Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Porozsyłałam maile z fotkami mojego nowego podopiecznego , o którym Wam już pisałam. Mam prośbę o ogłaszanie go jako "ZNALEZIONEGO". Po okresie poszukiwań i ogłoszeń - mogę przystąpić do akcji adopcyjnej.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze smutkiem informuję ,że komputer zassał tyle wirusów, że nie mogę nawet wysłać maili. Siedze całymi niami - walcząc o wysłanie zaledwie kilku zdjęć. Dlatego ogłaszam ,ze do odwołania jestem pod numerem tel.kom 0604253456.
Komputer przechodzi wymaganą interewencję - do skutku.
Pozdrawiam i DZIĘKUJĘ WRAZ Z MĘŻEM ZA ŻYCZENIA OKRASZONE PIĘKNYM BUKIETEM KWIATÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIĘKNIE WAM ODSZCZEKUJEMY I ŚLEMY PRZECIĄGŁE MIAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
wraz z kolejna białą-czarną 3-letnią kotusią / wczoraj oddaną do adopcji , jeszcze w czasie doustnego leczenia antybiotykiem. Biedaczka marzła i płakała pod blokiem. Ludzie zadzwonili po mnie i w nocy 12.10.2009 jechałam...................../ W środę będzie już sterylizowana. Dzisiejsze wieści z nowego domu - super pozytywne.

Posted

Dziękuję P. Magdo:lol::lol:
Dzwoniłam wczoraj do pani z Poznania, domek brzmi sensownie ale czy dla Kseni i jak to wygląda faktycznie zobaczymy; poprosiłam Supergogę o wizytę przedadopcyjną a pani wysłałam info o Kseni i jej zdjęcia.

Posted

anett napisał(a):
Dziękuję P. Magdo:lol::lol:
Dzwoniłam wczoraj do pani z Poznania, domek brzmi sensownie ale czy dla Kseni i jak to wygląda faktycznie zobaczymy; poprosiłam Supergogę o wizytę przedadopcyjną a pani wysłałam info o Kseni i jej zdjęcia.

Ksenia i Julka to ten sam pies, bo trochę sie pogubiłam? :oops:

Posted

Wizytę przeprowadzi Supergoga, miała dzisiaj dzwonić i się umówić z panią - jak coś będzie wiadomo da znać;)
Natomiast na zdjęcia i info o Julce/Kseni żadnej odpowiedzi na razie nie dostałam.

Posted

trzymam kciuki za wizytę!

oby i do mamy uśmiechnęło się szczęście ;)

i pytanie: czy ktoś umie zrobić ładne, chwytliwe allegro?

Posted

anawa napisał(a):
Może LuGosiak zna więcej szczegółów?

tzn. ja nie dostałam żadnej odpowiedzi od pani z Poznania, której wysyłałam zdjęcia Julki;)

Posted

[quote name='wiq']trzymam kciuki za wizytę!

oby i do mamy uśmiechnęło się szczęście ;)

i pytanie: czy ktoś umie zrobić ładne, chwytliwe allegro?

w sensie graficznym?

Posted

anett napisał(a):
tzn. ja nie dostałam żadnej odpowiedzi od pani z Poznania, której wysyłałam zdjęcia Julki;)

O.K.
mmlasowice mówiła, że pani była zainteresowana właśnie Julką i mam nadzieję, że zdania nie zmieniła.
Czekamy na wieści od supergogi :cool3:

Posted

anawa napisał(a):
O.K.
mmlasowice mówiła, że pani była zainteresowana właśnie Julką i mam nadzieję, że zdania nie zmieniła.
Czekamy na wieści od supergogi :cool3:

Pani jest zainteresowana szczeniakiem ONka - tak do 5-6 miesięcy, zgodnie ze stereotypem, że jak sama sobie wychowa to pies będzie OK. W domu są małe dzieci, pani nie pracuje; mieszkanie w kamienicy przy parku; państwo w weekendy wyjeżdżają poza miasto i pies miałby dodatkowo dużo ruchu.
Myślę, że pani byłaby skłonna zaadoptować starszego pieska pod warunkiem sprawdzonego stosunku do dzieci.
Ale zobaczymy jak domek wypadnie na wizycie:razz:

Posted

anett napisał(a):
w sensie graficznym?

tak:cool3:

teksty mamy konkretne myślę, zdjęcia ładne i w dużej ilości - sklecisz coś albo znasz kogoś, kto skleci?

nescca obiecała zwrot kosztów za wyróżnione allegro :cool3:

Posted

Dostałam wiadomość od supergogi:
"Zadzwoniłam, ale Pani krótko i sucho pioinformowała mnie że nie...nieaktualne. Nic więcej."
nic więcej tylko:mad::mad:

Posted

ja własnie czekam na kod z allegro bo nie mam aktywnego konta jeszcze ale mam sprawę myślę że dziewczyny które u mnie na Fionkowym bazarku kupiły ciuszki też tu zagladaja i proszę je o kontakt na pw celem podania adresu do wysyłki ciuszków no i jeszcze pytanko do kogo wysłac kasę Fionkową?

Posted

Madzia, takie rzeczy to na PW z dziewczynami, nie każdy zagląda, czasem posty umykają uwadze...

Kasa do p. Magdy od razu ;) nr konta mmlasowice mogę podać, ale jutro, bo dziś już padam na pysk :evil_lol: