anett Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 matko ale ten wątek hula:flaming: Napisałam prośbę do Lary o allegro Wiq czy Ty masz zdjęcia Fiony w oryginalnym rozmiarze?? Quote
anett Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Najlepsze są chyba te w zimowej scenerii Wiq zdjęcia osobie, która wystawi allegro dla Fiony; Lara na razie nie odpowiedziała.. Quote
Szarotka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Lara jest pewnie przywalona robota ............. Quote
paros Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='wiq']mam trochę, komu przesłać? To poproszę fotki, tekst i do kogo namiar (nr tel. i mail) to zrobię allegro :lol: do mnie jogwa@o2.pl Quote
anawa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Super!!! Dzięki, Paros. Niech to Allegro powali wszystkich i niech ustawia sie kolejka po Fionkę :) Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jestem, jestem ;) zrobię allegro, dajcie mi trochę czasu :) a co z wyróżnieniem? Quote
Szarotka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 To juz chyba prowadzacy watek niech sie wypowiedza :):) Quote
anawa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 __Lara napisał(a):Jestem, jestem ;) zrobię allegro, dajcie mi trochę czasu :) a co z wyróżnieniem? 20 zł, bo tyle to chyba kosztuje, mogę zasponsorować :) Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ok ;) to podam konto. Tu macie jedne z moich ostatnich allegro: http://www.allegro.pl/item877054407_lubisz_york_i_musisz_wejsc_pies_marzenie_psy.html --> 392 wejść od 2 dni, allegro za 12zł, z wyróżnieniem http://www.allegro.pl/item877096041_tylko_numer_a_zyje_nie_york_jamnik_amstaff.html --> 134 wejścia od 1 dnia, allegro z super wyróżnieniem (+ podświetlenie + pogrubienie) za 20zł http://www.allegro.pl/item878062498_pies_dla_kochajacych_owczarki_i_nie_tylko_psy.html --> 69 wejść od 1 dnia, allegro za 12zł tylko z wyróżnieniem. http://www.allegro.pl/item878088622_pies_dla_najleszego_domu_kto_pierwszy_ten_lepszy.html --> 70 wejść od 1 dnia, allegro zwykłe Czy pasuje Wam w takiej niestandardowej formie? Z tego co widzę to jest wiele wejść. Quote
anawa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='__Lara']ok ;) to podam konto. Tu macie jedne z moich ostatnich allegro: http://www.allegro.pl/item877054407_lubisz_york_i_musisz_wejsc_pies_marzenie_psy.html --> 392 wejść od 2 dni, allegro za 12zł, z wyróżnieniem http://www.allegro.pl/item877096041_tylko_numer_a_zyje_nie_york_jamnik_amstaff.html --> 134 wejścia od 1 dnia, allegro z super wyróżnieniem (+ podświetlenie + pogrubienie) za 20zł http://www.allegro.pl/item878062498_pies_dla_kochajacych_owczarki_i_nie_tylko_psy.html --> 69 wejść od 1 dnia, allegro za 12zł tylko z wyróżnieniem. http://www.allegro.pl/item878088622_pies_dla_najleszego_domu_kto_pierwszy_ten_lepszy.html --> 70 wejść od 1 dnia, allegro zwykłe Czy pasuje Wam w takiej niestandardowej formie? Z tego co widzę to jest wiele wejść. Mnie się bardzo podoba. To podaj, proszę, nr konta na PW to szybciutko wpłacę, nie ma na co czekać. Płaciłam kiedyś komuś 20 zł. Czy to za "super wyróżnienie"? Quote
wiq Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 paros, dzięki za dobre chęci, ale skoro _Lara już się zgodziła, to ją wykorzystamy :evil_lol: __Lara, wysyłam Ci zdjęcia Fiony na maila z profilu ;) Quote
anawa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 wiq napisał(a):paros, dzięki za dobre chęci, ale skoro _Lara już się zgodziła, to ją wykorzystamy :evil_lol: __Lara, wysyłam Ci zdjęcia Fiony na maila z profilu ;) A tekst pozostawiamy _Larze? Wiq, a może skorzystajmy również z pomocy Paros................:cool3: od przybytku głowa nie boli a na Allegro można dawać tyle ogłoszeń, ile sie chce - nikt nic nie odrzuci :razz: Quote
wiq Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 teksty podeślę jako propozycje i informacje, myślę, że __Lara coś chwytliwego skleci :) co do pomocy paros, w sumie czemu nie ;) ja co prawda prowadzę wątek, ale tylko jako porządkowy, więc nie mnie decydować ;) co Wy na to, dziewczyny? nescca, żyjesz?:P Quote
Kamila_s Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 paros dzieki za pomoc Fionce!!!:-)))))))))))))))))))) Paros przekazala na Fionke pieniazki,ktore byly na Maxa........... Quote
anett Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='wiq']teksty podeślę jako propozycje i informacje, myślę, że __Lara coś chwytliwego skleci :) Tekst Larze wysłałam od razu, do dowolnej modyfikacji;) Wiq daj może jeszcze aktualizację w pierwszym poście, dużymi literami, że Fiona ma czas w DT do końca stycznia i PILNIE szukamy innego DT lub DS i dwa zdania historii, że to sunia po przejściach itp. tak, żeby nowe osoby wchodzące na wątek w 3 zdaniach miały jasność sytuacji Quote
mmlasowice Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 21 grudnia 2009r "nesca" przelała 170,00zł na Fionke za co w jej imieniu gorąco dziękuję. Wczoraj transportowałam 3 małe suczki na okazanie -aż do Sosnowca. Brak porozumienia co do wyboru oddalił decyzję do poniedziałku. Wrócilismy całą trójka do domu - ku uciesze Fiony. Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tak, możecie tekst podesłać jak chcecie, a ja coś jak to napisaliście "chwytliwego" sklecę ;) Zaraz wysyłam nr konta, allegro będzie wieczorem. Quote
nescca Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 wiq napisał(a):teksty podeślę jako propozycje i informacje, myślę, że __Lara coś chwytliwego skleci :) co do pomocy paros, w sumie czemu nie ;) ja co prawda prowadzę wątek, ale tylko jako porządkowy, więc nie mnie decydować ;) co Wy na to, dziewczyny? nescca, żyjesz?:P Czasami wolala bym nie zyc..... Wig. Uwierz.... Quote
Szarotka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nescca napisał(a):Czasami wolala bym nie zyc..... Wig. Uwierz.... Wow Nesca, nie mow takich rzeczy. Quote
nescca Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 1.Byłyśmy dziś w inspekcji weterynaryjnej. Po dlugiej rozmowie wcale nie jestesmy w optymistycznych nastrojach. Rozmowy dotyczyly poprawy warunkow w schronisku i sytuacji zwierzat po wypadkach drogowych. Przedstawiciele miasta są głusi na te sprawy. 2.Tydzień przed swietami ktos wywalil z auta malenstwo wielkosci jamnika. Probujemy go zlapac od tamtej pory. Raz sie to skonczylo ucieczka po zjedzeniu sedalinu i kapiela w rzece.....przy 20 stopniowym mrozie. Myslalysmy ze maluch gdziez zamarzl. Jednak szukalysmy nadal. Okazalo sie ze zyje.....przemieszcza sie a więci my z daleka za nim. Za cholere nie da sie zlapac. Wychudl juz.....pod brzuchem wiszą mu sople. Nie wiem juz co robić. Broni palmera nie mamy. I raczej miec nie bedziemy. Miasto nie jest zainteresowane jej kupnem. 3. Nastepna sprawa. Zgłoszenie że na wsi porzucono w wigilie retriwera. Nie udalo sie go namierzyc. Po noworocznym polowaniu slad po nim zagninął. 4.Kilka dni temu przywieziono do nas staruszeczka jamnika. Chyba pamieta druga wojne swiatowa. Taki strary. Trząsl sie w schronie strasznie. Przygarnela go na DT moja siostrzenica.. Niestety.... juz od 3 dni szczeka. Nikt nie moze w nocy spac. Maluch nie powinien wracac do schroniska ze wzgledu na stan zdrowia.Antyszczekacz nie dziala. Maly musi byc izolowany poniewaz w domu jest amstaf. Przy probie zapoznania jamnik malo amstafa nie zjadł. Boimy sie za w koncu amstaf nie wytrzyma. 5. Do tego na tymczasie piec szczeniakow.(Niektore to prezenty wywalone na snieg ) miedzy innymi 6-tyg szczenie.( To wszystko na jednym tymczasie. ) Dzięki Ci Aniu. 6.Na Snoopka zero wplat.(zabrany z interwencji w czestochowie.) 7.I do tego Fiona....ktora najbardziej lezy mi na sercu. Nie dziwcie sie ,że zyć sie odechciewa. To Tylko kilka porazek jakie nam(mi) sie przytrafily w ostatnim czasie. Jeśli Fionie sie nie uda...... to ja się żegnam z jakakolwiek pomoca zwierzętom. Chyba z takimi niepowodzeniami nie ma to sensu. Mam totalnego dola. Amen. Quote
mmlasowice Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 W ubiegłym tygodniu odesłałam rodowodowego ,młodego labka do schronu.Łagodny maluch z nieczytelnym tatuażem Przejdzie kwarantannę i do ..........ludzi. Może do dobrych. Nie mam szans na dalesze przyjmowanie. Firma remontowa w progu, wesele za pasem a u mnie psi szał.Prokuratura umarza sprawy z barku dostatecznych dowodów, weterynarze zeznają na korzyść sprawców robiąc z nich ANIOŁY, urzędy kłamią że nie było zgłoszenia odłowienia psa więc Mazurowa kręci / faksu mojego ze zgłoszeniem już 3 m-ce szukają/-psa ZDROWOTNIE wyprowadziłam,wyadoptowałam a Oni nadal faksu szukają / żeby nie dofinansować pobytu/. TAKIE NASZE WSPÓLNE DOŚWIADCZENIA. MOŻNA PISAĆ I PISAĆ O TYM.........WIERZĘ W MOC TELEWIZJI I ROZUMIEM LUDZI PODEMUJĄCYCH TELEWIZYJNE INTERWENCJE. Inaczej nie mamy szans na uporządkowanie tego bestialstwa. Quote
Recommended Posts