nescca Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Tak..... miały szczescie....nie tak jak ta biedna koteczka u nauczycielki. Quote
mmlasowice Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Fiona już nie jest taka uległa. Przegoniła ostro Sonię z sypialni......................... Quote
wiq Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 rogi pokazuje... ;) widzę, że allegro dla Fionki wisi, a telefonów brak?.. :( Quote
wiq Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 dzięki niezastąpionej Paulinie Fionka powinna pojawić się na antenie krakowskiej telewizji - może tam znajdzie szczęście? Quote
NaamahsChild Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Oj Fiono, Fiono - do domu wreszcie zmykaj.. Tak na święta to by Ci się już przydało:) Na pewno jest ktoś, kto Cię mocno pokocha:) Quote
mmlasowice Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Witaj Naa.............co u Ciebie? nesca i Lu-Gosiak wysłałam Wam mailem kolejne fotki z dnia dzisiejszego / oczywiście z Kastorem/ 02.XII.09 ofiarna "wig" przekazała na Fionkę 25,00zł - mocno dziękuję!!! Czy Fionce kroi się kariera aktorska? Jestem za i to baaaaaaaaaaaaaaardzo!!! Quote
Lu_Gosiak Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 właśnie ogladam wylegujaca sie na łóżku Fionke:):) ......potem wstawie fotki na watek w najblizszych dniach zrobie bazarek na Fionke.........potrzebne wsparcie:help1::help1::help1: zobowiązalismy sie do płacenia 200zł miesiecznie....niestety nie zawsze tyle jest...kochana mmlasowice przymyka oko, ale ma 10 podopiecznych i mase wydatków....prosimy o wsparcie....jakiekolwiek - bazarek, wplata jednorazowa na ten miesiac jest dopiero 25zł Quote
nescca Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zdjęcia sfory wylegujacej sie na małżeńskim łożu Madzi są cudowne. Fionka baaardzo kocha Kastora....to widac na pierwszy rzut oka. Gosia.... przylaczam sie do bazarku. Pracuje na allegro cegielkowym. Idzie mi to jak krew z nosa.... ale pewnie wyjdzie....musi. Quote
NaamahsChild Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witaj mmlasowice:) U mnie wszystko dobrze, chciałabym się z Panią i kompanią spotkać przed/w okolicy świąt:) Quote
Lu_Gosiak Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 obiecane zdjecia Fionki:) ale przepieknie wyglada Quote
mmlasowice Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Naa odpisuję Ci na wątku -ale korespondentka gdzieś przepada.Nie podoba mi się ta nowa wersja DOGO. Monika - jutro jadę do Księgowości do K-c na ul Korfantego 2. Zobaczymy się? Quote
mmlasowice Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Fionka jest baaaaaaaaaaaaaaaardzo smutna po utracie przyjaciółki Soni z Kodrąbia. Fioneczko - Ty też doczekasz się dnia w którym tak jak Sonia staniesz sie tą JEDYNĄ!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 bazarek na Fione zapraszam!!!! http://www.dogomania.pl/threads/175572-Mega-bazar-rA-A-noA-ci-ciuchy-ksiazki-farby-smycze-na-fione-i-maxa-do20-12-god-23?p=13688765#post13688765 Quote
mmlasowice Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Wieczorem Fionka podeszła do płotu za którym stała obca kobieta. Piszczała do Niej i wpychała sznupę między przęsła do pogłaskania.Kobieta , ta powiedziała mi :"WIDZIAŁA PANI ONA CHCE DO MNIE". Niestety do domu z kilkoma kotami Fionka się nie nadaje.Odpada!!! Quote
nescca Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Fiona tak zareagowala na obca kobietę? Madziu..... dokonala sie u Ciebie ogromna przemiana tej psinki. Niesamowite..... aż ciężko uwierzyć. Quote
mmlasowice Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dziękuję nesca! Fiona błyszczy się jak wylakierowana. Podgardle jej zgęstniało, biały krawacik rozrósł się. Dzisiaj biegnąc przez suterynę niespodziewała się w niej mojego męża i..................posikała się.Cała FIONELcia. Quote
anett Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Biedna Fionka.... jak to głęboko siedzi!! Quote
mmlasowice Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Fionka szybko traci ciepło w stopach. Po wyjściu z domu zaraz staje na 3 łapkach. Natomiast całym ciałem potrafi wylegiwać się w śniegu!!! Quote
Kamila_s Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kochane ..na Fionke zostalo wplacone 150zl od paros i 20 zl od malicja:-) Quote
wiq Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 szkoda, że tamta pani nie może zaadoptować Fiony.. ale jej zachowanie - zaskakujące! p. Magdo, mogę prosić o zestawienie wpłat na Fionę za listopad i grudzień? za listopad wyłowiłam z wątku takie: 02.11 - 17 zł 06.11 - 100 zł 12.11 - 10 zł Quote
mmlasowice Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 To co na wątku zestawiłam jest prawdą. Wszystkie dokumenty bankowe / wyciągi / musze za poprzedni m-c wysyłać do dnia 10 m-ca następnego do K-c. Na razie jędżdże z nimi osobiście . Muszę w księgowości zadawać pytania o sprawy . które związane są z prowadzeniem fundacji - żeby nie beknąć przed SKARBÓWKĄ. Kolejne grudniowe wyciągi odbiorę w poniedziałek .Dziękuję za pomoc finansową.Przy tej armi jest mi ogromnie potrzebna!!!. Quote
mmlasowice Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 wig - Pani , do której Fionka piszczała ma 12-letnią sukę.Jest kobietą w wieku 75 lat. Sama mi powiedziała ,że następnego już nie da rady wychować pomimo chęci. Quote
mmlasowice Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Bank wydał dzisiaj wyciągi jedynie z okresu do 14 grudnia.Odbierał mąż - wydawała nowa pracownica. Wniosek-musze sama interweniować, bo się nie zgadza. Quote
wiq Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 p. Magdo, w takim razie jak upora się Pani z wyciągami proszę podać wpłaty na Fionkę, przekleję do pierwszego postu dla jasności ;) a nasza bohaterka jednak nie załapała się na przedświąteczny program w krakowskiej tv... może to i lepiej, pojawi się po opadnięciu tego szaleństwa. oby wypatrzył ją domek najlepszy z najlepszych ;) nie ukrywam, że ogromne nadzieje wiążę z emisją jej ogłoszenia na telewizyjnej antenie... jeśli to nie zadziała, to co?.. Quote
mmlasowice Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Będzie ciężko ! Fiona potrafi wyprowadzić z równowagi najspokojnieszego człowieka.Dwa dni przed świętami myślałam ,ze zwariuję. Fiona uparta, reszta sfory nie doopanowania i miliony telefonów- roszczeniowej smarkateri, interwencji o bezdomności,pogryzieniach - pogoni za szczeniakiem numerowanym na schronisko w Chorzowie / dzwoniłam do nich - byli niewzruszeni - więc pies szczenię nadal lata po ulicy/ Ja świata nie zbawię . Ile mozna miec psów w domu? Deszcze ,roztopy- błota po kostki i sfora wnosząca to wszystko w świąteczny dom! Quote
Recommended Posts