nescca Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Nawet sie nie odezwał. Nie był u Mmlasowice i nawet nie zadzwonił. Ufffffffffff............... :) Nie ufalam mu mimo ,że go nie poznałam. Mam nadzieję ,że Fionka trafi do kogos kto da Jej wiele serducha. Quote
anawa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='nescca']Nawet sie nie odezwał. Nie był u Mmlasowice i nawet nie zadzwonił. [/QUOTE] No i dobrze................. Quote
mmlasowice Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Zaległe podziękowania za darowizny na rzecz Fiony ------------------------------------------------------------------- 28.01.2010 - od anawa dla Fiony w styczniu - 10,00 zł 28.01.2008 - dla Fiony_Baldek 2 - 50,00zł 29.01.2010 - od Szarotka darowizna / na którego psa?/ - 10,00 zł 02.02.2010 - wig Fiona styczeń i luty - 60,00 zł Gorąco Wam Wszystkim dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepraszam za opóżnienie z wpisem na wątek - ale gorący okres rozliczeniowy fundacji + nowa praca zawodowa itd wesel syna oraz nowe bidy do opieki = brak czasu ! Sami rozumiecie. O godz 4,45 wstaję . Karmię psy i wypuszczam na poranne siku.Zbieram "miny" tych , które nie wytrzymały / w mrozy nie wypuszczam w nocy/ Podaję poranne dawki leków.O godz 6,00 uruchamiamy samochody i wyruszamy na "etat" Przedtem jednak szybkie zakupy w hurtowni żywności ( karmy itd)O godz 14 i 14,30 koniec pracy (pseudo) zarobkowej. Pędem do Urzędów...........zakupy dla nas czyli dla ludzi. Karmienie gotowanym sfory. Kontrola spożytej suchej karmy - dobre psy pozostawiają dla mnie , żebym sobie sama ją zjadła. Runda sfory w ogród.Wieczorne dawki leków.Zmywanie podłóg. Zmiana pościeli( kontrola obecności zdechłych pcheł na pościeli). Praca sprawozdawcza .............przy komputerze do czerwoności gałek ocznych. Parę godzin szybkiego snu z bojażliwym ratlerkiem - ps nesca - Lu_Gosiak ponoć gdzieś są chętni na maliznę w Waszych okolicach (DAJCIE ZNAĆ - ULŻYCIE MI) I OD NOWA TO SAMO. Zastanawiam się jak mam się wstrzelić w ten program z wizytą u wetów? Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Lara zrobila alegro. Jestem ciekawa czy ktos na nie wchodzil. Quote
__Lara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 http://www.allegro.pl/item901299113_fiona_czeka_na_ksiecia_moze_to_ty_pies_psy.html Ma 359 wejść. Quote
mmlasowice Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Fiona ma bardzo dużą oglądalność na każdym allegro. Przeszkodą zaporową w adopcji jest jej psychika. Quote
Lu_Gosiak Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 noo tyle wejść i zero telefonu i zero maila:( Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Psy w podobnym lub gorszym stanie poszly w adopcje to i Fiona pojdzie. Trzeba tylko na odpowiednia osobe trafic. Quote
Szarotka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='__Lara']Zobaczycie, jeszcze zmieni się jej los![/QUOTE] Lara that's my girl :):) Lara popieram postawe pozytywna :):) Quote
Lu_Gosiak Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Szarotka']Psy w podobnym lub gorszym stanie poszly w adopcje to i Fiona pojdzie. Trzeba tylko na odpowiednia osobe trafic.[/QUOTE] wiem np.moj ukochany Piracik:):) Quote
__Lara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Szarotka']Lara that's my girl :):) Lara popieram postawe pozytywna :):)[/QUOTE] Właśnie! :D grunt to pozytywnie myśleć! :ylsuper::klacz: Kochani, a Fiona ma dużo innych ogłoszeń, poza allegro? Quote
nescca Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ZAczynam myslec pozytywnie. Fiona musi miec dobry dom. Magdo....a ode mnie przelewu nie dostalas? Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']wiem np.moj ukochany Piracik:):)[/QUOTE] No i Dora tez od Jamora :):) potem Ogonek vel Yogi zaczyna rozkwitac w DT. a nawet nie chcial wstawac. Pewnie mysle, ze jest wiele innych. Quote
mmlasowice Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dn. 01 lutego za styczeń na Fionkę "NESCCA" - 30 zł. Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wiq Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 wrzuciłam do pierwszego postu ;) ech Fiona, kiedy Ty się do domu wyniesiesz w końcu?.. ;) Quote
Lu_Gosiak Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 na luty mamy: wiq- 30zł nesca- 30zł betka - 30zł - wpłacila do mnie dzis przekieruje na Fione czyli brakuje jeszcze 110zł do opłacenia DT Fiona byla w lublinieckiej gazecie...mmlasowice czy byly jakies telefony ??????? Quote
wiq Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 kurcze, musi ktoś zadzwonić w końcu... Quote
NaamahsChild Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Fionko, gdzie ten Twój domek, co? Czemu telefon milczy jak zaklęty:( Quote
Szarotka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Hm czasami trzeba zmienic tekst jak ten co jest nie dziala. Quote
mmlasowice Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Powiatowy Lekarz Weterynarii zajął dzisiaj niekorzystne stanowisko względem moich psów. Pisałam Wam o tym ,że to nie są żarty.Przedszkole jest i są również ..............telefonu do Straży Miejskie i Powiatu o zlikwodowanie AZYLU - dali termin do końca marca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli nie będzie adopcji - nastąpi odebranie ich z urzędu i wywiezienie do schroniska. Quote
Recommended Posts