Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuję za odpowiedź!

poprosiłam moderatorów o przekazanie mi wątku Fiony - przekopałam się przez cały wątek, żeby uporządkować pierwszy post..

P. Magdo - jeśli ma Pani jakieś uwagi - proszę pisać ;)
Tytuł, błędy merytoryczne, propozycje, itp ;)

Chciałabym też uporządkować kwestię finansów - Fiona miała wirtualną opiekunkę - tocha - czy to nadal aktualne?

ja dziś przesłałam na pieska 60 zł - część udało się zebrać u ojca w pracy ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiq - Ty to masz siłę przekonywania :eviltong:
Jak ona musi być spragniona ciepła, skoro do tych państwa tak ją ciągnęło :-(
To, że na dworze koty goni, nie znaczy, że je będzie mordować. Szczególnie własne, domowe. Ale to do ostrożnego monitorowania ;)

Posted

wiq napisał(a):

Chciałabym też uporządkować kwestię finansów - Fiona miała wirtualną opiekunkę - tocha - czy to nadal aktualne?

Tocha zadeklarowała ze bedzie wplacac na Fionke - niestety wplacila tylko pare razy :shake::shake:
Fiona nie ma zadnych stalych deklaracji miesiecznych - potrzeba 200zł miesiecznie

Posted

[quote name='Od-Nowa']też mnie tu cholera Wiq przysłała ;)
na której stronie są zdjęcia Fiony? na pierwszej tylko jeden profil :razz:

dzięki za przybycie!
w pierwszym poście są linki do zdjęć Fiony w innych postach, ale może faktycznie dorzucę trochę jeszcze..

[quote name='Aleksandra Bytom']kurcze ona wygląda prawie identycznie jak mója suńka która jest już za TM tyle tylko że sierść ma krótką.zobaczcie same

Faktycznie, długowłosa Fionka!:crazyeye:
Nie myślałaś o przygarnięciu krótkowłosej wersji?:eviltong:

Posted

Boże nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała aż się popłakałam jak tą sznupe zobaczyłam,moją najkochańszą ale nie mogę bo wziełam już piesa ze schroniska a od niedawna mam szczeniaka kurdelka,wiele bym dała żeby to psisko było u mnie,nie mam na to szans, ech poryczałam się,to pierwsza kopia Otaki którą widziałam odkąd odeszła :-(

Posted

Tak, po sterylce, zaczipowana, z psami się dobrze dogaduje..

Wymaga ciepła i wyrozumiałości, ale mówiłaś, że macie doświadczenie ze strachliwymi psiakami..

Posted

tak nasz pies od szczenira był płochliwy i to strasznie,taka wielka baba a wszystkiego się bała,przeszło jej jak miała około 4 lat dopiero ale dla nas nie był to jakiś wielki kłopot,z tej płochliwości nazywaliśmy ja Buńka i Ciapa, spróbuje jej domek z ogródkiem załatwić bo rodzina bardzo fajna a w sumie to mogłaby 2 domki mieć bo to 2 bliźniaki,w jednym mieszka matka z mężem a w drugim jej córka ze swoim mężem i dziećmi,wiem że mają na dniach swoją dalmatynke w końcu uspać bo jest już bardzo stara i chora

Posted

skontaktuj ich koniecznie z mmlasowice, u której jest Fionka (mail i telefon w pierwszym poście), a ja bardzo mocno trzymam kciuki!

Posted

drukuj, drukuj :) oby to było to!

hehe, dobrze, że miałam czuja i odnalazłam fotki na wątku - w pierwszym poście jest sporo linków :)

Posted

Fionka zgadza się z każdym psem.Nowe zestwienie wymaga czasu. Jeżeli pies nie robi Jej krzywdy-zaakceptuje go natychmiast. Rezerwę i dystans zachowuje w stosunku do potężnych psów. Obecnie już nie "krzyczy" na teriera rosyjskiego / jego zdjęcie wyslę mailem do Lu-Gosiak, żeby można było połapać o jakiego psa chodzi/. Natomiast Ich pierwsze sam na sam wyglądało tak ,że łagodny MURZYN musiał siedzieć w bezruchu- bo Fionka wydzierała się na Niego strasznie.

Posted

dziwnie dużo tych zbiegów okoliczności,tym bardziej że trafiłam na wątek suni przypadkowo a tu kopia mojej suni,tu i tam terier,w dodatku dziewczynka niedaleko,w listopadzie powiększy mi się mieszkanie o jakieś 40 metrów,nie wiem muszę pogadać z mężem bo póki co patrzy na mnie jak na wariatke :evil_lol: