Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreszcie wbiłam się na DOGO.
Fiona robi sobie z moich pleców trampolinę.Wystarczy,że się pochylę już przednimi łapami odbija się od mojego grzbietu. Zauważyła,ze Murzyn je z ręki więc ona też przyjmuje pokarm w "jego stylu". Noce oczywiście spędza w sypialni , bo wie że to juz taka pora roku do spania w domu. Wychodzi z łoża i chrupie sucha karmę, chlipie wodę - a ja i tak słyszę pomimo ,że udaję iż śpię. Dzisiaj o godz 1 w nocy dosypywałam "SPORTIMEX" bo człapała niedojedzona. Zeżarła wszystko. Wylizała mnie - a potem wzięła się za moje pantofle. W tym nasladuje Nellę: wynoszenie obuwia do ogrodu, odrywanie podeszwy itd

Posted

Dzisiaj powstaje nowy numer konta , na który proszę wpłacać pieniądze z dopiskiem: darowizna na cele Fundacji (Fiona). Po otrzymaniu dokumentów przeskanuję mailem do Lu_Gosiak z prośbą o wklejenie na wątek.

Posted

Rozwieszone plakaty w marketach i lecznicach mają powyrywane numery telefonów do Gosi.
Kontakt z Panią z "TESCO" rozwiał się jak mgła.

Do adopcji poszedł wczoraj: BONGO /pojechał do Kluczborka/ i kotusia Misia/ prosto z lecznicy , jeszcze w fartuszku posterylizacyjnym- znalazła domek w Tarnowskich Górach/

Wyadoptowany Kajtek okazał się Kajtkową.

Posted

Fionka szykuje się do roli PRZYWÓDCY STADA! Warczy, gdy ktoś z czworonogów podchodzi di Jej jedzonka. Wczoraj wieczorem przekurzyła E-Sarę z sypialni, ponieważ Jej SUPER-MEN Kastor leżał przy Jej prawicy - i E-Sara przerwała Im "grę wstepną"!!!

Posted

[quote name='mmlasowice']Fionka wzorem Nellusi rozeywa pantofle i roznosi nasze buty po ogrodzie!!! Dokazuje coraz mocniej.[/QUOTE]

Jako idealna sunia dla domatora musi wiedziec jak sie zajac pantaflami :):)

Posted

Domatorka już od kilku godzin wyleguje się w sypialni.Ostatnio taka pewna siebie ,że nawet na Murzyna szczeka zalotnie. Niech sobie poszczeka - jutro rozstanie z Murzynkiem. Murzyn jedzie w radomskie do odpowiedzialnej rodzinki.

PS Dzisiaj miałam intensywne zainteresowanie Julką. Ludziska opierają się przed telefonem do Gosi. "A myśmy myśleli ,ze ona jest u Pani"- to efekt oplakatowania Fotkami Julci właściwych miejsc.

Posted

[quote name='mmlasowice'] Ludziska opierają się przed telefonem do Gosi.[/QUOTE]

przeciez ja nie jestem taka straszna...i nawet mila jestem w pierwszej rozmowie:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']przeciez ja nie jestem taka straszna...i nawet mila jestem w pierwszej rozmowie:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

No tak, ale oni tego nie wiedza :):):razz::razz:

Posted

[quote name='mmlasowice'] to efekt oplakatowania Fotkami Julci właściwych miejsc.[/QUOTE]

Proszę o receptę na takie "właściwe miejsca" bo ja plakatuję i nic :shake:

Posted

Już pisałam,że w pobliżu Kościołów - marketów ,w których są sklepy zoologiczne, przy sklepach zoologicznych, przy szkołach, przy jednostkach Straży Pożarnej i Koszarach Wojskowyc/ tam , gdzie pracują mężczyźni/
Markety i Kościoły należy opanować w sobotnie popołudnie.Ten czas do niedzieli wieczora gromadzi najwięcej ludzi.
Ludzie nie chcą czytać tylko nekrologów.

Posted

Nie to miałam na myśli co napisałyście. Nie o "straszną Gosię chodzi" tylko, o utratę zaufania gdy należy "dzwonić dalej". To zniechęca. Pożyjemy - zobaczymy.
Murzyn od wczoraj / godz 18/ juz w nowym domu /Radom/. Rodzina medyczna , więc opiekę będzie miał jak należy. Powieki oczu zoperujemy w Tarn. Górach.Na razie do 12.11.2009 musi przyjmowć dosutnie antybiol i kropelki do oczu.Ale upiększony odjeżdżał od nas.Wypielęgnowany, wytrymowany- aż się świecił. Nowi właściciele przywieżli szeroką czerwoną obrożę i czerwoną smycz - wyglądał jak z żurnala. Czarny olbrzym terier rosyjski z czerwonymi dodatkami - oby Fionce tak się poszczęściło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!