TERESA BORCZ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dopiero teraz dotarłam do wątku. Fionka jest zupełnie podobna do psicy cudownej którą mam na dt i własnie ma zabieg. Fiona jest fajna, napewno znajdzie domek, proponuje ogłoszenia w dzienniku zachodnim. staramy sie o wygodne miejscezanim znajdzie domek. Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Fiona miala ogloszenia w Dzienniku Zachodnim, niestety z Nia trzeba popracowac troche zanim pojdzie do domku stałego....ona nie chodzi w ogóle na smyczy, na obcych reaguje lękiem Quote
TERESA BORCZ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 no, pierwsze najbardziej luksusowe miejsce już wstępnie ma, z opcja douczenia chodzenia na smyczy i reagowania na człowieka tak jak należy. ludzie tam są pełni miłości dla psiaków. ona jest chyba nie bardzo duża. Nie bardzo widzę że zdjęć. Myśle o mieleckim raju. chyba trzeba będzie zbierać szybciutko deklaracje. Kiedy chcielibyście ja posłać. Transport mógłby być ewentualnie w sobotę, wszystko jednak do szybkiego uzgodnienia z pewną cudną cioteczką czy by sie zgodziła Fionke zabrać. Quote
anawa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Super wieści!!! Nareszcie Fionka sie doczekała............. mam nadzieje, że stamtąd szybciutko trafi do swojego, dluuuuuuugo wyczekiwanego domku. Quote
nescca Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 :Rose::Rose::Rose:Pani Tereso.... WITAMY NA WĄTKU :cunao::sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::loveu::loveu::loveu: Quote
anawa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 To teraz musimy wiedzieć, jakie będą koszty pobytu Fionki i jakos szybciutko organizować pieniażki! Quote
TERESA BORCZ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jeśli to będzie mielecki raj to powinno być 1o zl za dzien plus karma., pani joasia coś mówiła o niewielkiej podwyżce dla dużych psiaków, ale nie wiem czy fiona jest bardzo duża., a podwyżka w gruncie rzeczy niewielka . Tak że trzeba brać się do kwestowania i zapewnienia psini czesnego. Może poprosimy w tej podbramkowej sytuacji cioteczkę ellig o pomoc w formie karmy dla biedaczki wędrowniczki. ? Przewidywany na sobotę potencjalny transport przesunął się nieco w czasie, to bedę mieć okazję popytać o zgodę na dodatkowego pasażera do hoteliku. Okazja bezpłatna. Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wrocilam na watek, bo mnie Anawa namowila :):) Quote
Szarotka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Fiona chyba duza nie jest. Czytalam, ze ok. 20 kg. Quote
nescca Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dzięki ,dzieki,dzięki :) Pani Tereso.... Pani jest Aniołem :) Witaj Szrotko:lol::lol: super że jestes :) Quote
TERESA BORCZ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zmiana programu podróżującej do brzyścia cioteczki, ale będę śledzić to przesunięcie w czasie niewielkie. Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 nescca napisał(a): Witaj Szrotko:lol::lol: super że jestes :) Ja juz bylam, ale jakos stracilam serce do watku w pewnym momencie ........... Quote
wiq Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Szarotko, nie Ty jedna :P ale widzę, że idzie w dobrą stronę, tfu tfu tfu ;) Quote
anawa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 To co, dziewczyny, trzeba szybciutko organizować pieniądze. Czy Fiona ma jakieś na swoim koncie? Quote
Lu_Gosiak Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Szarotka']Hm mysle, ze nie, ale nie wiem. dobrze myslisz:) poki co Fiona ma nastepujace deklaracje: wiq- 30zł nescca- 30zł Layla - 100zł razem: 160zł Quote
anawa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 To ode mnie jeszcze 30 zł miesięcznie. Pod koniec marca już wpłaciłam, mam nadzieję, że to było już na nowy domek Fionki...... Quote
Lu_Gosiak Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 anawa ogromne dzieki:loveu::loveu: jak wplacalas to pieniadze na pewno sa, tylko jeszcze nie przyszedł nam wyciąg z konta a dostępu z netu nie mamy czyli mamy juz 190zł stałych deklracaji:multi::multi: SUPERR Quote
anawa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dziewczyny, ja cały czas utrzymuję ogłoszenia Fionki. Chcę ponownie wyróżnić jej ogłoszenie na gratce ale proszę wcześniej o potwierdzenie telefonu kontaktowego i maila. Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Moge dac 10 zl. miesiecznie (mimo, ze sobie obiecywalam, ze juz nie bede brala, ale Fiona jest jednym z psow, ktorego zauwazylam na poczatku mojej kariery na dogo, mialam przez jakis czas jej banerek). Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 anawa napisał(a):To mamy już 200 zł????? :multi::multi::multi: A ile ma byc ?? Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Hm czyli mniej wiecej 300 zl plus karma a jaka duza jest fiona ??, bo niektorzy za male pieski biora 300 z karma juz w tym. Quote
Lu_Gosiak Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='anawa']Dziewczyny, ja cały czas utrzymuję ogłoszenia Fionki. Chcę ponownie wyróżnić jej ogłoszenie na gratce ale proszę wcześniej o potwierdzenie telefonu kontaktowego i maila. dzieki Anawa bardzo:):loveu: mozesz dac moj: 793147805, mail: gotych@o2.pl [quote name='Szarotka']Moge dac 10 zl. miesiecznie (mimo, ze sobie obiecywalam, ze juz nie bede brala, ale Fiona jest jednym z psow, ktorego zauwazylam na poczatku mojej kariery na dogo, mialam przez jakis czas jej banerek). super Szarotko:loveu: ....pamietam, ze bylas na początku:p czyli mamy juz 200zł stałych deklaracji:multi::multi: zaraz pomolestuje nescce, ze ma juz konkrety załatwiac Quote
Recommended Posts