach śląskich koło Wrocławia, gdzie jest sporo psow z dogo miedzy innymi moj Tolek:loveu: z podpisu To znaczy, że znasz ten hotel.............. Już jestem spokojna............. :lol: To chyba już trzeba wpłacać pieniądze na podane w pierwszym poście konto, tak? Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 anawa napisał(a):To znaczy, że znasz ten hotel.............. Już jestem spokojna............. :lol: znam...a w sobote zobacze na wlasne oczy....aczkolwiek martwi mnie ze brak jest sporo deklaracji Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):hotel w Obornikach śląskich koło Wrocławia, gdzie jest sporo psow z dogo miedzy innymi moj Tolek:loveu: z podpisu Tam chyba oprocz Tolka jest pare innych psow ?? chyba Staszek tez ?? Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Szarotka napisał(a):Tam chyba oprocz Tolka jest pare innych psow ?? chyba Staszek tez ?? dokladnie Staszek 3 psiaki ze szczytna z dogomanii i Amos z Palucha i onek mlody tez z dogo Quote
anawa Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):znam...a w sobote zobacze na wlasne oczy....aczkolwiek martwi mnie ze brak jest sporo deklaracji Ruszamy z wpłacaniem tych, które są? Ja już w marcu wpłacałam 30 zł ale teraz nikt nie daje sygnału....... Quote
wiq Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 a jaki będzie w końcu koszt pobytu? chciałabym wrzucić w pierwszy post jakiej kwoty brakuje... Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 koszt pobytu to chyba z tego co p.Terska pisala 300zł + karma osobno Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 wiq napisał(a):a jaki będzie w końcu koszt pobytu? chciałabym wrzucić w pierwszy post jakiej kwoty brakuje... To chyba sporo brakuje :(:( Quote
nescca Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dostalam od P.Tereski pw ale o karmie nic nie pisze wiec raczej bedzie to koszt 10 zl dziennie+ Karma.Sorry ,że mnie tu nie ma ale dopiero wrocilam i..... nie bede w przyszlym czasie zagladala tu zbyt czesto. Fionkę odwiozę osobiscie z TZ i z Gosią poniewaz nie chcemy narazac Jej na stres zwiazany z podroza i z ewentualna przesiadka. Nie wiem co bedzie dalej..... ale mam nadzieję ,że Jej wlasnie sie uda. Quote
Szarotka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Nesca to potem napisz cos o Fionie jak jest itp. Miejmy nadzieje, ze Fiona jest w lepszym stanie niz wszyscy mysla. Quote
nescca Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Napiszę wszystko. Porobimy zdjecia. Ona fizycznie jest cudowna....ale myslę ,że w główce ciągle ciągle tkwią obrazy z krężla i ten ogromny strach co chwile powraca. Do nowych opiekunow na dt przyzwyczaila sie ,ale na obcych reaguje ucieczką. Mam nadzieję ,że doswiadczenie "Ekipy" z O.Ś zdziała cuda. Teraz tylko martwie się jak przezyje wyrwanie ze znanego juz otoczenia.... czula sie juz bezpieczna a tu znow przenosiny.... ale ta trzeba. Tlumacze sobie ,że to dla Jej dobra. Quote
anawa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Będzie dobrze.......... Czy ja się w końcu dowiem, czy uruchomiliście wpłaty??? Już trzy razy pytałam............. nie chcecie pieniędzy??? Czy to konto z pierwszej strony jest aktualne? Czy dopisek "dla Fiony" wystarczy? Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 anawa napisał(a):Będzie dobrze.......... Czy ja się w końcu dowiem, czy uruchomiliście wpłaty??? Już trzy razy pytałam............. nie chcecie pieniędzy??? Czy to konto z pierwszej strony jest aktualne? Czy dopisek "dla Fiony" wystarczy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chcemy Aniu chcemy tym bardziej ze brakuje liczac z karma ok. 200zł deklaracji:roll: dopisek na Fione wystarczy...konto jak najbardziej aktualne wyciag wezmie nesca to napisze Kto i ile wplacil Quote
anawa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chcemy Aniu chcemy tym bardziej ze brakuje liczac z karma ok. 200zł deklaracji:roll: dopisek na Fione wystarczy...konto jak najbardziej aktualne wyciag wezmie nesca to napisze Kto i ile wplacil Dzięki, Lu Gosiak........... myślałam, że nikt tu ode mnie nie chce kasy ;)............ Zaraz wpłacam internetowo, jeszcze dzis powinny być na koncie :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 anawa napisał(a):Dzięki, Lu Gosiak........... myślałam, że nikt tu ode mnie nie chce kasy ;)............ Zaraz wpłacam internetowo, jeszcze dzis powinny być na koncie :) dzieki Aniu:loveu::loveu: nesca wziela wydruk i na Fionke jest jedna wpłata Twoja Aniu- 30zł Quote
anawa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dzieki Aniu:loveu::loveu: nesca wziela wydruk i na Fionke jest jedna wpłata Twoja Aniu- 30zł A to było w marcu..... Teraz będzie za kwiecień..... Dołożycie po prostu tą marcową wpłatę do hotelu i już - będzie więcej pieniążków :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 dziekujemy bardzo, bo właśnie nesca mi powiedziala, ze pierwsze dwa tygodnie będziemy placic 15zł/dzien czyli 210zl /tzw. kwarantanna gdzie wszystkie psy są na droższej karmie by wyregulować organizm/+ 150zl pozostałe dni= 350zł x 7% VAT-u = 374,50zł mamy narazie 230zł, wiec nie wiem skad wziasc reszte Quote
Ellig Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Jeśli to będzie mielecki raj to powinno być 1o zl za dzien plus karma., pani joasia coś mówiła o niewielkiej podwyżce dla dużych psiaków, ale nie wiem czy fiona jest bardzo duża., a podwyżka w gruncie rzeczy niewielka . Tak że trzeba brać się do kwestowania i zapewnienia psini czesnego. Może poprosimy w tej podbramkowej sytuacji cioteczkę ellig o pomoc w formie karmy dla biedaczki wędrowniczki. ? Przewidywany na sobotę potencjalny transport przesunął się nieco w czasie, to bedę mieć okazję popytać o zgodę na dodatkowego pasażera do hoteliku. Okazja bezpłatna. Witam, gdyby sunia byla w Warszawie to moze udaloby mi sie jeszcze jakas karme zalatwic, wazne ile ma lat.?Niestety inaczej bede musiala kupic karme i wyslac kurierem a to sa duze koszty na ktore mnie w tej chwili prawde mowiac nie stac.mam pod opieka bardzo duzo zwierzakow a od 23 kwietnia bede malo osiagalna. Poprosze o dokladny namiar na hotel z nr telefonu na wszelki wypadek do wysylki karmy. Quote
nescca Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ellig.....dziekujemy. Twoja pomoc jest nieoceniona. Sunia ma 4 lata. Nie ma klopotow ze zdrowiem. Dziekujemy jeszcze raz w imieniu Fionki. W pn podam dokladne szczegoly teleadresowe. Quote
Recommended Posts