wiq Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 dziękuję za odpowiedź! poprosiłam moderatorów o przekazanie mi wątku Fiony - przekopałam się przez cały wątek, żeby uporządkować pierwszy post.. P. Magdo - jeśli ma Pani jakieś uwagi - proszę pisać ;) Tytuł, błędy merytoryczne, propozycje, itp ;) Chciałabym też uporządkować kwestię finansów - Fiona miała wirtualną opiekunkę - tocha - czy to nadal aktualne? ja dziś przesłałam na pieska 60 zł - część udało się zebrać u ojca w pracy ;) Quote
Ewa i flatki Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Wiq - Ty to masz siłę przekonywania :eviltong: Jak ona musi być spragniona ciepła, skoro do tych państwa tak ją ciągnęło :-( To, że na dworze koty goni, nie znaczy, że je będzie mordować. Szczególnie własne, domowe. Ale to do ostrożnego monitorowania ;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 wiq napisał(a): Chciałabym też uporządkować kwestię finansów - Fiona miała wirtualną opiekunkę - tocha - czy to nadal aktualne? Tocha zadeklarowała ze bedzie wplacac na Fionke - niestety wplacila tylko pare razy :shake::shake: Fiona nie ma zadnych stalych deklaracji miesiecznych - potrzeba 200zł miesiecznie Quote
Od-Nowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 też mnie tu cholera Wiq przysłała ;) na której stronie są zdjęcia Fiony? na pierwszej tylko jeden profil :razz: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 kurcze ona wygląda prawie identycznie jak mója suńka która jest już za TM tyle tylko że sierść ma krótką.zobaczcie same Quote
Aleksandra Bytom Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 aha ona też była strasznie płochliwa od szczeniaczka, piekna ta Fiona i już zazdroszcze domkowi który będzie miał szczęście ja dostać :placz: Quote
wiq Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Od-Nowa']też mnie tu cholera Wiq przysłała ;) na której stronie są zdjęcia Fiony? na pierwszej tylko jeden profil :razz: dzięki za przybycie! w pierwszym poście są linki do zdjęć Fiony w innych postach, ale może faktycznie dorzucę trochę jeszcze.. [quote name='Aleksandra Bytom']kurcze ona wygląda prawie identycznie jak mója suńka która jest już za TM tyle tylko że sierść ma krótką.zobaczcie same Faktycznie, długowłosa Fionka!:crazyeye: Nie myślałaś o przygarnięciu krótkowłosej wersji?:eviltong: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Boże nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała aż się popłakałam jak tą sznupe zobaczyłam,moją najkochańszą ale nie mogę bo wziełam już piesa ze schroniska a od niedawna mam szczeniaka kurdelka,wiele bym dała żeby to psisko było u mnie,nie mam na to szans, ech poryczałam się,to pierwsza kopia Otaki którą widziałam odkąd odeszła :-( Quote
wiq Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 A może wśród rodziny albo znajomych znajdzie się ktoś odpowiedzialny? Quote
Aleksandra Bytom Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 tu macie jeszcze jedno zdjęcie mojej psinki Quote
Aleksandra Bytom Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 nie wiem ale będe męczyć wszystkich bo bardzo chciałabym ta suńke widywać,może z mężem pogadam bo domek z ogródkiem się naszym szczeniorem bardzo interesuje to może weźmnie Fionke,a ona po sterylce jest? Quote
wiq Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Tak, po sterylce, zaczipowana, z psami się dobrze dogaduje.. Wymaga ciepła i wyrozumiałości, ale mówiłaś, że macie doświadczenie ze strachliwymi psiakami.. Quote
Aleksandra Bytom Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 tak nasz pies od szczenira był płochliwy i to strasznie,taka wielka baba a wszystkiego się bała,przeszło jej jak miała około 4 lat dopiero ale dla nas nie był to jakiś wielki kłopot,z tej płochliwości nazywaliśmy ja Buńka i Ciapa, spróbuje jej domek z ogródkiem załatwić bo rodzina bardzo fajna a w sumie to mogłaby 2 domki mieć bo to 2 bliźniaki,w jednym mieszka matka z mężem a w drugim jej córka ze swoim mężem i dziećmi,wiem że mają na dniach swoją dalmatynke w końcu uspać bo jest już bardzo stara i chora Quote
wiq Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 skontaktuj ich koniecznie z mmlasowice, u której jest Fionka (mail i telefon w pierwszym poście), a ja bardzo mocno trzymam kciuki! Quote
Aleksandra Bytom Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 jasne pogadam z tą panią mam nadzieje już w poniedziałek, oby sie suńce udało bo dobrze by miała,zaraz sobie jej fotki wydrukuje bo wątpie żeby pani była skomputeryzowana Quote
wiq Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 drukuj, drukuj :) oby to było to! hehe, dobrze, że miałam czuja i odnalazłam fotki na wątku - w pierwszym poście jest sporo linków :) Quote
mmlasowice Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Fionka zgadza się z każdym psem.Nowe zestwienie wymaga czasu. Jeżeli pies nie robi Jej krzywdy-zaakceptuje go natychmiast. Rezerwę i dystans zachowuje w stosunku do potężnych psów. Obecnie już nie "krzyczy" na teriera rosyjskiego / jego zdjęcie wyslę mailem do Lu-Gosiak, żeby można było połapać o jakiego psa chodzi/. Natomiast Ich pierwsze sam na sam wyglądało tak ,że łagodny MURZYN musiał siedzieć w bezruchu- bo Fionka wydzierała się na Niego strasznie. Quote
Aleksandra Bytom Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ja mam teriera rosyjskiego,aż mnie kusi żeby ją zabrać do siebie Quote
Aleksandra Bytom Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ten przystojniak nazywa się Danter i jest z zabrzańskiego Psitula,na tym zdjęciu ma jeszcze króciutką sierść teraz to kudłacz Quote
anawa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 To brać, brać, brać......... Może to jakiś znak................Musi być w tej rodzinie...... Quote
Od-Nowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Fionka do wzięcia od zaraz :p jutro dzień św.Franciszka, może uśmiechnie się do niej szczęście? :razz: Quote
wiq Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 kurcze, myślę, że psiaki by się dogadały... oby Aleksandra wniosła do wątku nie tylko nową energię... ;) Quote
Aleksandra Bytom Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 dziwnie dużo tych zbiegów okoliczności,tym bardziej że trafiłam na wątek suni przypadkowo a tu kopia mojej suni,tu i tam terier,w dodatku dziewczynka niedaleko,w listopadzie powiększy mi się mieszkanie o jakieś 40 metrów,nie wiem muszę pogadać z mężem bo póki co patrzy na mnie jak na wariatke :evil_lol: Quote
Recommended Posts