anawa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='wiq']anawa, dobrze, że jesteś, pomyślnie wróży pojawienie się Ciebie na wątku :lol: (możesz też zamienić jeden kojoci albo rotkowy banner na fionkowy :evil_lol: , może jeszcze ktoś się znajdzie przez to tutaj ;))[/quote] Dziękuję za miłe powitanie :lol: Melduję się, tym razem z banerkiem :p. Julcia jest śliczna. Szkoda, że do Poznania daleko ale czasem może warto zaryzykować a transportem bedziemy sie później martwić...... :roll: A właściwie to gdzie jest teraz Julka? Quote
wiq Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Julka gdzieś pod Wrockiem chyba. Dokładnie sama nie wiem :P Quote
Szarotka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Staram sie dodac linka do Fionki i Gacka i za chiny ludowe mi sie nie udaje. Robie to co mowia i to w EI i nic. Diabli mnie wezma :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 No wiec Fiona dziala, ale biedny Gacek dalej nie podlinkowany :shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz: Quote
wiq Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 za to kojot jest podlinkowany za gacka :evil_lol: Quote
mmlasowice Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Wrzesień się kończy - a obiecanych odwiedzin u Fiony nie było. Fiona już mocno dokazuje. "Krzyczy" na Murzyna /teriera rosyjskiego/. Nie chce z nim spać. Goni go z legowiska. Są momenty ,że potrafi przegonić towarzystwo od swojej miski. Szkoda ,że nadal nie ma domu. Jej samej było by dużo lepiej , gdyby miała dobrego opiekuna "na wyłączność". Quote
Lu_Gosiak Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jak tam allegro Fiony??? ma juz zrobione?? co do odwiedzin to nie mowie kiedy ale na pewno beda za niedlugo;) Quote
Szarotka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='anawa']Dziękuję za miłe powitanie :lol: Melduję się, tym razem z banerkiem :p. [/quote] Jakbys tak odstawila Rotke, ktora i tak juz ma dom, to bym sprobowala swisnac banerek od Ciebie, ale to bede wszystko zwalac jutro. Problem polega na tym, ze banerki nie chca sie kopiowac czasami z linkami :mad::mad::mad:, jak tak dalej pojdzie bede mordowac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='wiq']za to kojot jest podlinkowany za gacka :evil_lol:[/quote] Wiem dogo mnie wykonczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, albo ja go rozgryze na pol :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anett Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Fiona w pakiecie z Kastorem na: Fiona i Kastor - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Fiona i Kastor Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Katowice i Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Warszawa (przez pomyłkę:evil_lol:) czekają na aktywację; mail aktywacyjny na skrzynce p. Magdy:lol: Quote
mmlasowice Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dziękuję za ogłoszenia. Juz aktywowałam. Quote
wiq Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 muszę się dopytać Asiora co z tym allegro ;) a co z Julką? Quote
Ewa i flatki Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No i ta cała Wiq mnie tu ściągnęła - damy radę, Rotka znalazła domek, to i ona się doczeka, szybko ;) Quote
wiq Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 oo Ewa, jak miło Cię widzieć tu! :) dzięki, że się zjawiłaś ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No ja tylko hopać czasem mogę , niestety :shake: Quote
wiq Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 chociaż hopnięcie czy wspomnienie komuś szukającemu psa o Fionie to już coś! dzięki za zjawienie się :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 niestety cisza....a co z tym allegro Fiony???? Quote
wiq Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Asior ma trochę komplikacji i może zrobić za jakiś czas dopiero... Kto jeszcze robi takie ładne i chwytliwe? Quote
mmlasowice Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ruch adopcyjny zamarł. Jeden telefon w sprawie Neli. Dwa koti znalazły domki. Dwa z adopcji wróciły następnego dnia. Idzie jesień. widać to po apetycie psów. Jedzą zdecydowanie więcej. Fiona podchodzi odważnie , żeby zabrać plastry karmy z mojej ręki. Quote
wiq Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 a czy były jakiekolwiek osoby zainteresowane adopcją Fiony, czy ona nie ma szczęścia totalnie? Quote
wiq Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 anett, mogłabyś machnąć dla Fiony taki ładny plakacik, to trochę by się ją porozwieszało... Quote
mmlasowice Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zainteresowanie Fioną było. Powodem oczywiście Jej wzrost i uroda.Natomiast rozczarowanie przyszło , gdy pokazała ,że boi się ludzi. Taki pies wpuści każdego kto zechce wejść na posesję. Nie stróżuje!!!! Fiona jest dla osoby, która nie będzie miała czasu na spacery / bo nie pójdzie za ogrodzenie/ oraz takiej, która zechce odpocząć przy Niej prowadząc z Nią rozmowę np. przy karmieniu. Fiona stwarza pozory stróża!!! Szczeka donośle, goni wzdłuż ogrodzenia-ale od furtki odsunie się , gdy obcy mężczyzna zechce wejść. Będzie darła się na Niego ale z odległości. Quote
wiq Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 aha, jak jeszcze Fiona do kotów, dzieci? pewnie było już napisane, ale nie pamiętam :oops: aha, i co z Julką się dzieje? Quote
mmlasowice Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Fionka koty przegania. Jak reaguje na dzieci nie wiem. Nie mam możliwości konfrontacji.Gdy były oględziny tymczasowiczów przez rodziny kandydackie , Fiona oddalała się nawet gdy były dzieci. Jedynie w przypadku adopcji Orzeszka podeszła bardzo blisko.Rodzina adopcyjna Orzeszka to byli wyjątkowo "ciepli" ludzie , więc wyczuwając Ich przychylność Fionka czuła się wspaniale.Nie bała się ani dorosłych , ani Ich trójki dzieci. Quote
Recommended Posts