mmlasowice Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Porozsyłałam maile z fotkami mojego nowego podopiecznego , o którym Wam już pisałam. Mam prośbę o ogłaszanie go jako "ZNALEZIONEGO". Po okresie poszukiwań i ogłoszeń - mogę przystąpić do akcji adopcyjnej. Quote
mmlasowice Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ze smutkiem informuję ,że komputer zassał tyle wirusów, że nie mogę nawet wysłać maili. Siedze całymi niami - walcząc o wysłanie zaledwie kilku zdjęć. Dlatego ogłaszam ,ze do odwołania jestem pod numerem tel.kom 0604253456. Komputer przechodzi wymaganą interewencję - do skutku. Pozdrawiam i DZIĘKUJĘ WRAZ Z MĘŻEM ZA ŻYCZENIA OKRASZONE PIĘKNYM BUKIETEM KWIATÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIĘKNIE WAM ODSZCZEKUJEMY I ŚLEMY PRZECIĄGŁE MIAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU wraz z kolejna białą-czarną 3-letnią kotusią / wczoraj oddaną do adopcji , jeszcze w czasie doustnego leczenia antybiotykiem. Biedaczka marzła i płakała pod blokiem. Ludzie zadzwonili po mnie i w nocy 12.10.2009 jechałam...................../ W środę będzie już sterylizowana. Dzisiejsze wieści z nowego domu - super pozytywne. Quote
anett Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dziękuję P. Magdo:lol::lol: Dzwoniłam wczoraj do pani z Poznania, domek brzmi sensownie ale czy dla Kseni i jak to wygląda faktycznie zobaczymy; poprosiłam Supergogę o wizytę przedadopcyjną a pani wysłałam info o Kseni i jej zdjęcia. Quote
anawa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 anett napisał(a):Dziękuję P. Magdo:lol::lol: Dzwoniłam wczoraj do pani z Poznania, domek brzmi sensownie ale czy dla Kseni i jak to wygląda faktycznie zobaczymy; poprosiłam Supergogę o wizytę przedadopcyjną a pani wysłałam info o Kseni i jej zdjęcia. Ksenia i Julka to ten sam pies, bo trochę sie pogubiłam? :oops: Quote
anett Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 anawa napisał(a):Ksenia i Julka to ten sam pies, bo trochę sie pogubiłam? :oops: ten sam;) w DT Julka teraz Ksenia:lol: Quote
anawa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 O.K. dzięki. To trzymamy kciuki, że by jej się powiodło. Czy jest już chętna Poznanianka, która przeprowadzi wizytę przedadopcyjną? Quote
anett Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Wizytę przeprowadzi Supergoga, miała dzisiaj dzwonić i się umówić z panią - jak coś będzie wiadomo da znać;) Natomiast na zdjęcia i info o Julce/Kseni żadnej odpowiedzi na razie nie dostałam. Quote
wiq Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 trzymam kciuki za wizytę! oby i do mamy uśmiechnęło się szczęście ;) i pytanie: czy ktoś umie zrobić ładne, chwytliwe allegro? Quote
anawa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 anett napisał(a): Natomiast na zdjęcia i info o Julce/Kseni żadnej odpowiedzi na razie nie dostałam. Może LuGosiak zna więcej szczegółów? Quote
anett Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 anawa napisał(a):Może LuGosiak zna więcej szczegółów? tzn. ja nie dostałam żadnej odpowiedzi od pani z Poznania, której wysyłałam zdjęcia Julki;) Quote
anett Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='wiq']trzymam kciuki za wizytę! oby i do mamy uśmiechnęło się szczęście ;) i pytanie: czy ktoś umie zrobić ładne, chwytliwe allegro? w sensie graficznym? Quote
anawa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 anett napisał(a):tzn. ja nie dostałam żadnej odpowiedzi od pani z Poznania, której wysyłałam zdjęcia Julki;) O.K. mmlasowice mówiła, że pani była zainteresowana właśnie Julką i mam nadzieję, że zdania nie zmieniła. Czekamy na wieści od supergogi :cool3: Quote
anett Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 anawa napisał(a):O.K. mmlasowice mówiła, że pani była zainteresowana właśnie Julką i mam nadzieję, że zdania nie zmieniła. Czekamy na wieści od supergogi :cool3: Pani jest zainteresowana szczeniakiem ONka - tak do 5-6 miesięcy, zgodnie ze stereotypem, że jak sama sobie wychowa to pies będzie OK. W domu są małe dzieci, pani nie pracuje; mieszkanie w kamienicy przy parku; państwo w weekendy wyjeżdżają poza miasto i pies miałby dodatkowo dużo ruchu. Myślę, że pani byłaby skłonna zaadoptować starszego pieska pod warunkiem sprawdzonego stosunku do dzieci. Ale zobaczymy jak domek wypadnie na wizycie:razz: Quote
Gluszka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Doszedł Murzyn i Bongo : http://www.dogomania.pl/forum/f28/kochane-mlodziutkie-sliczne-psiaczki-czekaja-w-domu-tymczasowym-144949/ Quote
wiq Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 anett napisał(a):w sensie graficznym? tak:cool3: teksty mamy konkretne myślę, zdjęcia ładne i w dużej ilości - sklecisz coś albo znasz kogoś, kto skleci? nescca obiecała zwrot kosztów za wyróżnione allegro :cool3: Quote
anett Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dostałam wiadomość od supergogi: "Zadzwoniłam, ale Pani krótko i sucho pioinformowała mnie że nie...nieaktualne. Nic więcej." nic więcej tylko:mad::mad: Quote
anawa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Szkoda, może za długo to trwało i babka znalazła innego psa :-( Quote
madziamn Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ja miałam zrobic allegro ale nie dostałam jeszcze kodu aktywacyjnego od nich nie wiem czemu. Quote
anett Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Fionce właśnie jeszcze allegro by się bardzo przydało:cool3: a Julka chyba w ogóle nie ma ogłoszeń...czy ktoś mógłby jej trochę porobić??? Quote
wiq Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 ja jej robiłam gumtree i ale.gratkę (Julce) Quote
madziamn Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ja własnie czekam na kod z allegro bo nie mam aktywnego konta jeszcze ale mam sprawę myślę że dziewczyny które u mnie na Fionkowym bazarku kupiły ciuszki też tu zagladaja i proszę je o kontakt na pw celem podania adresu do wysyłki ciuszków no i jeszcze pytanko do kogo wysłac kasę Fionkową? Quote
wiq Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Madzia, takie rzeczy to na PW z dziewczynami, nie każdy zagląda, czasem posty umykają uwadze... Kasa do p. Magdy od razu ;) nr konta mmlasowice mogę podać, ale jutro, bo dziś już padam na pysk :evil_lol: Quote
Kamila_s Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 zrobialm allegro Julce;) http://www.allegro.pl/item797944754_pies_suczka_jak_owczarek_oddam_wroclaw.html Quote
Recommended Posts