Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiq']anawa, dobrze, że jesteś, pomyślnie wróży pojawienie się Ciebie na wątku :lol:

(możesz też zamienić jeden kojoci albo rotkowy banner na fionkowy :evil_lol: , może jeszcze ktoś się znajdzie przez to tutaj ;))[/quote]

Dziękuję za miłe powitanie :lol:
Melduję się, tym razem z banerkiem :p.

Julcia jest śliczna. Szkoda, że do Poznania daleko ale czasem może warto zaryzykować a transportem bedziemy sie później martwić...... :roll:
A właściwie to gdzie jest teraz Julka?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staram sie dodac linka do Fionki i Gacka i za chiny ludowe mi sie nie udaje.
Robie to co mowia i to w EI i nic.
Diabli mnie wezma :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wrzesień się kończy - a obiecanych odwiedzin u Fiony nie było.

Fiona już mocno dokazuje. "Krzyczy" na Murzyna /teriera rosyjskiego/. Nie chce z nim spać. Goni go z legowiska.
Są momenty ,że potrafi przegonić towarzystwo od swojej miski.
Szkoda ,że nadal nie ma domu. Jej samej było by dużo lepiej , gdyby miała dobrego opiekuna "na wyłączność".

Posted

[quote name='anawa']Dziękuję za miłe powitanie :lol:
Melduję się, tym razem z banerkiem :p.
[/quote]

Jakbys tak odstawila Rotke, ktora i tak juz ma dom, to bym sprobowala swisnac banerek od Ciebie, ale to bede wszystko zwalac jutro. Problem polega na tym, ze banerki nie chca sie kopiowac czasami z linkami :mad::mad::mad:, jak tak dalej pojdzie bede mordowac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']za to kojot jest podlinkowany za gacka :evil_lol:[/quote]

Wiem dogo mnie wykonczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, albo ja go rozgryze na pol :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ruch adopcyjny zamarł. Jeden telefon w sprawie Neli. Dwa koti znalazły domki. Dwa z adopcji wróciły następnego dnia.
Idzie jesień. widać to po apetycie psów. Jedzą zdecydowanie więcej. Fiona podchodzi odważnie , żeby zabrać plastry karmy z mojej ręki.

Posted

Zainteresowanie Fioną było. Powodem oczywiście Jej wzrost i uroda.Natomiast rozczarowanie przyszło , gdy pokazała ,że boi się ludzi. Taki pies wpuści każdego kto zechce wejść na posesję. Nie stróżuje!!!!
Fiona jest dla osoby, która nie będzie miała czasu na spacery / bo nie pójdzie za ogrodzenie/ oraz takiej, która zechce odpocząć przy Niej prowadząc z Nią rozmowę np. przy karmieniu.

Fiona stwarza pozory stróża!!! Szczeka donośle, goni wzdłuż ogrodzenia-ale od furtki odsunie się , gdy obcy mężczyzna zechce wejść. Będzie darła się na Niego ale z odległości.

Posted

Fionka koty przegania. Jak reaguje na dzieci nie wiem. Nie mam możliwości konfrontacji.Gdy były oględziny tymczasowiczów przez rodziny kandydackie , Fiona oddalała się nawet gdy były dzieci. Jedynie w przypadku adopcji Orzeszka podeszła bardzo blisko.Rodzina adopcyjna Orzeszka to byli wyjątkowo "ciepli" ludzie , więc wyczuwając Ich przychylność Fionka czuła się wspaniale.Nie bała się ani dorosłych , ani Ich trójki dzieci.