Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Naa.............co u Ciebie?
nesca i Lu-Gosiak wysłałam Wam mailem kolejne fotki z dnia dzisiejszego / oczywiście z Kastorem/

02.XII.09 ofiarna "wig" przekazała na Fionkę 25,00zł - mocno dziękuję!!!

Czy Fionce kroi się kariera aktorska? Jestem za i to baaaaaaaaaaaaaaardzo!!!

Posted

właśnie ogladam wylegujaca sie na łóżku Fionke:):) ......potem wstawie fotki na watek
w najblizszych dniach zrobie bazarek na Fionke.........potrzebne wsparcie:help1::help1::help1: zobowiązalismy sie do płacenia 200zł miesiecznie....niestety nie zawsze tyle jest...kochana mmlasowice przymyka oko, ale ma 10 podopiecznych i mase wydatków....prosimy o wsparcie....jakiekolwiek - bazarek, wplata jednorazowa
na ten miesiac jest dopiero 25zł

Posted

Zdjęcia sfory wylegujacej sie na małżeńskim łożu Madzi są cudowne. Fionka baaardzo kocha Kastora....to widac na pierwszy rzut oka. Gosia.... przylaczam sie do bazarku. Pracuje na allegro cegielkowym. Idzie mi to jak krew z nosa.... ale pewnie wyjdzie....musi.

Posted

Wieczorem Fionka podeszła do płotu za którym stała obca kobieta. Piszczała do Niej i wpychała sznupę między przęsła do pogłaskania.Kobieta , ta powiedziała mi :"WIDZIAŁA PANI ONA CHCE DO MNIE". Niestety do domu z kilkoma kotami Fionka się nie nadaje.Odpada!!!

Posted

Dziękuję nesca! Fiona błyszczy się jak wylakierowana. Podgardle jej zgęstniało, biały krawacik rozrósł się. Dzisiaj biegnąc przez suterynę niespodziewała się w niej mojego męża i..................posikała się.Cała FIONELcia.

Posted

szkoda, że tamta pani nie może zaadoptować Fiony..
ale jej zachowanie - zaskakujące!

p. Magdo, mogę prosić o zestawienie wpłat na Fionę za listopad i grudzień?
za listopad wyłowiłam z wątku takie:
02.11 - 17 zł
06.11 - 100 zł
12.11 - 10 zł

Posted

To co na wątku zestawiłam jest prawdą. Wszystkie dokumenty bankowe / wyciągi / musze za poprzedni m-c wysyłać do dnia 10 m-ca następnego do K-c. Na razie jędżdże z nimi osobiście . Muszę w księgowości zadawać pytania o sprawy . które związane są z prowadzeniem fundacji - żeby nie beknąć przed SKARBÓWKĄ.

Kolejne grudniowe wyciągi odbiorę w poniedziałek .Dziękuję za pomoc finansową.Przy tej armi jest mi ogromnie potrzebna!!!.

Posted

p. Magdo, w takim razie jak upora się Pani z wyciągami proszę podać wpłaty na Fionkę, przekleję do pierwszego postu dla jasności ;)

a nasza bohaterka jednak nie załapała się na przedświąteczny program w krakowskiej tv... może to i lepiej, pojawi się po opadnięciu tego szaleństwa. oby wypatrzył ją domek najlepszy z najlepszych ;)
nie ukrywam, że ogromne nadzieje wiążę z emisją jej ogłoszenia na telewizyjnej antenie...
jeśli to nie zadziała, to co?..

Posted

Będzie ciężko ! Fiona potrafi wyprowadzić z równowagi najspokojnieszego człowieka.Dwa dni przed świętami myślałam ,ze zwariuję. Fiona uparta, reszta sfory nie doopanowania i miliony telefonów- roszczeniowej smarkateri, interwencji o bezdomności,pogryzieniach - pogoni za szczeniakiem numerowanym na schronisko w Chorzowie / dzwoniłam do nich - byli niewzruszeni - więc pies szczenię nadal lata po ulicy/ Ja świata nie zbawię . Ile mozna miec psów w domu? Deszcze ,roztopy- błota po kostki i sfora wnosząca to wszystko w świąteczny dom!