Szarotka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 To trzeba wyslac pw. do znajomych i ich poprosic, zeby tez rozeslali, bo niektorzy moga nawet nie wiedziec, ze watek istnieje. Quote
nescca Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jeśli ktoś zechciał by porozsyłać pw to tu mamy gotowy tekst. FIONA….. OBY TO NIE MORBITAL MUSIAŁ BYĆ JEJ WYBAWIENIEM Fiona pochodzi z Krężla. Jej losy są tragicze…..jak zresztą losy wszystkich psów z tamtego miejsca. Wycofana totalnie…..kilka dni od przybycia do nas rodzi dwoje małych. W schronie warunki kiepskie….mrozy 20 stopniowe. Rok 2009. Fiona jedzie wraz z dziećmi do Wrocławia…. Do lepszego życia. Do DT Niestety….. nie dała się zresocjalizować. Dzieci trafiły do dobrych domków a Fionka… do Pani Magdy na Śląsk.Znów DT. Wieeelki dom….duży ogród i wiele psów. Po prawie roku powoli już ufa….wchodzi do mieszkania…..daje się Magdzie pogłaskać. Ale jeszcze długa droga przed Nią. Niestety mimo wieeelu ogłoszeń nikt nie chciał suni. Jedyne oferty to kojec. Ona w kojcu nie da radu….. wycofa się totalnie. Nie wiemy jak to możliwe ,że nie znalazł się nikt komu wpadła by w oko. To przepiękna i przemądra sunia. Niestety….z pewnych względów musimy ją zabrać z DT. Mamy czas do końca stycznia. Inne DT nie bardzo chcą Ją przyjąć ze względu na Jej wycofanie. Fionie potrzebny jest dom z innym psem (psy kocha nad życie) i z cierpliwym właścicielem. Zbieramy na Nią deklaracje… bo to teraz najważniejsze. Ona nie może wrócić do schroniska. Wiemy ,że jeśli schronisko będzie jedynym rozwiązaniem to lepiej będzie Fionę uśpić. Myślę ,że wtedy serce nam pęknie. Błagamy o deklaracje….. My same zadeklarowałyśmy 60 zł. Wiemy ,że dogomaniacy są wspaniali…..,że tyle razy pomogli w sytuacjach bez wyjścia. Teraz to my jesteśmy w takiej sytuacji . Jeszcze raz prosimy….wejdźcie na wątek… pomóżmy wspólnie tej cudownej psinie która już tak wiele przeszła. http://www.dogomania.pl/threads/129203-A-lAE-sk-TG-Fiona-ma-czas-do-koA-ca-stycznia Za osatatniej chwili.... Magda zgodziła się dłużej przetrzymać Fionkę ,ale musi mieć na nia kająś kaskę. Więć bardzo ślicznie prosimy..... pozwólmy Fionce na szczęśliwe życie w miejscu ktore pokochala. Quote
Szarotka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Fiona trzeba twoja finanse podratowac. Postaram sie jutro troche rozeslac. Mam nadzieje, ze nie jestem jedyna na tym watku. Quote
Lu_Gosiak Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 jest nas mało u Fiony, ale damy rade...140zł to nieduzo przy sumach jakie sie zbieralo nie raz na dogo....musi sie udac........niestety Fionki nie bylo w piatek w gazecie, wskoczyla płatna reklama... Quote
Szarotka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 No to trzeba rozeslac do krewnych i znajomych krolika :):) 140 zl to nieduzo. Quote
Szarotka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Moze prwadzacy watek wstawil by to w tytul. Quote
baldek2 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wplace na Fionke 50 ZL jednorazowo narazie ale prosze o nr konta. Quote
tocha Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ile potrzeba na PLATNE OGLOSZENIE FIONKI???? Quote
Szarotka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 __Lara napisał(a):Jestem, jestem ;) zrobię allegro, dajcie mi trochę czasu :) a co z wyróżnieniem? Lara wybacz, ale nie zauwazylam. Quote
Szarotka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 tocha napisał(a):Ile potrzeba na PLATNE OGLOSZENIE FIONKI???? Ile kosztuje wyroznienie ?? Quote
__Lara Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Szarotka']Ile kosztuje wyroznienie ?? Szarotka, zwykłe 12zł, z podświetleniem i pogrubieniem 20zł. Quote
mmlasowice Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Baldek2 wysłałam Ci mailem i na Pw informacje. Dziękuję za deklaracje. Quote
paros Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kamila_s napisał(a):Kochane ..na Fionke zostalo wplacone 150zl od paros i 20 zl od malicja:-) ja wpłaciłam 16 grudnia 150 zł na Fionkę ale nie widzę tej sumy w wykazie wpłat w 1-wszym poście :shake: Quote
wiq Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 paros, dobrze, że zwróciłaś uwagę, bo mi jakoś umknął jeden rozliczeniowy post. teraz powinno się zgadzać. Quote
wiq Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 btw, pojawiło się ogłoszenie w tej gazecie? Quote
Szarotka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='__Lara']Szarotka, zwykłe 12zł, z podświetleniem i pogrubieniem 20zł. Jak by co to moge przekazac, ale dopiero w lutym. Quote
__Lara Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Oki, to narazie zrobię jej zwykłe, a od lutego wyróżnimy, ok? Quote
Szarotka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jasne. Ja wysylam raz w miesiacu do jednej osoby a ona podaje dalej. Quote
Szarotka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 __Lara napisał(a):Oki, to narazie zrobię jej zwykłe, a od lutego wyróżnimy, ok? Lara potrzebuje nr. konta :):) znalazlam 30 zl. to 20 na wyroznienie a 10 zl. na konto Fiony. Wyslij mi na pw. nr. Twojego konta, a potem to co zostanie wplac na Fione :):) Quote
Lu_Gosiak Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Szarotka']Lara potrzebuje nr. konta :):) znalazlam 30 zl. to 20 na wyroznienie a 10 zl. na konto Fiony. Wyslij mi na pw. nr. Twojego konta, a potem to co zostanie wplac na Fione :):) dzieki bardzo Szarotko:) wpłaty w styczniu: Lu_Gosiak bazarek - 70zł baldek2 - 50zł wiq - 30zł nesca - 30zł Szarotka - 10zł czyli do opłaty miesięcznej: brakuje za styczeń 10zł:multi: Quote
__Lara Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Już Szarotka podaję :) Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=901299113 Quote
Szarotka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kto podaruje Fionie szczescie za 10 zl :):) tyle jej brakuje w styczniu .............. 10 zl. dla Fiony Quote
anawa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Szarotka']Kto podaruje Fionie szczescie za 10 zl :):) tyle jej brakuje w styczniu .............. 10 zl. dla Fiony No jak to - kto, jak nie ja? Poproszę o nr konta :) Quote
Recommended Posts