Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anawa - mail do mnie wrócił, z adnotacją że jest nieaktualny. W takim razie podaję numer na forum:
FOZ " Ulga w Cierpieniu" Fundacja Opieki nad Zwierzętami Skrzywzonymi przez Ludzi
nr konta: 24 8463 0005 2001 0001 2045 0001

Posted

[quote name='mmlasowice']Anawa - mail do mnie wrócił, z adnotacją że jest nieaktualny. W takim razie podaję numer na forum:
FOZ " Ulga w Cierpieniu" Fundacja Opieki nad Zwierzętami Skrzywzonymi przez Ludzi
nr konta: 24 8463 0005 2001 0001 2045 0001[/QUOTE]
Adres e-mail jest jak najbardziej aktualny - nie wiem, co się stało.........
Dzięki za nr konta, juz wpłacam :)

Posted

[quote name='anawa']Adres e-mail jest jak najbardziej aktualny - nie wiem, co się stało.........
[/QUOTE]

W takim razie musicie wyjaśnić czy o takim samym adresie mailowym mówicie :evil_lol:

Posted

[quote name='paros']W takim razie musicie wyjaśnić czy o takim samym adresie mailowym mówicie :evil_lol:[/QUOTE]
Poradziłysmy sobie bez maila :) Pieniążki wpłacone :)

Posted

Nie cieszyla bym sie zbytnio. Facet mial jakies trzy psy ze schroniska ktore mu rzekomo padły (powodem były ponoć choroby) Niedawno mial jakiegos dużego psa ,ktory nie mogl pogodzic sie z jego psem....i pies zostal wydany. To raczej dosc lekkomyslne podejscie.... Dziś dzwoniłam do człowieka cały ranek..... niestety nie odbierał tel. nie oddzwonił. A po za tym..... ma wczesniej oblecieć schroniska w pobliżu. Zrozumialam ,że Fiona ma być kiedy nic lepszego sie nie trafi. Nie brzmi to optymistycznie......ale oczywiscie ....jesli zadzwoni to porozmawiam ......i jesli rozmowa będzie konkretna to pojadę na wizytę przedadopcyjną.

Posted

Ten potencjalny adoptujacy nie brzmi zbyt obiecujaco:roll::roll::roll:, za duzo padajacych psow :roll::roll:
Czy to jest Toszek kolo Strzelec Opolskich ??
Obok tego Toszka mieszka moja bardzo bliska przyjaciolka, ale nie wiedzialam, ze tam jest zaklad psychiatryczny - nie chwalila sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']no to ja już się przestałam cieszyć z lekka :([/QUOTE]
Poza tym Fiona potrzebuje cieplej i cierpliwej osoby, ktora sie bedzie nia zajmowac i pozwoli jej przelamac strach itp.
Fiona jest dzieckiem specjalnej troski.

Posted

Bingo Szarotko.....wlasnie to mialam na mysli. I jeszcze jej lęk przed mężczyznami. Zobaczę w jaki desen gość bedzie mówił. Jeżeli wgole sie odezwie....Niby tak dlugo obserwował Fionkę.....zdecydował sie ,ale wcześniej posprawdza schroniska.... jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć w tę przemyslana decyzję o jej "przysposobieniu". Zobaczymy .....czas pokaże.