Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dopiero teraz dotarłam do wątku. Fionka jest zupełnie podobna do psicy cudownej którą mam na dt i własnie ma zabieg. Fiona jest fajna, napewno znajdzie domek, proponuje ogłoszenia w dzienniku zachodnim. staramy sie o wygodne miejscezanim znajdzie domek.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiona miala ogloszenia w Dzienniku Zachodnim, niestety z Nia trzeba popracowac troche zanim pojdzie do domku stałego....ona nie chodzi w ogóle na smyczy, na obcych reaguje lękiem

Posted

no, pierwsze najbardziej luksusowe miejsce już wstępnie ma, z opcja douczenia chodzenia na smyczy i reagowania na człowieka tak jak należy. ludzie tam są pełni miłości dla psiaków. ona jest chyba nie bardzo duża. Nie bardzo widzę że zdjęć. Myśle o mieleckim raju. chyba trzeba będzie zbierać szybciutko deklaracje. Kiedy chcielibyście ja posłać. Transport mógłby być ewentualnie w sobotę, wszystko jednak do szybkiego uzgodnienia z pewną cudną cioteczką czy by sie zgodziła Fionke zabrać.

Posted

Super wieści!!! Nareszcie Fionka sie doczekała............. mam nadzieje, że stamtąd szybciutko trafi do swojego, dluuuuuuugo wyczekiwanego domku.

Posted

Jeśli to będzie mielecki raj to powinno być 1o zl za dzien plus karma., pani joasia coś mówiła o niewielkiej podwyżce dla dużych psiaków, ale nie wiem czy fiona jest bardzo duża., a podwyżka w gruncie rzeczy niewielka . Tak że trzeba brać się do kwestowania i zapewnienia psini czesnego. Może poprosimy w tej podbramkowej sytuacji cioteczkę ellig o pomoc w formie karmy dla biedaczki wędrowniczki. ? Przewidywany na sobotę potencjalny transport przesunął się nieco w czasie, to bedę mieć okazję popytać o zgodę na dodatkowego pasażera do hoteliku. Okazja bezpłatna.

Posted

anawa ogromne dzieki:loveu::loveu:
jak wplacalas to pieniadze na pewno sa, tylko jeszcze nie przyszedł nam wyciąg z konta a dostępu z netu nie mamy

czyli mamy juz 190zł stałych deklracaji:multi::multi: SUPERR

Posted

Dziewczyny, ja cały czas utrzymuję ogłoszenia Fionki. Chcę ponownie wyróżnić jej ogłoszenie na gratce ale proszę wcześniej o potwierdzenie telefonu kontaktowego i maila.

Posted

Moge dac 10 zl. miesiecznie (mimo, ze sobie obiecywalam, ze juz nie bede brala, ale Fiona jest jednym z psow, ktorego zauwazylam na poczatku mojej kariery na dogo, mialam przez jakis czas jej banerek).

Posted

[quote name='anawa']Dziewczyny, ja cały czas utrzymuję ogłoszenia Fionki. Chcę ponownie wyróżnić jej ogłoszenie na gratce ale proszę wcześniej o potwierdzenie telefonu kontaktowego i maila.
dzieki Anawa bardzo:):loveu: mozesz dac moj: 793147805, mail: gotych@o2.pl
[quote name='Szarotka']Moge dac 10 zl. miesiecznie (mimo, ze sobie obiecywalam, ze juz nie bede brala, ale Fiona jest jednym z psow, ktorego zauwazylam na poczatku mojej kariery na dogo, mialam przez jakis czas jej banerek).
super Szarotko:loveu: ....pamietam, ze bylas na początku:p

czyli mamy juz 200zł stałych deklaracji:multi::multi:
zaraz pomolestuje nescce, ze ma juz konkrety załatwiac