Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Swietny pomysl. Podtrzymuję deklaracje comiesięczne w kwocie 30zl. A być może( zalezne od mojej pracy) od maja podniose deklaracje do zł.50. Jeśli tylko Fionka trafi do behawiorysty.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']rozmawiałam z mmlasowice, Fiona u Magdy czuje sie bezpiecznie, ale niestety nie wychodzi poza teren bo paraliżuje Ja strach, smyczy przerażliwie sie boi.....taki pies ma male szanse na adopcje a jeslli juz to tylko do domu z ogrodem...uważam, że Fiona powinna trafić do hotelu z behawiorystą może zmiana otoczenia i praca dziennie z Nia przyniesie efekty - trzeba spróbować....mmlasowice juz bardzo duzo zrobila, ale obecnie jak juz pisala od dłuzszego czasu ma slub na głowie i w zwiazku z tym mniej czasu

bardzo prosimy o deklaracje:modla::modla::modla: pomóżcie Nam sprawić by przestała sie bac
Poczytałam wątek i uważam że to konieczne!! inaczej Fionka się nie odnajdzie. Deklaruję Suni 100 zł miesięcznie .

Posted

nescca napisał(a):
Dzwonilam wczoraj do Pani ktora byla zainteresowana adopcją Fionki. Przemila starsza osoba ,ktora nie miala zielonego pojecia o wycofanu Fionki. Mimo to umowilam sie z Nią na tel. po niedzieli i ewentualna wizytę. Pani przez cala rozmowę powtarzla ,że jadnak wolala by psa nie suke. Dzis dostalam tel. od meza Magdy.... A więc co nastepuje... Zostalam przesluchana w sprawie powyższego telefonu. Rozmowa byla bardzo dziwna.... Kiedy Pan oznajmil mi ,że już kilka domkow ubiegajacych się o Fionkę wypadlo z gry to moje zdziwienie sieglo zenitu. Ja wiem o 2 łĄCZNIUE Z WCZORAJSZYM. Powiedzialam ,że skoro Fionka tak bardzo Państwu przeszkadza to zaraz po niedzieli ja zabierzemy. Padlo pytanie dokad. Odpowiedzialam ,że najprawdopodobniej do naszego przytuliska niestety. Uslyszalam w odp.że do przytuliska trafić nie powinna. Hm.... my to doskonale wiemy ale skoro nie moze tam trafic to chyba jedynie eutanazja. Nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Powiedzialam też ,że poprosilam moich przelozonych o pomoc w znalezieniu miejsca dla Fionki u jakiegos behawiorysty lub u kogos kto bezie umial z Nią popracować . Pan zaproponowal mi ,że przejmą Fionke na siebie i wyadoptują bez naszej wiedzi i bez informowania nas dokad pies trafi. POwiem ,że bylam zniesmaczona. Wiemy co oznaczają takie adopcje. W takim razie Pan ZARZĄDAŁ abym napisala na wątku wieeelkimi literami ,że Fion trafia do SCHRONISKA albo to EUTANAZJI. A więc dla Pana męża Magdy napisalam to :) A dla Was wiadomość..... jesli zgodzi sie nasz DT w Lublincu na Fionke to w przyszlym tyg.ją zabieramy. Jeśli nazbieramy deklaracji to chcemy aby trafiła do Jamora. Jesli sie nie uda to mamy nadzieję ,że Gdynia nam pomoze.

Na litość Boską!! Czy ktoś tu chce psa się pozbyć? czy mu pomóc??? Jak można oddać psa do kogoś kto nic o nim nie wie i w dodatku tak bardzo ważnych rzeczy!!!! szok!

Posted

[quote name='Leyla']Poczytałam wątek i uważam że to konieczne!! inaczej Fionka się nie odnajdzie. Deklaruję Suni 100 zł miesięcznie .
jak zwykle nie mam słów.....WIELKIE DZIEKI:loveu::loveu:

czyli mamy:

wiq - 30zł
nescca - 30zł /od maja moze 50zł/
Layla - 100zł

brakuje 200zł

Posted

nescca napisał(a):
Kto da grosik dla Fionki ?

Rozumiem, że numer konta inny, niż Fundacji? Nie mogę zadeklarować comiesięcznych wpłat ale postaram się jednak co miesiąc coś Fionce dorzucić.... Poproszę o numer konta......

Posted

Dzięki. Wpłacę 30 zł w tym miesiącu i postaram się co miesiąc co najmniej tyle samo dokładać do utrzymania Fionki.
.................
Już wpłaciłam :)

Posted

Ciągle u mmlasowice. Jestesmy w trakcie poszukiwania dla niej miejsca. W zaleznosci od tego ile uzbieramy deklaracji. Ceny sa przerozne. Poki co Ulv zastanawia sie nad podjeciem opieki i pracy z Fionka. Bardzo bym sobie tego zyczyla ponieważ Ulv ma na swoim koncie sporo sukcesow jesli chodzi o wycofane psy. Poki co ciagle prosimy o deklaracje.

Posted

Z okazji Swiat Wielkiej Nocy Zyczę Ci Fionko..... nowego stałego domku. I większego zainteresowania Twoim wątkiem. A wszystkich cioteczkom na Fionikowym wątku..... dużo Zdrowka i Wytrwałości w tym co robicie.

Posted

Właśnie dziś rozmawiałam z Panią która zajmuje sie lokowaniem psow w super hotelikach. Jest szansa ,że Fionka trafi naprawdę dobrze :) Potrzeba jej poswiecic trochę czesu. Goś....dzięki za cudowny kontakt. Jeśli to wszystki się uda to.... opiszę wszystko w szczegółach :) Trzymajcie kciuki :)