wiq Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 co to za cisza na wątku? zapomnieli znów o Fionie? :roll: Quote
nescca Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Zdjeto ze mnie bana :) Jestem już z Wami. Magdusiu....czytalam historię Twojej kotusi. Nie popusc babie. To co zrobila to bylo bestialstwo. Bardzo Ci wspolczuje ,że musiałaś to przezyć. Mam nadzieje że niedlugo sie spotkamy.:loveu: Quote
madziamn Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jasne że domek znajdzie i Fionka ja z całego serca kciuki za nią trzymam ale oby ten domek był tym właściwym Quote
mmlasowice Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witaj nesca - nareszcie wróciłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuję za pieniążki dla Fionki -------------------------------------------- 1) 02.11.2009r - 17,00 zł B. Wiktoria 2) 12.11.2009r - 10,00 zł N.Mariusz Krzysztof Cały dzisiejszy słoneczny dzień Fionka przeskakała w ogrodzie. Teraz śpi sobie smacznie w sypialni. Dobranoc Fioneczce i darczyńcom. Quote
Lu_Gosiak Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 nesca przelala ostatnio po Sati jeszcze 100zl powinno byc w przyszlym tygodniu...brakuje jeszcze 80zł do opalcenia listopada.... Quote
Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Sorry zrobie malego offa :cool3::cool3: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=2]RATUNKU!!! malenki staruszek umiera w Schronisku.Brakuje 1/3 Deklaracji. POMOCY !!! - Strona 37 - Dogomania Forum Quote
mmlasowice Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nieustannie otrzymuje prośby o kwote 5 zł. Myślę, że można by skumulować te 5 złotówki np x3 / bo ostatnio tyle psów apaluje z powodu swojej najpilniejszej potrzeby/ i łącznie przelać do rozdysponowania. Ja poprostu nie mam czasu na kapanie po 5 zł. Nie wiem czy Szarotak ,czy Brysio, Czy Justyna 85 - czy ktokowiek terytorialnie zbliżony do problemu mógłby to jakoś kompleksowo rozwiązać? Quote
wiq Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 a co u Fionki? p.s. przepraszam za offa! zapraszam na bazarek dla Tobiego! Quote
Szarotka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Fionka co u ciebie slychac.............taka cisza totalna....................... Quote
mmlasowice Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Szarotka napisał(a):Fionka co u ciebie slychac.............taka cisza totalna....................... Fionka - jak to Fionka- grzeczna i tyle. Nie sprawia kłopotów. Ja mam mały problem . Pomimo podwójnego łoża w sypialni, spanie z 5 psów nieustannie przytulających się do mnie powoduje moje uwięzienie.Zmiana pozycji uzależniona jest od "zgody" współlokatorów z sypialni. Mój mąż ma wygodniejszą noc - bo śpi tylko z rottkiem. Fiona jest bardzo uczuciowa. Potrzebuje dużo miłości. Zgłasza się po nią , gdy leży obok mnie.Przytula się i liże mnie czule. Quote
anawa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Szarotka, a może w Fionkę zainwestować część z Twoich ogłoszeń? Czy Fiona ma jakieś aktualne ogłoszenia? Quote
mmlasowice Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Fionka zniechęca ludzi brakiem stanowczośći.Dla Niej potrzeba osoby , która nie będzie poszukiwała tylko stróża posesji - lecz psa do okazywania wzajemnych uczuć. Quote
Szarotka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 anawa napisał(a):Szarotka, a może w Fionkę zainwestować część z Twoich ogłoszeń? Czy Fiona ma jakieś aktualne ogłoszenia? Mozna, ale musze dostac jakis cynk od prowadzacego watek, bo nie wiem czy ma ogloaszenia czy nie itp. Quote
anawa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Szarotka napisał(a):Mozna, ale musze dostac jakis cynk od prowadzacego watek, bo nie wiem czy ma ogloaszenia czy nie itp. Wiq - jak tam? Potrzebne nowe ogłoszenia dla Fionki? Już najwyższy czas, żeby zmieniła miejsce zamieszkania :) Quote
wiq Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 a na jakich portalach te ogłoszenia? ma aktywne na darmobranie.pl wstawiaj.pl ale.gratka.pl cafe.animal najpewniej.pl grosik.pl tarnowskiegory.olx.pl reszta wygasła najwyraźniej.. i fajne allegro by się przydało... Quote
wiq Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 ach, no i zachęcam znów do drukowania i rozwieszania plakatów (są umieszczone w 1. poście wątku) Quote
mmlasowice Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 wiq napisał(a):ach, no i zachęcam znów do drukowania i rozwieszania plakatów (są umieszczone w 1. poście wątku) Oj ciężko będzie, oj ciężko - w tej chwili sąsiadka prosi mnie o adopcję Jej pieska. Ma zaledwie 2 samce 1,5 roczne , wielki dom, potężny ogród - siebie i męża na tym majątku i nie potrafi zająć sie 2 psami. Czy Ci ludzie zwariowali? PS Dzisiejszej nocy Fiona walczyła o moją miłość. Układała się na mnie nie dopuszczając pozostałych. Jest bardzo grzeczna! Kompletnie nie nadaje się do rozłąki z człowiekiem, sforą zaprzyjaźnionych psów..........do kojca czy schroniska! Szczeka tylko na widok mojego męża i gdy zostanie sama w ogrodzie w nocy. Próbowałam latem dac Jej swobodę wyboru. Mogła być w ogrodzie lub wchodzić do budynku gospodarczego. Pomimo tego szczekała o północy. Musiałam ją zamknąć z innymi w b.gospodarczym / na wersalkach/. Budy Fiona omija. Nigdy nie weszła do żadnej z nich!!! Quote
nescca Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Fiona trafi do gablot porozwieszanych w lublincu...choc tu zainteresowanie jest wylacznie psami do kojcow w do bud. Nie wiem co bedzie dalej.... Quote
Kamila_s Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 kochana Fionka.... wyobrazam sobie to spanie z takim malym zoo:-):-) Quote
wiq Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 nescca, i co, ogłoszenia już wiszą? :) muszę znów jakiś bazarek sklecić... Quote
mmlasowice Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jestem zabiegana - od wczoraj Fionka ma nową koleżankę . Z urody podobną do Niej - lecz jeszcze wyższą. Listopadowe wpłaty na Fionkę:/ na konto Fundacji/ ---------------------------------------- 02.XI- 17,00zł 12.XI- 10,00zł Quote
mmlasowice Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Listopadowe wpłaty na Fionkę na konto priv / przed założeniem fundacyjnego/ -------------------------------------------------------------------------------------------------- 06.XI. - 100,00 zł Quote
mmlasowice Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Fionka przegania od miski nowe współlokatorki. Nowej dobkowatej Soni trochę się boi.Widzę jak bacznie obseruje Jej szalone biegi.Od michy odgoniła Ją jednak ostro.Sonia jest zgodliwa i ustępliwa. Nie ma konfliktów. Quote
nescca Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Magdo...... jak Ty to ogarniasz.... podeslij zdjecia do gablot ktore wieszamy w Urzędzie miejskim, Domu kultury i w Szkołach. I nie tylko Fionę..... dawaj te które masz gotowe do adpocji. Pozdrawiam Cię.... Quote
mmlasowice Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Co robić skoro sytuacja mnie przerasta - a "zamknąć oczu" na krzywdę zwierząt nie potrafię. Dzisiaj zrobiłam 3 kursy do weta.To pochłania dużo czasu. Ja mam tylko 2 ręce i 1 zdechły pojazd.Z bidokami jakoś zawsze dojadę = bo mam blisko.Żal patrzeć jak psiaki nie chciały zejść mi z rąk. Wystraszone musiałam na rekach wnosić do weta. Tylko duża Sonia sama weszła i natychmiast chciała wyjsć. Wyadoptowałam 1 kocurka - nie migał się od rodziny. Trafił bardzo dobrze. Po godzinie 2 kocurki wyadoptowane w sobotę wróciły z adopcji. Nie zaakceptowały nowego domu. Zastrajkowały i zastosowały głodówkę. Jeden znaczył stale teren drugi wszedł za meble i nie wychodził. Sytuacja starszego samotnego Pana przerosła.Dobrze ,że zgodnie z Umową Adopcyjną zwierzęta odwiózł do mnie. Quote
Recommended Posts